turkawka pytałaś się może o tego małego coś wiecej jak byłas po rudzielca?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
turkawka pisze:Gibutkowa pisze:Kasiaufo pisze:A z tym małym burym z oczopląsem co?
A nie wiem. Ulv widziałaś go?
Turkawka mówiła że jest dość walecznyWięc siły chyba jakieś ma. Główka nie lata ale oczki tak. Jakieś leki dostaje ale nie wiem jakie (turkawka chyba też nie).
Nie wie. W klatce "porozrabiane", trochę syczał jak został wzięty, ale ręki nie odgryzł. I tylko oczy latały.
Gibutkowa pisze:Jakby co to w tej karmie jest też Convalescence.
JaEwka pisze:W razie gdyby tego nie zjadła to musisz wejść ze strzykawką.
Czytałas już moje pw? W razie czego pisz
Gibutkowa pisze:Specjalnie dopakowywałam ConvaNa pewno nie ma? W białej saszetce taki proszek do rozpuszczania. Jakby co to mam jeszcze 2 saszetki w domu. Kurde, no muszę tego poszukać w domu, demencja jaka czy co
Gibutkowa pisze:Specjalnie dopakowywałam ConvaNa pewno nie ma? W białej saszetce taki proszek do rozpuszczania. Jakby co to mam jeszcze 2 saszetki w domu. Kurde, no muszę tego poszukać w domu, demencja jaka czy co
dase pisze:A zdaje się, że dziś ma być wizyta PA w Warszawie dla Zosi?
ulvhedinn pisze:Z własnej obserwacji wiele nie powiem, ale Asia mówiła, że kotek neurologiczny ma kłopoty z poruszaniem..... leki podobno nie dają żadnej poprawy.
viris pisze:Kurde straszne z tym maluchem
Użytkownicy przeglądający ten dział: amumu, elmas, Google [Bot], mictrz i 89 gości