Pani chora na raka-komu cuda-wianki?

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw lut 05, 2015 21:30 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lut 05, 2015 21:32 przez Bunio& Daga, łącznie edytowano 2 razy

Bunio& Daga

Od: Pt wrz 19, 2014 11:37

Post » Czw lut 05, 2015 21:30 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Słodziaki :1luvu:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pt lut 06, 2015 19:36 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Przepiękne te zdjęcia!
Basiu, gdzie jesteś???
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt lut 06, 2015 21:41 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Rozmawiałam dziś z Basią przez telefon. Była u lekarza, może odpoczywa zmęczona. Wszystko ok.

lilianaj

Post » Sob lut 07, 2015 0:22 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Witam wszystkich,
Byłam u lekarza. Musiał wypełnic papiery na dalszy ciąg urlopu zdrowotnego.
Przy okazji okazało się ,z e mam gorączke ,klucha w gardle okazała się zaczątkiem anginy wiec dostałam antybiotyk.
I cisnienie mam bardzo wysokie mimo branych leków a wszelkie niedowlady rąk,drętwienia i wykręcania palców biorą sie od zwyrodnień w kręgosłupie.
Obawiam się dziwnych stanów bólowych wjamie brzusznek.Sa niezydentyfikowane i od ćmiacych przechodza w uciazliwe.Trudno zydentyfikować konkretny narzad. Lekarz przepuszcza,z e moze byc to konsekwencja naświetlań które poczatkowo brałam Nie wiem i dopóki ból nie jest za uciazliwy nie chce o tym mysleć.
W podsumowaniu stanu zdrowia napisał -rokowania niepewne.
W poniedziałek zawiozę papiery do ZUS-u
Musze sie przyzwyczaić ,ze życie z rakiem to tykająca bomba zegarowa z opóznionym zapłonem. Na razie dział jeszcze chemia ale niestety to paskudztwo nagdal we mnie tkwi i wykozżsta moment by dać znać o sobie

Udało mi sie zrobic dzisiaj zakupy w Serocku.Jutro mam targ to jeszcze uzupełnie zapasy o warzywka.
Moje psy chyba skutecznie popedzily obcego ,rudego kota który wchodził mi beszczelnie do domu,bił moje koty,wyjadał im z misek i szczał gdzie popadnie. Znalzałam rude kłaki w wiatrołapie i bardzo dobrze.(moje rudzielce w całości)
To kocisko pobliskich gospodarzy.Nie chca go wysterylizowac,To koci zbój.Tyran i beszczel straszny.Jak były srogie zimy to go karmiłam niewiedzac któż to on chciaaz biednie nie wygladał ale od dłuższego czasu pędze rudzielca bo gryzie i napada moje koty. Imbira ugryzł ostatnio w łapkę a Siemka w ogon.
Pogryzł niejednookrotnie koty działkowiczów. I to niektóre solidnie. Koci bandzior i tyle

Bunio& Daga

Post » Sob lut 07, 2015 0:39 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Kasiu ,czy wiadomo co z Rudzikiem ?

Bunio& Daga

Post » Sob lut 07, 2015 6:59 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Kinga pisze,że z kotami wszystko w porządku, ale jest chora.

Basiu, myśl pozytywnie!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lut 08, 2015 23:08 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

PRZYPOMINAM O BASI JUTRZEJSZYCH URODZINACH!!!!
Ja już dziś byłam z życzonkami, bo jutro nie miałabym z kim dzieciąt zostawić (jedno ma gluta). Rozmawiało nam się jak zwykle przemiło, mimo złego samopoczucia Basi. Też ma gluta biedulka i je antybiotyk. Gorączkuje jeszcze.
Zdrówka Basiu, spełnienia marzeń i wszystkiego wspaniałego i cieplutkiego. Miłości ludzkiej, psiej, kociej i wszelakiej. Najwspanialszych pomysłów. Najwierniejszych przyjaciół. Najwdzięczniejszych dzieci. Uśmiechów, radości, pogody ducha. I wszystkiego dobrego. Ale zdrowia przede wszystkim. :1luvu: :birthday:

lilianaj

Post » Nie lut 08, 2015 23:17 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Obrazek

Dzisiaj odwiedziła mnie Liliana z koszem pięknych kwiatów i wspaniałym prezentem
Pamiętała nawet o świeczkach na urodzinowym torcie :D :D :D
Jestem niezwykle wzruszona.To naprawdę niezwykłe ile ciepła i dobroci serca od Was zyskałam
A to nasze zdjęcie dla uczczenia tej okazji. .

Bunio& Daga

Post » Nie lut 08, 2015 23:19 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Zdjęcie przepiękne :-)

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Nie lut 08, 2015 23:20 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

No i proszę ,uprzedziła mnie :D :D :D :D :D
A tak chciałam wkleic pierwsza zdjęcie :mrgreen:
Jeszcze raz dziękuje :D

Bunio& Daga

Post » Nie lut 08, 2015 23:22 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Wgapiam się i wgapiam, no cudne :-) Klimatyczne.

gatiko

Post » Nie lut 08, 2015 23:29 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Tam jeszcze z boku na narożniku leżął Bunio ale się w kadrze nie zmieścił :D W tle na fotelu przy kominku dwa koty.Tusia i Pingwin. Obok mnie Imbirek ,pomiędzy nami Bulek a wtulona w Liliane Dagmara :wink:

Bunio& Daga

Post » Nie lut 08, 2015 23:33 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Po prostu ... chetnie bym tam z Wami usiadła , o :mrgreen:

gatiko

Post » Nie lut 08, 2015 23:38 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

kropkaXL pisze:Kinga pisze,że z kotami wszystko w porządku, ale jest chora.

Basiu, myśl pozytywnie!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Czytałam o Dudusiu na FB.
Pomaleńku mam nadzieje koty się dogadają. Rudzik jest przytulakiem i na pewno cała rodzina Kingi będzie nim zachwycona.

Bunio& Daga

[poprzednia][następna]