Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chiara pisze:Chiara pisze:Chiara pisze:MalgWroclaw pisze:Chiara pisze:A trzy kolejne dzikie koteczki![]()
![]()
tym razem z Łukowa dostały właśnie zgodę na sterylki w ramach PS.
Mam wizję trzech kotek stojących w kolejce, pukających i pytających: "możemy?", "ja też mogę?", "ja też?"
![]()
![]()
Pani Ilona z Łukowa wzięła się do pracy zaraz po otrzymaniu zgody na sterylki w ramach PS i pierwsza z trzech kotek na zabieg pojechała już w piątek.Na sterylki pojadą jeszcze jej siostra i mama.
Mama jest podobno najbardziej płochliwa.
N°421, koszt 100 zł.
Druga kicia też już po zabiegu, który odbył się wczoraj.Mama koteczek niestety nie dała się złapać, ale te dwa króliczki dostały cudny prezent na Gwiazdkę.
![]()
![]()
N°422, koszt 100 zł.
Mama koteczek złapana!Na sterylkę pojedzie jutro.
cessy pisze:dostalam wplate za jeszcze jeden fant bazarkowy - juz do Was leci
MalgWroclaw pisze:70 zł to fajna cena za sterylizację. Już udostępniam, kolejny raz
Chiara pisze:W Częstochowie mamy najlepszą cenę i bardzo zaangażowanego w sterylizowanie bezdomnych kotów lekarza, który chyba zainspirował inne lecznice w mieście i też zeszły z ceny dla nas.
MalgWroclaw pisze:Chiara pisze:W Częstochowie mamy najlepszą cenę i bardzo zaangażowanego w sterylizowanie bezdomnych kotów lekarza, który chyba zainspirował inne lecznice w mieście i też zeszły z ceny dla nas.
Duch konkurencji nie jest zły, naprawdę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 42 gości