Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monika_Krk pisze: O ile faktycznie tam mieszka.
kasiar1234 pisze:a umówienie się na wizytę PA to łamanie prawa?
kasiar1234 pisze:Monika_Krk pisze: O ile faktycznie tam mieszka.
kaja555 pisze:Być może nie jest to związane z tą sprawą, ale tak się składa, że robię ogłoszenia na tablicy kilku znajomym od kilku lat. Ogłoszenia są na różne miasta. Od stycznia do teraz mam kilka podejrzanych wiadomosci. Podobne nicki szukają kota od dłuższego czasu, nie wiedzą, ze piszą z jedną osobą.
Kilka nicków zostało usuniętych. Wiadomosci są infantyle i krótkie, że "jestem zainteresowana, kiedy można przyjechać" albo "czy jest możliwy dowóz."
Może do Was też takie nicki piszą? Nicki to:
- sandi1902
- sandi11-15
- siwablondi
inne zostały skasowane, ale wiadomości są. We wczorajszej wiadomosci sandi1902 pyta, czy możliwy jest dowóz całego miotu i za darmo?
Wiem, że też były młode dziewczyny szukające kociaków dla węża, albo może ktoś sobie robi jaja, ale zwróćcie uwagę czy nie dostajecie podobnych wiadomości od tych samych nadawców.
Ja-Ba pisze:Nie jest dziwne. Ta dziewczyna wysłuchała kogoś, kto jest czystym złem. Nie tylko wysłuchała, oddała mu wcześniej koty.
Ja jej bardzo współczuję bo wiem że nigdy już nie bedzie taką osobą jaką była przed tym wszystkim.
Ten tchórzliwy sk.......n nie tylko zamordował koty. Zabił w jakiś sposób każdą osobę od której te koty adoptował.
A jakby tego było mało - są ludzie którzy żerują na takich informacjach, nie bacząc jaką cenę psychiczną będzie płaciła za to osoba pokrzywdzona i nagabywana.
Boże, żeby choć to gówno zostało przynajmniej osądzone tak, jak sobie na to zasłużyło.
Filomen pisze:Informuje ze nasze stowarzyszenie występuje w sprawie Wojciecha L jako oskarżyciel posiłkowy oraz w prawach pokrzywdzonego. Rozprawa ma być za 2-3 mce . Nie bede komentować tego co napisała ta dziewczyna na FB, uważam, ze ta informacja absolutnie nie powinna sie ukazać.
Nikt nie żeruje na tych informacjach, nikt nie ma zamiaru robić z nich medialnego użytku. Rozumiem, ze A. jest wstrząśnięta cała sprawą, ale błagam o odrobinę rozwagi i zdrowego rozsądku. Trzeba zrobic wszytsko zeby doprowadzić sprawę do końca i zeby wydano surowy wyrok a nie rozdrapywac własne rany
Ja-Ba pisze:Jeśli jest z Dolnośląskiego to niestety, nie jest to "mój" Świebodzin. Ja jestem w Lubuskim, kod pocztowy 66-200, tak więc nie bedę mogła pomóc w wizycie przedadopcyjnej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 65 gości