Cinnamoncat pisze:To normalne po narkoziePewnie dzisiaj będzie jeszcze trochę osowiała. Jutro powinno być już wszystko w porządku
dzięki Cinnamonku

Dzisiaj już jest faktycznie dobrze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cinnamoncat pisze:To normalne po narkoziePewnie dzisiaj będzie jeszcze trochę osowiała. Jutro powinno być już wszystko w porządku
tusia1976 pisze:Cinnamoncat pisze:To normalne po narkoziePewnie dzisiaj będzie jeszcze trochę osowiała. Jutro powinno być już wszystko w porządku
dzięki Cinnamonku![]()
Dzisiaj już jest faktycznie dobrzezaczęła w nocy jeść, ładnie się załatwiła. Ranka jest malutka 2 - 3cm, ładnie się goi
Uffff...
tak się cieszę
gattara pisze:Spóźnione najlepsze życzenia dla Felka![]()
Przy okazji się ujawnię jako tajna podczytywaczka![]()
Cinnamoncat pisze:Właśnie wróciłam z takiej imprezy pod żyrafą w Tychach- święto czekolady byłoNie najlepiej się czuję ...
kristinbb pisze:Cinnamoncat pisze:Właśnie wróciłam z takiej imprezy pod żyrafą w Tychach- święto czekolady byłoNie najlepiej się czuję ...
Hm...reszta dobrze się czuje...
Cinnamoncat pisze:kristinbb pisze:Cinnamoncat pisze:Właśnie wróciłam z takiej imprezy pod żyrafą w Tychach- święto czekolady byłoNie najlepiej się czuję ...
Reszta czyli kto
kristinbb pisze:Cinnamoncat pisze:kristinbb pisze:Cinnamoncat pisze:Właśnie wróciłam z takiej imprezy pod żyrafą w Tychach- święto czekolady byłoNie najlepiej się czuję ...
Reszta czyli kto
No chyba koty???![]()
Zgubiłaś je???
kalair pisze:Wszystkie koty są?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 74 gości