Klara69 pisze:Witam wszystkich. Wczoraj adoptowaliśmy Bunię

Nawet nie podejrzewałam że mamy konkurencję i tym bardziej się cieszę że jest nasza. Pierwsza noc minęła dość dobrze kotka troszkę zwiedzała i pomiaukiwała wszystko pod czujnym okiem naszego kocurka i przy jego prychaniu, 3 razy polowała na ptaki, o 3.30 przyszła do łóżka i spała pod kołdrą w nogach do rana. Większą część dnia spędziła migdaląc się ale boi się różnych dźwięków i gwałtownych ruchów no ale to zrozumiałe jeśli była w piwnicy jak doczytałam. Chowa się pod łóżko lub w inny kąt i miauczy ale na kicianie zaraz wychodzi. Jadła, piła tylko nie wiemy czy korzystała z kuwety (są 3 i wszystkie używane to pewnie tak). Z psem dogadała się bez problemu: nasza sunia weszła jej do transporterka zaraz po przyjeździe, natomiast kot póki co jest śmiertelnie obrażony chodzi po wysokości i prycha co ją zobaczy. Jak na pierwszą dobę to myślę że aklimatyzuje się bardzo dobrze i bez problemów. Nie wiem jak tu dodać zdjęcia podaję link gdzie już jest jej kilka fotek:
http://www.garnek.pl/akarka9Dziękuję Wam wszystkim za Bunię:D
Bardzo dziękujemy za zalogowanie się tutaj i wieści o Buni.

Nie mam żadnych wątpliwości, że Bunia trafiła do super domu, gdzie będzie kochana. No i pewnie szybko to wyczuła i dobrze się aklimatyzuje. Zdjęcia są super, zwłaszcza, że to jej pierwsza doba pobytu.
Nie umiem z tego garnek.pl. wstawić zdjęć tu na wątek, może ktoś bardziej kumaty -
http://www.garnek.pl/akarka9 ( są i kanarki kassja

)
Mam nadzieję na stały dopływ wieści o Buni tutaj.
No i małe sprostowanie, w piwnicy została nie żadna Zosia, tylko KLARCIA!!!-czyli dawna Prączka, Pan Arkadiusz ją tak nazwał na cześć kotki, która kiedyś z nim mieszkała.
A pozostałe koty Pan Arkadiusz nazwał tak:
Pirat vel BENIAMINEK,
Rumcajs vel FELIX /szczęśliwy/,
Rumcajs vel MACIek , MAĆKO z Chełmonskiego,
Pierścionek vel LOLEK,
Dżerry vel BOLEK,
Bury vel AMOREK,
A co do Pirata-Beniaminka, to potrzebny mu dom, który miał już kontakt z kotami i zechce poświęcić mu czas i cierpliwość, kot dla konesera.