Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:Cześć Pokrzywki, od dzisiaj mamy wszystkie wpłaty. Za pomoca pani Zofii zagłosowało 8 z nas więc wysyłam dzisiaj pieniążki. Mamy 120 zł
Głosowały:
1. Meg11
2. Czarno-Czarni
3. Ja-Ba
4. Lenka*
5. Magdalena99
6. Tamaqua
7. Rakea
8. MariolaK
czarno-czarni pisze:https://www.facebook.com/GrupaNeko/photos/a.600373626656646.1073741829.585904821436860/1268953623131973/?type=3&theater
cytuję z FB:
Antek jest w III z V faz choroby. Rokowania są ostrożne, ale ze względu na jego dobre samopoczucie, pozytywną reakcję na sterydy, postanowiliśmy go leczyć. Choroby niestety nie wyleczymy ale można spowolnić jej rozwój, poprawić samopoczucie kotka. Możemy wygrać jeszcze trochę czasu, który przeżyje bez bólu i w komforcie. Długo się zastanawiałam czy warto podejmować walkę, którą wiadomo, że prędzej czy później przegramy. Przekonała mnie jednak jednogłośna opinia wszystkich trzech lecznic, w których konsultowałam Antka.
Problem jest jak zawsze jeden - finanse. Koszt całej chemioterapii to około 3 tys. zł. Mniej więcej tyle kosztowało dotychczasowe leczenie Antka, dlatego nie chcę rezygnować ze względu na finanse, nawet, jeśli musimy wydać jeszcze raz tyle. Będę bardzo bardzo liczyć na Państwa pomoc, ale też aktywnie działać, żeby uzbierać jak najwięcej potrzebnych środków. Niedługo na fb pojawi się więcej bazarków, na pomoc Antosiowi.
Na tę chwilę można wpłacać darowizny bezpośrednio na nasze konto, ale niebawem pojawi się nowa zbiórka na pomagam.pl, przez którą będzie można wpłacać środki także za pośrednictwem PayPala.
Darowizny można kierować na konto:
28 1060 0076 0000 3300 0076 2960
Fundacja Hospicjum dla Kotów Bezdomnych - Grupa Neko
ul. Broniewskiego 53 D / 51, 87-100 Toruń
Tytułem: Cele statutowe - Anton
opiekuje się nim michalinadzordz. Anton ma około 5 lat i chłoniaka ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 125 gości