GUCIO-JEDNO OCZKO URATOWANE ...W DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 26, 2013 18:23 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

:ok: dobrze że się udało :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

jaga1666

Od: Pon sie 06, 2012 12:48

Post » Sob sty 26, 2013 19:52 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Tak naprawdę, to nie wiadomo czy to dziewczynka, czy chłopczyk i jakie ma oczka. Małe poszło spać, swatowa koty najpierw umieszcza w takim dużym wiklinowym koszu i zamyka, żeby się nie bały. Więc sobie tam śpi, a ona nie chce go na razie ruszać, jutro go obejrzy.
W każdym razie myślę, że mały rozkoszuje się ciepełkiem, nigdy tego nie miał. Jaka jestem szczęśliwa, że jest już w domu, bezpieczny i ma wreszcie ciepło, nie to co na działkach.

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Sob sty 26, 2013 20:47 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Jestem po rozmowie z Iwonką :oops: :oops: :oops: :oops:

brat lub siostrzyczka Gucia jeszcze tego nie wiemy - złapana dzis na działkach przez swatową Iwony jest juz u niej

ale niestety...oczka w gorszym stanie niz u Gucia :oops: :oops: :oops: jedno oczko chyba wypłynęło podobno widac tylko czerwony oczodół...drugie zarastajace

najgorsze jest to ze swatowa powiedziała ze go w poniedzaiłek uśpi bo on domku nie znajdzie u niej byc nie moze :cry: :cry: :cry: oczywiscie nie pozwolimy na to :!: :!: :!: :!:

Iwonka idzie do szpitala ...nie wiem ...Karola nie mzoe juz kolejnego kotka wziasc do siebie...musze to jakos ogarnac ...co robic...

kotek jest bardzo wygłodzony ,chudy...jak pomysle ze przy tym -15 w takim stanie tam marznął :cry: :cry: :cry: :cry:
agula76

Post » Sob sty 26, 2013 20:54 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

:( :(:(

co robić ? może zbiórkę :oops: :oops: na weta :oops: przeraża mnie ogrom kocich bied :crying:

przy -15 marznął, był sam nocami, błąkał się a jednak przeżył, ma wolę życia, chce żyć
jo.anna

Post » Sob sty 26, 2013 20:58 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

musi go koniecznie obejrzec wet...natomiast nauczona doswiadczeniem nie dam oczek leczyc zwyklemu wetowi:(...musi go obejrzec okulista ..tymbarzdiej ze nie wiadomo czy to oczko wyplyneło czy tam sa czegos resztki....jutro beda zdjecia

nazrazie wiem tylko tyle
agula76

Post » Sob sty 26, 2013 20:59 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

to może by już powili zakładać wątek ? :oops: :oops:
jo.anna

Post » Sob sty 26, 2013 21:06 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

narzie musimy to ogarnac co z nim bedzie :(...

na pewno nie pozwolimy zeby swatowa dała go do uśpienia ...i trzeba go jak najszy=bciej skonsultowac u okulisty nie u zadnego partacza...Magda jedzie z Łezka w srode moze by sie udało tez go zabrac musze z nia porozmawiac ..Iwonka teraz jest wyłączona ..idzie do szpiatala musi tez zadbac o siebie ma pod opieka kilkanascie futerek...
agula76

Post » Sob sty 26, 2013 21:10 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Aga, nie łam się :1luvu: damy radę :ok:
jo.anna

Post » Sob sty 26, 2013 21:12 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Kto ma kontakt do swatowej Iwony?
Dajmy mu szansę, tydzień - dwa... Ja zrobię akcję na FB, zamieszczę na fanpage'u Kociej, może ktoś się zlituje, przecież została poruszona ziemia i niebo, żeby jej bratu naprawić oczy...
Ostatnio edytowano Sob sty 26, 2013 21:29 przez wiiwii, łącznie edytowano 1 raz
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Sob sty 26, 2013 21:20 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

więc tak...
Iwonka rozmawiała ze swatową ...uspokoiła ją ze kotek na pewno domek znajdzie ...i ma go absolutnie nie usypiac...ma isc z nim do weta w poniedziałek porobic testy ...kontaktuje sie z Magda moze by go zabarła do Stefanowicza na konsultacje oczek. bo jedzie z Łezką ...a jak nie to ja pojade osobiscie
agula76

Post » Sob sty 26, 2013 21:22 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

bardzo dobrze Aga :) to może na tą wizytę chociaż jakąś małą zbiórkę zrobimy ?
jo.anna

Post » Sob sty 26, 2013 21:23 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Nie można uśpić maluszka który tyle przeszedł :!: :!: :!: nie pozwólcie dziewczyny :!: :!: :!: kasę na leczenie się jakoś uzbiera :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

jaga1666

Od: Pon sie 06, 2012 12:48

Post » Sob sty 26, 2013 21:28 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

jaga...nie ma takiej opcji...Iwona dzwoniła zapłakana bo tu problemy ze zdrowiem a tu szpital :oops: :oops: jutro musi juz wszystko załatwiac ...a tu taka informacja ...

zajme sie tym ile moge...swatowa Iwony przerazona na poczatku najpiewr powiedziała ze chyba go trzeba bedzie uspic...ale teraz juz ochłonęla...pójdzie z nim w poniedziałek do lekarza

Iwona juz z nia rozmawiała ...

oczkami sie zajmiemy i domkiem tez

Iwonka!!!!!!!!!!!!!!!! Ty masz sioe niczym nie przejmowac ..masz teraz sie zając sobą i swoim zdrowiem ...damy rade

Jaga1666 przesłała w tym tygodniu 50 zł ...te pieniązki beda juz na Ślepaczka
Ostatnio edytowano Sob sty 26, 2013 22:02 przez agula76, łącznie edytowano 1 raz
agula76

Post » Sob sty 26, 2013 21:38 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

wiiwii pisze:Kto ma kontakt do swatowej Iwony?
Dajmy mu szansę, tydzień - dwa... Ja zrobię akcję na FB, zamieszczę na fanpage'u Kociej, może ktoś się zlituje, przecież została poruszona ziemia i niebo, żeby jej bratu naprawić oczy...

Wiwi dzięki bardzo...jak tylko bede miała jutro zdjęcia od razu Ci przesle ...ja tez wszystko zrobie zeby to maleństwo miało taką samą szansę jak Gucio
agula76

[poprzednia][następna]