Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 13, 2008 19:17

Ehhh...miło słyszeć takie wieści. Za kocią bandę mocne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
MIKUŚ

Post » Śro sie 13, 2008 20:09

Kleo pisze:Mam wieści o moich tymczasikach:
A więc: Kama już nie wymiotuje , zaczeła ładnie jeść i już jest bardziej żywsza, :)
Neska też już lepiej :)
Mam nadzieje, że już będą zdrowe ;)
Pozostała banda ( 5 maluchów ) zdrowa :D

Czyli wynika z tego ze Nesca skonczyła ci lać po kątach :wink:

A to Asiu na pocieszenia dla ciebie twoja tymczasowiczka w nowym domu.
LILI MIESZKA OBECNIE W GDAŃSKU
http://lilisek.fotosik.pl/albumy/483925.html#e
I MA SIĘ CUDNIE :dance: :dance2:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro sie 13, 2008 20:11

AHA
Maluszki dojechały narazie sa problemy kotka nie za bardzo je
toleruje ale przypuszczam ze jest to wina tego że kociaki zostały odpchlone i niemiłosiernie śmiedzą :roll: Zobaczymy jutro co będzie.

mar_tika

Post » Śro sie 13, 2008 20:54

mar_tika pisze:AHA
toleruje ale przypuszczam ze jest to wina tego że kociaki zostały odpchlone i niemiłosiernie śmiedzą :roll: Zobaczymy jutro co będzie.

a ten szosty podrostek tez pojechal?
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Śro sie 13, 2008 22:14

mar_tika pisze:
Kleo pisze:Mam wieści o moich tymczasikach:
A więc: Kama już nie wymiotuje , zaczeła ładnie jeść i już jest bardziej żywsza, :)
Neska też już lepiej :)
Mam nadzieje, że już będą zdrowe ;)
Pozostała banda ( 5 maluchów ) zdrowa :D

Czyli wynika z tego ze Nesca skonczyła ci lać po kątach :wink:

A to Asiu na pocieszenia dla ciebie twoja tymczasowiczka w nowym domu.
LILI MIESZKA OBECNIE W GDAŃSKU
http://lilisek.fotosik.pl/albumy/483925.html#e
I MA SIĘ CUDNIE :dance: :dance2:

O kurcze ale fajnie że tak się zadomowiła i że wszyscy ją lubią, ale żeby na smyczy chodziła to mi przez myśl nie przeszło - super koteczka z niej jest :dance: :dance2:
Obrazek

I humorek jej dopisuje Obrazek

No i wychodzi sobie na dworek :) SUPER domek jej się trafił :) nie mogę się nią nacieszyć jak oglądam jej zdjęcia :)

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Śro sie 13, 2008 22:21

No dziewzyny widze ze u Was ruch caly czas, pisze po chinsku bo tu nie ma polskich liter 8O ja sie bycze w czarnogorze i dorwalam sie do internetu, temperatura w tej chwili 26 stopni cieplo i ruch na ulicach do poznej nocy :lol: jest cudnie gorae, morze, plaza, dobre jedzonko i napitki :lol: a dzisiaj bylam na wycieczce w Albanii horror 8O :wink: nie koniecznie polecam. pozdrawiam wszystkich i trzymajcie sie - jeszcze sie odezwe :lol: napiszcie co z pomieszczeniem bo jestem ciekawa :twisted:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro sie 13, 2008 22:22

A ki diabel banerki mi pozmienial :roll: :wink: ale fajne moga byc :wink: :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro sie 13, 2008 23:34

Hej, piszę, bo mamy problem z Rudzikiem. Jesteśmy w trakcie urlopu (w tej chwili w Gdańsku, wcześniej w Darłowie) no i w sumie to super jest, Rudy świernie się odnajduje w nowych sytuacjach i miejscach, poza jazdą samochodem. Zarówno w drodze do Darłowa na wczasy jak i wczoraj do rodzinki w Gdańsku był w samochodzie wielki lament i miauczenie. Początkowo Rydy jechał w kontenerku ale płakał tak strasznie, że został z niego wypuszczony i na smyczy był trzymany na kolanach. Troszkę pomogło, ale nie do końca, no a wczoraj pomimo jazdy na kolanach strasznie miauczał. Wracamy do domu nocą z soboty na niedzielę a ja już się boję jak to będzie. Czy kotu można dać jakiś środek na uspokojenie? Co mogę zrobić, żeby się tak nie bał? Poradźcie coś!

cleo1976

Od: Sob maja 03, 2008 21:14

Post » Czw sie 14, 2008 7:22

Kleo ja cym ci nie radzila nic na uspokojenie a juz wogole taka niebieska tabletke nie pamietam jak sie nazywa moj pies dostal ja w tym roku w sylwestra i momentalnie dostal paralizu tylnich nog na szczescie to bylo chwilowe ale co strachu podzylam to tylko ja wiem /podobno tak niektore zwierzeta na to reaguja/ nie polecam, ale moze cos jest lagodniejszego jak sie dowiem to napisze a ty sie moze gdzies u weta zapytaj.
Ja z moimi kotami nie mialam problemow komunikacyjnych jezdzily i to sporo na kazdy urlop zabieralam czy to nad nasze morze czy to za granice takze duzo km.wyjezdzily i siedzialy grzecznie w kontenerkach tylko od czsu do czsu je wyjmowalam na picie. Ale nie kazdy kot tak misi znosic podroz no coz.
Pozdrawiam i dobrego powrotu
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Czw sie 14, 2008 7:34

