Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Wydaje mi się, że Ola dostawała beta glukan. Ale nie jestem na sto procent pewna, bo już mi sie wszystko miesza...
Boo77 pisze:
Życie kotów schroniskowych.
Jeśli ktoś mógłby nas wspomóc w jakikolwiek sposób, adoptując wirtualnie któregoś kociaka, przesłać jakieś jedzonko czy posłanko, wystawić jakąś aukcję, byłabym niesamowicie wdzięczna, a najbardziej wdzięczne były by koty.
Boo77 pisze:To jest bardzo dużo Słońce!
Ja też ostatnio nie mam jak wspomóc Twoich podopiecznych
iwona_35 pisze:Pieniędzy nie mam ,ale wystawie coś jutro dla Was na bazarku, tyle tylko moge
Boo77 pisze:iwona_35 pisze:Pieniędzy nie mam ,ale wystawie coś jutro dla Was na bazarku, tyle tylko moge
Iwonko, ja Cię proszę! Mało masz kotów pod opieką??? Za dużo pieniędzy maszProszę, nie nadwyrężaj się!
iwona_35 pisze:Boo77 pisze:iwona_35 pisze:Pieniędzy nie mam ,ale wystawie coś jutro dla Was na bazarku, tyle tylko moge
Iwonko, ja Cię proszę! Mało masz kotów pod opieką??? Za dużo pieniędzy maszProszę, nie nadwyrężaj się!
Mam nadzieję, że kręgosłup mi nie pęknie i się nie nadwyrężę![]()
w razie czego mój Chudini mnie wymasuje w końcu od czego sa koty, niech pracują na swoje utrzymanie...darmozjady![]()
Boo77 pisze:iwona_35 pisze:Boo77 pisze:iwona_35 pisze:Pieniędzy nie mam ,ale wystawie coś jutro dla Was na bazarku, tyle tylko moge
Mam nadzieję, że kręgosłup mi nie pęknie i się nie nadwyrężę![]()
w razie czego mój Chudini mnie wymasuje w końcu od czego sa koty, niech pracują na swoje utrzymanie...darmozjady![]()
Ja chyba muszę do tych Katowic udać się osobiście!
iwona_35 pisze:CoTOMA u ciebie też jeden pracuje za wszystkich?
a reszta darmozjady, tak jak u mnie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot] i 67 gości