Macho pisze:Jowita mozesz- zaadoptuj NilaBez44 sie nie obrazi pewnie
funny...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Macho pisze:Jowita mozesz- zaadoptuj NilaBez44 sie nie obrazi pewnie
Myszka.xww pisze:
Winnie juz drugi dzien z rzedu zrobil prawie normalna kupe
I co najwazniejsze - do kuwety![]()
Lili pisze:Ryśka - po dzisiejszym przebadaniu Fruzi stwierdzam, że chyba pchełki ma... prawie złapałam takie ok 1,5 milimetrowe czarne skaczące gówienko, ale mi zwiało... podjechać do Ciebie (ale to pewnie najwcześniej jutro wieczorem lub wtorek rano) czy we wtorek kupić coś na te pchły (tylko co takiego znajdę do 20zł? bo tyle mam w portfelu aktualnie)
a i Fruzi troszkę oczka ropieją... możliwe, że to reakcja po szczepieniu, czy ją chorubsko bierze? :/
mój brat zastanawia się nad Fruzią, miał kupować brytyjczyka, ale podoba się jemu i jego dziewczynie Fruzia, więc zastanawiają się... ale narazie lepiej nie zapeszać
Jowita pisze:Biedny Niluś... Czy mogę coś dla niego zrobić (poza ciepłymi myślami...)?
ryśka pisze:Lili pisze:Ryśka - po dzisiejszym przebadaniu Fruzi stwierdzam, że chyba pchełki ma... prawie złapałam takie ok 1,5 milimetrowe czarne skaczące gówienko, ale mi zwiało... podjechać do Ciebie (ale to pewnie najwcześniej jutro wieczorem lub wtorek rano) czy we wtorek kupić coś na te pchły (tylko co takiego znajdę do 20zł? bo tyle mam w portfelu aktualnie)
a i Fruzi troszkę oczka ropieją... możliwe, że to reakcja po szczepieniu, czy ją chorubsko bierze? :/
mój brat zastanawia się nad Fruzią, miał kupować brytyjczyka, ale podoba się jemu i jego dziewczynie Fruzia, więc zastanawiają się... ale narazie lepiej nie zapeszać
Przyjechać i to jak najszybciej
Oczka - przemyj kilka razy przegotowana wodą, jeśli się coś tam będzie nadal pojawiać to bez leczenia się nie obejdzie.
A za brata trzymam, a nuż!
Almacita pisze:Mała buraska (dla której kombinuję imię) przespała ponad dwie godziny na rękach, częściowo u mojej Mamy a częściowo na rękach u dziewczyny mojego brata, była całkowicie nietomna, powiedziałabym, że zasypiała w locie do poduszki.. za to teraz szaleje ze wszystkim co wpadnie jej w łapki, prycha i warczy na Inkę i na mnie i na zabawki, które potem zabija i już nie chce na ręce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości