Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mukki pisze:Przepraszam, że tak długo nie zdawałam relacji z poczynań Pani Lisek
Pani Lisek po przeczekaniu największych mrozów w ploterowni postanowiła powrócić na stare śmieci - wyraźnie o to poprosiła, po otwarciu drzwi przeciągnęła się i dostojnym krokiem poszła sprawdzić, czy coś się zmieniło pod jej nieobecność. Reszta kociarni - jej dzieci i wnuki - przywitały ją z ogromną radością, wyraźnie stęskniły się. Wprowadziła się - z resztą rodziny - do przyczepy kempingowej udostępnionej kotom przez sąsiada. Co rano przychodzi do mnie na przytulanie i śniadanko, potem mleczko i chrupki u sąsiada i obiadek - znowu u mnie. Wygląda pięknie! Nabrała ciałka, futerko zgęstniało, błyszczy jak nasmarowane brylantyną i odzyskało wspaniały, lisio rudy kolor. Nawet brzuszek, bardzo rozdęty po tylu ciążach zmalał i koteczka zrobiła się zgrabna i zdrowa jak rydz. W pracy postanowilismy, że jeśli tylko Pani Lisek zechce, będzie mogła zamieszkać u nas w biurze. Mamy już jedną kicię biurową, dogadują się ze sobą, więc nie będzie problemu. Przypuszczam jednak, że póki co wygrywa przyczepa i absolutna swoboda poruszania się, ale na zimę ma już zapewnione ciepłe i wygodne lokum. Jest kotem wolnym, ale nie bezdomnym
Boo77 pisze:"Dostaliśmy" 10-cio letnią koteczkęPonoć piwniczanka. Ponoć od lat dokarmiana w tej samej piwnicy. Ponoć sąsiedzi się zbuntowali i miała zniknąć. Ponoć... Jest typowym, domowym miziakiem
_bubu_ pisze:Amber jest grzeczna i kochana.
Potrzebuje karmy RC Intestinal bo na inaczej biegunka wraca. Może ktoś dałby radę zrobić jej taki prezencik ?Może dodać tą informację do tematu ?
Jeszcze dług nie spłacony , nie dajemy rady
dagmara-olga pisze:
SMYKUŚ & DZIADEK - 6 i 14 lat - Świnoujście - "Chcę je uśpić - powiedziała kobieta po śmierci naszego Pana - a my chcemy cieszyć sie miłością Dużych i nasza przyjaźnią, pomóż..." - kontakt - Pixie: Opiekunka Magdalena:510-244-149 internet.toz@o2.pl gg 202319 36
Dziadek i Smykuś
viewtopic.php?f=1&t=108514
Pixia pisze:dagmara-olga pisze:
SMYKUŚ & DZIADEK - 6 i 14 lat - Świnoujście - "Chcę je uśpić - powiedziała kobieta po śmierci naszego Pana - a my chcemy cieszyć sie miłością Dużych i nasza przyjaźnią, pomóż..." - kontakt - Pixie: Opiekunka Magdalena:510-244-149 internet.toz@o2.pl gg 202319 36
Dziadek i Smykuś
viewtopic.php?f=1&t=108514
Chłopaki dostali ogromną szansę. 1 maja wyjeżdżają do polskiej rodziny, która zamieszkuje Danię.
W zasadzie to rodzina po nich przyjeżdża.![]()
Do dyspozycji będą mieli dom z ogrodem i kocie towarzystwo.
Czy to nie spełnienie marzeń?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 37 gości