Miłe to, owszem, ale grzecznie podziekowałam. Tego by tylko brakowało...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia D. pisze:Fotki Szprotki i Blusi są juz w aparacie.
Teraz tylko zrzut.
Kasia D. pisze:Dziś zadzwoniono do mnie z Kuriera Lubelskiego z propozycją kandydowania do nagrody medalu "Ludziom Gorących Serc"![]()
Anda pisze:Kasia D. pisze:Dziś zadzwoniono do mnie z Kuriera Lubelskiego z propozycją kandydowania do nagrody medalu "Ludziom Gorących Serc"![]()
Gratuluje sukcesu medialnego :twisted
Wszystkie koty z lubelskiego wiedziałyby gdzie moga być nakarmione i wyleczone i pozadbywane.
A co ze zdjęciami dla Kicorka?
Kasia D. pisze:Na razie mam Triduum Paschalne.
Triduum liczy sobie 2 dni, ma jeszcze pępowiny i jest koloru burego z rudymi łebkami. Dwa chłopaczki i koteczka.
Mamusia jest domową kotką, burą, oswojoną, ufną...
Znaleziono ją wczoraj w krzakach niedaleko przystanku MPK na Czechowie. Z maluszkami.
Dwa kocurki ( Żurek i Baranek) oraz koteczka ( Pisanka) oraz ich mama Pascha mieszkają w łazience w legowisku Gracjii ( Gracja z maluchami już w pokoju w klatce wystawowej)
Kasia D. pisze:Na razie mam Triduum Paschalne.
Triduum liczy sobie 2 dni, ma jeszcze pępowiny i jest koloru burego z rudymi łebkami. Dwa chłopaczki i koteczka.
Mamusia jest domową kotką, burą, oswojoną, ufną...
Znaleziono ją wczoraj w krzakach niedaleko przystanku MPK na Czechowie. Z maluszkami.
Dwa kocurki ( Żurek i Baranek) oraz koteczka ( Pisanka) oraz ich mama Pascha mieszkają w łazience w legowisku Gracjii ( Gracja z maluchami już w pokoju w klatce wystawowej)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości