Gdy postraszyłam policją to mnie wyśmiali, a ta przyjechała po ponad pół godzinie

Kotów nie ma, w panice skryły się gdzieś w ciasne dziury a niewidoma Bisia chodziła i przeraźliwie miauczała próbując gdzieś się schować.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Ja przed chwilą szłam przez podwórko Nosia. Na podwórku stary wariat (sorry) strzelał, zabawiając dwoje dzieci. Właśnie skończyli i szłam za nimi. Dzieciak zapytał: dziadku, można tak strzelać? Tak, odpowiedział dziadek. Pouczyłam go, że nie można, ale polazł.
Bungo pisze:Pozwoliłam sobie na złożenie "serdecznych" życzeń dla fajerwerkowiczówna FB
https://www.facebook.com/events/1090290680982674/
wibryska pisze:Patmol ja jestem chrześcijanką i wierzę w Boga i dlatego proszę Cię o nie obrażanie mojego Boga i o skasowanie Twojej przedostatniej linijki - dziękuję i pozdrawiam
Patmol pisze:bo to jest w sumie śmieszne,że ludzie strzelają petardami, mimo, że widzą przecież psy, kaczki, ptaki wiewiórki -dla których jest to straszna trauma
ale mówią, że ich to nie obchodzi
a jednocześnie robią rożne rzeczy , ze względu na jakiegoś swojego boga , który ich zdaniem wymaga określonych zachowań (chociaz nigdy go nie widzieli ani nie słyszeli)
i ten twór fantazy ich strasznie obchodzi
taki rodzaj schizofrenii
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 29 gości