Tytek i Syjamowate szukają dmków MALTANKA DO ADOPCJI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 29, 2015 21:40 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

dorcia44 pisze:a mały zjadł wszystko co mu zostawiłam wychodząc raniutko i od mojego przyjścia już nic nie tknął ,wykończę się psychicznie :placz:
Jutro znów wychodzę raniutko i wracam popołudniu ,boję się o tą maliznę. :cry:

może się przejadł ...
spokojnie, bedzie dobrze, mały jest silny i da radę i wyrosnie na pieknego kocura :kotek:
a u mnie Bianka je non stop, je i za chwilę kupa je i kupa ... siusiu laduje zawsze w kuwecie, a kupal czasami na jakiejs poduszce kociej (tak jakby jej sie mieszały poduchy z kuwetą)
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Czw lip 30, 2015 6:34 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

napisałam się i ki zezarlo :evil:
To teraz krótko - drapak wypasiony, koty cudne :1luvu:
Dorciu a skąd Ty wzięłas to inne konto ja się pytam? oddać muszą, jak będzie problem to daj cynk to może jakiś pomogę
miłego dnia :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw lip 30, 2015 6:48 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Witam Kochani ,jak widzę nikt nie odpowiedział na pytanie Limlim
LimLim pisze:No dobra :smokin: to ja się pytam co to za dziwny kocio leży na dole drapaka :lol: 8)

może dziś :wink:

Tomku ,u Ciebie mała zapewne przeładowuje brzuszek :lol: mój karaluszek dziś na futrował się jak trzeba ,trzyma się zasady jest kupa jest jedzenie :ok: jest mniejszy od Twojego szkraba i jak zalega kupal to on nie je ,takie moje spostrzeżenie :wink: w kuwecie solidny kabanos to i rano wtrząchnął porządnie . :ok:
Teraz usypia na mym łonie i świergoli ,jak to wróbelek.. :1luvu:
Ja już u wylotu ,jak to domokrążca :mrgreen:
Popołudniu jestem tak zmęczona że nawet nie chce mi się spać.
Ale to tylko do końca tygodnia i szlus :201494

Monia ,czekam cierpliwie co mi odpowiedzą ,telefon odblokowali natychmiast ,bardzo miłe z ich strony.
Nie wiem natomiast skąd ten inny numer rachunku ,ale dziś do tego dojdę.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw lip 30, 2015 9:12 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

dorcia44 pisze:Witam Kochani ,jak widzę nikt nie odpowiedział na pytanie Limlim
LimLim pisze:No dobra :smokin: to ja się pytam co to za dziwny kocio leży na dole drapaka :lol: 8)

8)
Kochani tam na dole drapaka siedzi.... KRÓLIŚ 8O nie kotek :ryk: ale wyraźnie się skocił :ryk:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw lip 30, 2015 11:27 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Genialne ujęcia, świetny drapak!
Może kiedyś dasz radę pokazać na wspólnym zdjęciu Lori i Maluszka :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw lip 30, 2015 13:00 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

dorcia44 pisze:Witam Kochani ,jak widzę nikt nie odpowiedział na pytanie Limlim

Tomku ,u Ciebie mała zapewne przeładowuje brzuszek :lol: mój karaluszek dziś na futrował się jak trzeba ,trzyma się zasady jest kupa jest jedzenie :ok: jest mniejszy od Twojego szkraba i jak zalega kupal to on nie je ,takie moje spostrzeżenie :wink: w kuwecie solidny kabanos to i rano wtrząchnął porządnie . :ok:
Teraz usypia na mym łonie i świergoli ,jak to wróbelek.. :1luvu:
Ja już u wylotu ,jak to domokrążca :mrgreen:
Popołudniu jestem tak zmęczona że nawet nie chce mi się spać.
Ale to tylko do końca tygodnia i szlus :201494

Monia ,czekam cierpliwie co mi odpowiedzą ,telefon odblokowali natychmiast ,bardzo miłe z ich strony.
Nie wiem natomiast skąd ten inny numer rachunku ,ale dziś do tego dojdę.

Ale czy Ty wplacilas na jakiekolwiek konto ORANGE'owi?
Czy w ogole na konto z kosmosu?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw lip 30, 2015 13:02 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Królik? 8O
Ale nie koci?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Czw lip 30, 2015 15:36 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Tak ,Moniko wpłacałam , miałam niedopłatę i dostałam konto do wyrównania i na to konto wpłaciłam pieniądze za ten miesiąc.
Oczywiście dostałam upomnienie ,ale zbagatelizowałam z pełną świadomością że wpłaciłam i to na pewno pomyłka .

Na drapaku siedzi króliś królisiowaty ,Oliwki pupil ,żeby nie chciała psa i nie wierciła mi dziury w brzuchu typu bo ty babcia masz...
niestety Jej mama i tak wzięła psa ,o efektach pisałam.

Staram się nie panikować ,ale chyba Lori ma kalici :cry: :cry: :cry:
W piątek wzięłam wolne żeby dzieciaki zaszczepić ,nic nawet nie mówiłam żeby nie zapeszyć ,wyć mi się chce .
Elmo raz już szczepiony ,nie wiem czy do szczepiać teraz czy przeczekać.
Chyba poczekam.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lip 30, 2015 17:45 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

dorcia44 pisze:Tak ,Moniko wpłacałam , miałam niedopłatę i dostałam konto do wyrównania i na to konto wpłaciłam pieniądze za ten miesiąc.
Oczywiście dostałam upomnienie ,ale zbagatelizowałam z pełną świadomością że wpłaciłam i to na pewno pomyłka .

Na drapaku siedzi króliś królisiowaty ,Oliwki pupil ,żeby nie chciała psa i nie wierciła mi dziury w brzuchu typu bo ty babcia masz...
niestety Jej mama i tak wzięła psa ,o efektach pisałam.

Zadzwon do biura obslugi klienta, przelacz sie na faktury, platnosci
i popros o zwrot lub zaliczenie na poczet przyszlej faktury.

Marcelibu

Post » Czw lip 30, 2015 18:19 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Moniko ,ja już wszystko zrobiłam co powinnam zrobić ,teraz czekam.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lip 30, 2015 18:57 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Przepraszam....

Marcelibu

Post » Czw lip 30, 2015 20:20 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Marcelibu pisze:Przepraszam....

za co? przecież chcesz pomóc ,nie przepraszaj..
denerwuje się co będzie jeśli to kalici..po prostu jest mi aż niedobrze :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lip 30, 2015 22:32 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

dorcia44 pisze:Staram się nie panikować ,ale chyba Lori ma kalici :cry: :cry: :cry: .

Jakie ma objawy?

Marcelibu

Post » Czw lip 30, 2015 23:02 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

dorcia44 pisze:
Staram się nie panikować ,ale chyba Lori ma kalici :cry: :cry: :cry:
W piątek wzięłam wolne żeby dzieciaki zaszczepić ,nic nawet nie mówiłam żeby nie zapeszyć ,wyć mi się chce .

ojjjjj oby nie :ok:
3majcie się ciepło :ok: :201461
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Pt lip 31, 2015 6:30 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Dorciu i co z Maluszkiem?

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

[poprzednia][następna]