No właśnie,Baltimoore pisze: Jego też szkoda

Lubi być na rękach, sam też wchodzi mi na kolana i mam go pieścić.
Ech, gdyby nie moje stado....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
No właśnie,Baltimoore pisze: Jego też szkoda
ewa_mrau pisze:a on jest wykastrowany?
może te ataki są spowodowane hormonami?
po kastracji powiniem się uspokoić
... mry!
Anna61 pisze:Modjeska pisze:I wie do kogo warto pukać
Pewnie tak.![]()
Złapałam czarnuszka i zawiozłam na kastrację...i tam go zostawiłam bo kotek ma koci katar a ja nie mam go gdzie trzymać.
Musi być przeleczony i oczka zakraplane, choć to jedno już bliznowate chyba od walk.
Może tam w lecznicy ktoś go zauważy i zabierze do siebieczuję się podle, kotek mi zaufał jak i widać polubił mnie.
No nic, zobaczymy co czas przyniesie, mąż powiedział mi, że za parę dni przecież mogę pojechać po niego.
Jak to wszystko się sprawdza, Lusia wróciła tylko w innym futerku.![]()
Bardzo dziękuję sotis![]()
![]()
za wpłatę 50 złotych za które mogłam kotka wykastrować.
Baltimoore pisze:A Czarnuszek ma nacięte uszko- widać że kastrowany niezależnie od tego, że Ania o tym pisała.
Baltimoore pisze:Skąd by mu tu znaleźć fajny domek?
18 kwietnia 20:59
witam, piszę dziś żeby się pochwalić że nasz kotek świetnie sobie już u mnie radzi. przestała reagować na dźwięki, cały czas mi towarzyszy, a do kontenera na pościel wskakuje na drzemki ( ale już rzadko) załatwia się do kuwety, drapie drapak ( moje ręce w końcu odpoczną Emotikon smile i je za dwóch Emotikon smile w nocy trochę łobuzuje, ale chyba zaczynam się przyzwyczajać. jak będzie Pani chciała nas odwiedzić, zapraszamy
4 maja 2015
Gacuś ma się bardzo dobrze - jest dość duzym, zdrowym kotemnadal bywa płochliwy, ale mimo to od czasu do czasu wychodzi na dwór pobiegać. Oczywiście jest regularnie szczepiony i odrobaczany. Jedyny problem jaki mu czasem wraca to saneczkowanie z powodu zapychających się gruczołów przyodbytniczych.
Wiecznie ciekawy na pysiu, biega, skacze, wszędzie go pełnoi jest meeeega towarzyski a wieczorami przytulaśny.
12 maja 2015
Kajtuś ma się bardzo dobrze, straszny z niego przytulas. Chyba mu u nas dobrze, a przynajmniej nie narzekaPrześle pare jego zdjęć bo bardzo wyprzystojniał:)
mb pisze:Super wieści
Baltimoore pisze:Suuper wieści
A Stefanka to już absolutnie nie do poznania![]()
Przepiękna kicia się z niej zrobiła u Ciebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości