Kocia Arka Noego prosi o wsparcie! $, Karma! Dziękujemy WAM

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 21, 2012 14:20 Re: KAN-KRYZYS $$!! KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! Głosu

Czy widzicie moje udostępnienie pierwszego zdjęcia z Waszego wydarzenia na swojej stronie głównej? Coś ostatnio porobiło się z ustawieniami na FB i często nie widzę tego co udostępniłam na własnym profilu a dawniej widziałam zawsze :(
Uff... trochę pokombinowałam i je też widzę :ok:
Ostatnio edytowano Pt gru 21, 2012 14:29 przez kussad, łącznie edytowano 1 raz
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt gru 21, 2012 14:23 Re: KAN-KRYZYS $$!! KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! Głosu

zagłosowane :ok:
[*]Bazyl - przepraszam...dziękuję że byłeś
[*]Fibi - wybacz mi...

kasiek252

Od: Śro sty 06, 2010 12:12

Post » Pt gru 21, 2012 16:03 Re: KAN-KRYZYS $$!! KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! Głosu

Serdecznie dziękujemy za każdy głos oddany na KAN!!
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt gru 21, 2012 18:38 Re: KAN-KRYZYS $$!! KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! Głosu

Dama_Ya powinna dostać ode mnie maila ;)

Dzwoniłam do Andżeliki, nie ma nic przeciwko pomysłowi z dobraniem do zdjęć kotów podpisów i czapeczek świątecznych, taka agitacja głosowaniowo-ogłoszeniowa.
Nie wiem tylko czy teraz będzie ktoś chętny to zrobić.

Z adopcji wróciła Ola, taka srebrna kicia, obecnie ok. 8 mczna. Pani ją oddała, bo niszczy jej meble... Ola ma rujkę :(

Nie gniewajcie się za samowolkę, ale skrócę tekst na FB do niezbędnego minimum, faktycznie za dużo informacji :)

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pt gru 21, 2012 18:51 Re: KAN-KRYZYS $$!! KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! Głosu

Zdjecia z podpisami znajdziesz na watku Kici.Yody i moim fejsbuku, na wydarzeniu jest na razie jedno.

Wybaczcie, ale mikolajowych czapeczek i tym podobnych historii w tym duchu do zdjec kotow MD dorabiac nie bedzie.

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Pt gru 21, 2012 19:30 Re: KAN-KRYZYS $$!! KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! Głosu

Przelałam kasę za pierścionek sprzedany na bazarku. Z przeznaczeniem na weta.
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Pt gru 21, 2012 19:34 Re: KAN-KRYZYS $$!! KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! Głosu

chyba najskuteczniejsze jest spamowanie znajomych poprzez wiadomości prywatne na fb, najlepiej tych co są online. Dzisiaj truję wszystkim możliwym kolegom, już parę osób zagłosowało...
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Pt gru 21, 2012 22:09 Re: KAN-KRYZYS $$!! KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! Głosu

katipe pisze:chyba najskuteczniejsze jest spamowanie znajomych poprzez wiadomości prywatne na fb, najlepiej tych co są online. Dzisiaj truję wszystkim możliwym kolegom, już parę osób zagłosowało...

Też wysyłam prośby po znajomych, na evencie fotki widziałam, już udostępniłam u siebie :)
I na wątku kociamysza to mi się bardzo podoba, chyba widziałam na FB :)
Obrazek

_ogonek_

Post » Pt gru 21, 2012 22:22 Re: KAN-KRYZYS $$!! KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! Głosu

Cały czas nie widzę krótszego tekstu o Was do wklejenia prośby- informacji na wątki na innych forum! Dobry jest tekst u Kici Yoda ale tam nie ma niczego o Was oprócz linka do wątka :)
Gdzieś był ten fajny artykuł w miejscowym forum czy gdzieś w innym miejscu.
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt gru 21, 2012 22:40 Re: KAN-KRYZYS $$!! KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! Głosu

kussad pisze:Cały czas nie widzę krótszego tekstu o Was do wklejenia prośby- informacji na wątki na innych forum! Dobry jest tekst u Kici Yoda ale tam nie ma niczego o Was oprócz linka do wątka :)
Gdzieś był ten fajny artykuł w miejscowym forum czy gdzieś w innym miejscu.

kussad, przerobiłam to co na FB było na coś takiego:

ZAGŁOSUJ BEZ ŻADNYCH OPŁAT NA
RADOMSZCZAŃSKIE TOWARZYSTWO OPIEKI NAD ZWIERZĘTAMI!
czyli Kocia Arka Noego z Radomska na KV!

RTOZ bierze udzial w konkursie KRAKVET (pozycja nr 1 w ankiecie!!!).
Wygraną jest karma dla zwierząt o wartości około 10 000 zł. To bardzo wiele !!!

ŻEBY ODDAĆ GŁOS NIE WYSTARCZY UCZESTNICZYĆ W WYDARZENIU. Należy zagłosować w ankiecie - szczegóły poniżej:
JAK ODDAĆ GŁOS? BARDZO PROSTO!

1. Wejdź na: http://www.krakvet.pl/forum/index.php
2. Zarejestruj się i podaj prawdziwy adres e-mail.
3. Wejdź na swoja pocztę podaną przy rejestracji i aktywuj rejestrację na forum.
4. Zaloguj się na forum.
5. Napisz jakiś post na: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14611
6. Wejdź na http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=16076 i oddaj głos na pozycję nr 1 - Kocia Arka Noego - Radomszczańskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami (Radomsko), klikasz pod ankietą „wyślij”
7. Przy oddawaniu głosu zostaniesz poproszony o podanie numeru telefonu, podaj go i poczekaj na kod weryfikacyjny.
8. Wpisz kod w ramkę.
DZIĘKUJEMY!!! :)

Jedna osoba ma prawo do oddania 1 głosu.
Z jednego komputera (1 adresu IP) może zostać oddany tylko 1 głos.

Aby mieć możliwość oddania głosu należy podać w systemie głosowania numer telefonu komórkowego w systemie 9 cyfrowym. Na wprowadzony numer zostanie przesłany kod sms w celu autoryzacji poprawności głosowania. Każda osoba identyfikowana jako numer telefonu może oddać głos tylko jeden raz.

DLA CIEBIE TYLKO CHWILA DLA ZWIERZĄT SZANSA NA PRZEŻYCIE!

Jeśli kiedyś już głosowałeś i jesteś zarejestrowany w KRAKVECIE i pamiętasz nick oraz hasło zaczynasz od punktu nr 4!

UWAGA!

W przypadku trudności z zagłosowaniem ( np informacji "Oddano już głos z Twojego komputera") NIE PODDAWAJ SIĘ ! Spróbuj głosowania przez przeglądarkę Internet Explorer lub Opera.

Dlaczego Kocia Arka Noego, czyli RTOZ Radomsko prosi o głosy by wygrać karmę tak potrzebną?

KAN jest w bardzo trudnej sytuacji. Brakuje funduszy na karmę, żwirki, leczenie. U weterynarza ogromny dług.
Jeśli uda się wygrać karmę, odciąży się budżet i będzie można leczyć normalnie.
KAN będzie istnieć dopóty dopóki będą pieniądze, a z tymi jest bardzo ciężko. Działalność stoi pod znakiem zapytania, ale jak wytłumaczysz to ok. 60 kotom i 9 psom?
To jest właśnie obecna liczba podopiecznych, która (niestety!) rośnie!
Dla Ciebie jeden głos, dla KAN szansa na dalsze działanie.
KAN opiekuje się nie tylko 60 kotami i 9 psami. Sterylizuje koty dzikie, pomaga innym zwierzakom w potrzebie, NIGDY NIE ODMAWIA POMOCY!
Pani Andżelika jest z tym sama i trudno jej zdobywać fundusze...
Kociakom trzeba pomóc! Potrzebna pomoc w głosowaniu, potrzebna karma, żwirek, potrzebne ogłoszenia dla zwierzaków!

Oddaj proszę głos, a jeśli masz chęć, wpłać symboliczną kwotę na rzecz kotków:

Radomszczańskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami
ul.Sanicka 45
97-500 Radomsko
KRS 0000135800

Nr konta: 70 8980 0009 2007 0049 7969 0001

Z DOPISKIEM: DLA KOTÓW

_ogonek_

Post » Sob gru 22, 2012 13:03 Re: KAN-KRYZYS $$!! KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! Głosu

Dostałam bardzo poważną ofertę adopcyjną w sprawie Ramzesika i Kleo :) Jak dobrze pójdzie trafią do wspaniałego domu w dwupaku!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek

więcej fotek na:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.377644485658938.90121.165132356910153&type=1
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.377649008991819.90124.165132356910153&type=1

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Sob gru 22, 2012 18:48 Re: KAN-KRYZYS $$!! KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! Głosu

Dama Ya :1luvu: byłoby cudownie!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: ale wspaniałe foty robisz :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob gru 22, 2012 19:23 Re: KAN-KRYZYS $$!! KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! Głosu

Hanulka pisze:Dama Ya :1luvu: byłoby cudownie!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: ale wspaniałe foty robisz :ok: :ok:

27 grudnia jadą do swojego wspaniałego domu z ogrodem, do rodzinki z kocimi tradycjami do Warszawy! :D

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Sob gru 22, 2012 19:42 Re: KAN-KRYZYS $$!! KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! Głosu

Demolka lazienki w wydaniu klopsaLuka :)

Obrazek

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Sob gru 22, 2012 19:43 Re: KAN-KRYZYS $$!! KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! Głosu

Dama Ya pisze:
Hanulka pisze:Dama Ya :1luvu: byłoby cudownie!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: ale wspaniałe foty robisz :ok: :ok:

27 grudnia jadą do swojego wspaniałego domu z ogrodem, do rodzinki z kocimi tradycjami do Warszawy! :D

WSPANIALE!!! Dama Ya :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: LE TEMPO!!! :1luvu: :1luvu:

które teraz bierzesz na tymczas? :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]