» Wto lip 28, 2009 10:51
Iza NIKT nie probuje ci zaszkodzic , nie ma tu zadnej konkurencji i nikt nie probuje Cie obrazac . Przypomnij sobie ile bazarkow dla Ciebie zrobiłam ,ile kilogramow karmy wtachalam do Twojego mieszkania .No chyba z niechęci do Ciebie tego nie robiłam ale po to żeby pomoc TOBIE i KOTOM. Przestalam Ci pomagac po historii z Nietoperkiem oraz po tym jak potraktowalas agiis, a nie z zawisci( boszszsz skad w ogole takie mysli?) Przypominam,ze ty weszlas na szczecinski watek ubolewajac nad Forestem i od niego zaczela sie rozmowa .Probowalam wytlumaczyc ci ,ze za duzo kotow pod opieke bierzesz i byc moze w wiecznym pospiechu nie zauwazylas ze Forest marnieje .Ty zarzucilas mi ,ze NIE zajmuje sie bezdomnymi kotami i ze sie nie znam na nich .Jestes mistrzynia przekrecania faktow
Co do czytania ze zrozumieniem to jestem przerazona poziomem co niektorych osob. Pokazcie mi gdzie opisywalam wyposazenie mieszkania Izy? Mowilam ,ze koty chore maja kontakt ze zdrowymi bo pokoje sa polaczone . Nie napisalam ani jednego slowa nieprawdy bo nie mam w zwyczaju klamac . Nie komentowalam zycia prywatnego Izy ale odpowiedzialam na jej zarzut ze nie sterylizuje 100 kotow rocznie.Odpisalam ,ze niestety ale mam inne obowiazki :syn,praca itd. Poza tym każdy pomaga na tyle na ile go stac i na ile może .
Hydra to co napisalas: " A i argumenty w stylu ja mam dziecko, a Ty nie to są już po prostu bezczelne i szczeniackie." Wroc do szkoly i naucz sie czytac ze zrozumieniem bo to jak zrozumiałaś moje slowa jest żenujące.Wydaje mi się oczywiste ,ze ktos kto pracuje i ma dzieci automatycznie ma mniej czasu wiec Izy zarzut ze nie wysterylizowałam 100 kotow jest dziwny . Ciekawe ,ze Twoje krzywdzące opinie o innych karmicielach (często starszych ,schrowanych ,żyjących z emerytury ) czy zarzuty wobec mnie sa fair ale Tobie nie można NIC zarzucic . Cokolwiek zle zrobisz wyprzesz się tego zdecydowanie. Usilnie stwarzasz wrazenie ,ze jestes JEDYNA osoba w szczecinie ,która pomaga kotom ,ze nikt nie chce ci pomoc etc. Jest to bzdura bo kociarzy jest w szczecinie duzo , doświadczonych ,pelnych zaangażowania.I nie mowie tu o sobie bynajmniej, bo ja w sumie poczatkujaca jestem .
Potrzebujesz pomocy przy lapaniu kocic do sterylizacji? Proszę bardzo,sluze swoja osoba i swoja klatka tyle ,ze nie jestem w stanie przewieźć jej autobusem bo jest duza i ciezka i ktos musiałby ja przewieźć autem i pod warunkiem,ze kotki na drugi dzien po sterylizacji wroca w miejsce bytowania . Karmiaca kotka nie jest przeszkoda ,można złapać ja razem z malymi Wet mowil ,ze sterylizacja niczemu nie przeszkadza i kotka może dalej karmic. Ponownie zapraszam na spotkanie 1 sierpnia !
PS.I proszę cie wiora nie obrazaj mnie bo niczego z palca nie wyssalam