i to pod warunkiem, że dziś lub jutro wywieziemy te koty, które teraz są w lecznicy... inaczej będzie to jeszcze dłużej...

można w tym czasie kastrować, ale bez przetrzymania. Za to możemy spokojnie pożyczyć klatki do przetrzymania na te kilka dni.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Uschi pisze:jopop pisze:u pani Basi na Bródnie jest 7 kociąt - 2 są juz w zasadzie gotowe do adopcji, 5 (podobno prześlicznych-kolorowych) na razie musi być podleczonych.
Gdyby ktoś mógł choć część przejąć - byłoby cudnie. A przynajmniej zrobić im zdjęcia i ogłoszenia.
jakby nikt nie mógł, mogłabym się ewentualnie przejść zrobić zdjęcia. ale one pewnie nieszczepione, nie? a na dodatek Omar ma na skórze grzbietu takie koszmarne coś, zauważyłyśmy dopiero wczoraj, to chyba jakiś mega-grzyb, więc wolałabym nie ryzykować, że coś przeniosę w jedną lub drugą stronę.
memka pisze:Z piatki mnieszych dwa maja juz zaklepane domy, biore pozostale trzy.
Dwa zostaja u p.Basi dla innych chetnych![]()
Kaprys2004 pisze:Piękne som...
Wiedziałam, chociaż stawiałam na Jopop
![]()
Na razie można je obejrzeć u mnie w łazience, ale może dam Wam troszkę radości już niedługo. Dzisiejszy wieczór właśnie Asia mi zapełniła, więc mam kolejną wymówkę na przedłużenie terminu![]()
Asia zaraz napisze, że nie ma żadnych wymówek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 61 gości