Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nelly pisze:Śpioch się wita![]()
Rytuał już chyba, wstaję robię kawę i idę się dobudzić przed kompem
kristinbb pisze:Ja zawsze byłam zwolenniczką 2 kotów...![]()
Odpada wiele problemów..tak po prostu..
a ile radości...
Czekoladka pisze:kristinbb pisze:Ja zawsze byłam zwolenniczką 2 kotów...![]()
a ile radości...
Też bym chciała mieć dwa koty... Baardzo. Ale mama się uparła. A ostatnio to już w ogóle chodziła i opowidała jakie to wyżły weimarskie są śliczne.Nie wiem czy mam jej wybić z głowy psa czy raczej się zgodzić.
Wolałabym nie, bo to ja musiałabym chodzić z psem na spacery, zamiast siedzieć na fotelu i wsłuchiwać się w mruczanki.
kristinbb pisze:Czekoladka pisze:kristinbb pisze:Ja zawsze byłam zwolenniczką 2 kotów...![]()
a ile radości...
Też bym chciała mieć dwa koty... Baardzo. Ale mama się uparła. A ostatnio to już w ogóle chodziła i opowidała jakie to wyżły weimarskie są śliczne.Nie wiem czy mam jej wybić z głowy psa czy raczej się zgodzić.
Wolałabym nie, bo to ja musiałabym chodzić z psem na spacery, zamiast siedzieć na fotelu i wsłuchiwać się w mruczanki.
Ale na szczęście pies z kotem potarfia sie pieknie przyjaxnić...
Ale z drugiej strony kto z tym psem będzie wychodzil w zimę i deszcz??
Brrrr....
kristinbb pisze:To to białe z czekoladą w podpisie to brytyjczyk???![]()
Nie znam się na rasach....
Czekoladka pisze:kristinbb pisze:To to białe z czekoladą w podpisie to brytyjczyk???![]()
Nie znam się na rasach....
No przecie Ines jest kotką brytyjską w odmianie kolorystycznej colourpoint czekoladowy... Są jeszcze pointy: red, seal, niebieskie, szylkretowe itd.... Zapraszam do przeglądnięcia hodowli, z której jest Inesia- http://www.briland.republika.pl/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 127 gości