cleo1976 pisze:Hej, piszę, bo mamy problem z Rudzikiem. Jesteśmy w trakcie urlopu (w tej chwili w Gdańsku, wcześniej w Darłowie) no i w sumie to super jest, Rudy świernie się odnajduje w nowych sytuacjach i miejscach, poza jazdą samochodem. Zarówno w drodze do Darłowa na wczasy jak i wczoraj do rodzinki w Gdańsku był w samochodzie wielki lament i miauczenie. Początkowo Rydy jechał w kontenerku ale płakał tak strasznie, że został z niego wypuszczony i na smyczy był trzymany na kolanach. Troszkę pomogło, ale nie do końca, no a wczoraj pomimo jazdy na kolanach strasznie miauczał. Wracamy do domu nocą z soboty na niedzielę a ja już się boję jak to będzie. Czy kotu można dać jakiś środek na uspokojenie? Co mogę zrobić, żeby się tak nie bał? Poradźcie coś!

Cleo ja mam 11 letniego kocurka i od 11 lat jeździ z nami na wekendy i jest to samo.Miauczy przez 1,5 godz jazdy .Natomiast moja kotka Aga na dzień dobry leje sobie do kontenerka.
Te niebieski tabletki o których pisze Jadzia to Sedalin(chyba nie pomyliłam nazwy)
Moja suka dostaje w czasie sylwestra Sedalin i jest ok.Zreszta nasza koteczka LIli jechła do nowego domu do Gdańska i też dostała 1 tab Sedalinu.Pan który ja wiózl mówil ze byla bardzo grzeczna.

Moze warto spróbować jeżeli Rudzik tak sie denerwuje w trakcie jazdy?Podac mu pól tabletki zobaczyć jak reaguje i później dodać następną połówkę?

mar_tika

Post » Czw sie 14, 2008 7:42

terenia1 pisze:A ki diabel banerki mi pozmienial :roll: :wink: ale fajne moga byc :wink: :lol:

A to chyba Chochlik Asi :wink: zmienił te banerki :wink:

mar_tika

Post » Czw sie 14, 2008 7:44

Kropeczka13 pisze:
mar_tika pisze:AHA

a ten szosty podrostek tez pojechal?

Pojechał tan szósty też.Ten szósty je samodzielnie nie bedzie z nim problemu.
Kotka kociaków nie przyjeła niestety .Maluchy sa na butelce.Zobaczymy co bedzie dalej :roll:

mar_tika

Post » Czw sie 14, 2008 9:37

Pojechał tan szósty też.Ten szósty je samodzielnie nie bedzie z nim problemu

To ze on je sam wiem bo przeciez go karmilem wtedy wieczorem w schronisku :) ale fajnie ze tez pojechal :D
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Czw sie 14, 2008 18:41

Zainteresowanym przekazałam info o Waszych srebrnych/whiskasowych kociakach... i zaprosiłam na Miau... Po Mgiełkę przyjeżdża jutro jej pani z Gliwic... nie może już się doczekać... więc weźmie małą teraz a nie pod koniec sierpnia... kochana Mgiełka jest i śliczna, to i nei dziwie sie pani Dagmarze...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Czw sie 14, 2008 18:42

mar_tika pisze:
cleo1976 pisze:Hej, piszę, bo mamy problem z Rudzikiem. Jesteśmy w trakcie urlopu (w tej chwili w Gdańsku, wcześniej w Darłowie) no i w sumie to super jest, Rudy świernie się odnajduje w nowych sytuacjach i miejscach, poza jazdą samochodem. Zarówno w drodze do Darłowa na wczasy jak i wczoraj do rodzinki w Gdańsku był w samochodzie wielki lament i miauczenie. Początkowo Rydy jechał w kontenerku ale płakał tak strasznie, że został z niego wypuszczony i na smyczy był trzymany na kolanach. Troszkę pomogło, ale nie do końca, no a wczoraj pomimo jazdy na kolanach strasznie miauczał. Wracamy do domu nocą z soboty na niedzielę a ja już się boję jak to będzie. Czy kotu można dać jakiś środek na uspokojenie? Co mogę zrobić, żeby się tak nie bał? Poradźcie coś!

Cleo ja mam 11 letniego kocurka i od 11 lat jeździ z nami na wekendy i jest to samo.Miauczy przez 1,5 godz jazdy .Natomiast moja kotka Aga na

dzień dobry leje sobie do kontenerka.

No to widocznie dziala roznie na zwierzeta moj Max jest wogole dziwnym psem jemu byce co szkodzi :D
Te niebieski tabletki o których pisze Jadzia to Sedalin(chyba nie pomyliłam nazwy)
Moja suka dostaje w czasie sylwestra Sedalin i jest ok.Zreszta nasza koteczka LIli jechła do nowego domu do Gdańska i też dostała 1 tab Sedalinu.Pan który ja wiózl mówil ze byla bardzo grzeczna.

Moze warto spróbować jeżeli Rudzik tak sie denerwuje w trakcie jazdy?Podac mu pól tabletki zobaczyć jak reaguje i później dodać następną połówkę?
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

[poprzednia][następna]