[WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 09, 2012 19:09 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Udało ci się :ok:
A u nas do łask wraca Łowca, choć w innym sensie - łowna skubana jest :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob cze 09, 2012 20:21 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Hodowcy cierpią. ;)

Pomaga zamknięcie w odrębnym pomieszczeniu, zaciemnionym o ile to możliwe i wchodzenie tylko by nakarmić i sprzątnąć kuwetę. Zero pieszczot, zero kontaktu.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Sob cze 09, 2012 21:03 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

MariaD pisze:Hodowcy cierpią. ;)

Pomaga zamknięcie w odrębnym pomieszczeniu, zaciemnionym o ile to możliwe i wchodzenie tylko by nakarmić i sprzątnąć kuwetę. Zero pieszczot, zero kontaktu.

HA to mniej wiecej stosuję......oprócz zaciemnienia.....

Wiecie co......wypuściłam ją dziś, bo mi było szkoda.......efekt? Ano dwa zalane łożka - jedno u syna, drugie w sypialni.......

3pralki puszczone i aresztu ciąg dalszy. Stawiam na to, ze ktoś wywalił - zamiast wysterylizowac. Zlane łożka, dzikie wycia......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob cze 09, 2012 21:43 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Neigh pisze:Wiecie co......wypuściłam ją dziś, bo mi było szkoda.......efekt? Ano dwa zalane łożka - jedno u syna, drugie w sypialni.......

Już Ci mniej szkoda? 8) Wierz mi, ona NIE cierpi. Bardziej ucierpią Wasze meble i pościele.
Obrazek

MariaD

Post » Nie cze 10, 2012 10:05 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Mniej.........

Wiesz Maria, ja to jestem taki pozorny twardziel.......po prostu wiem, ze zasady są niezbędne do życia.

Mam cholera problem - mam dwa koty ( do jutra hotelowe ) koty są mówiąc delikatnie mocno problematyczne. Dziś w nocy drapały w drzwi, wstałam powiedzieć co o tym myślę - najwyraźniej drzwi nie domknęłam........efekt? Jeden z kotów niejaki Kleks siedzi pod wanną - i pozostaje nam jedynie klatka - łapka. On sam nie wyjdzie nawet do własciela - ......specyficzny jest.

Jak nie urok, to przemarsz wojsk. Dałam ciała no co tu kryc. Noc nie noc, drzwi trza było dokładniej sprawdzić....

W każdym razie brak klatki - łapki doskwiera mi niepomiernie to jest jednak niezbędny sprzęt domowy.

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Nie cze 10, 2012 13:49 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Uff zakończyłam kocie przeprawy i tak:

a. Neigh pogromczyni pojmała Kleksa uciekiniera podwannowego. NO!
b. wykąpałam AlKaidę, która sobie radośnie schnie na parapecie w promieniach słoneczka na zabersowym parapetniku. Wygląda na zadowoloną z zycia. Ryja drzeć przestała. Czasem coś tam jej się przypomni........ale błogi spokoj w domu zapanował...........
c. wyczyściła wyżej wspomnianej oczy. Ucho jedno ok, drugie mi się dalej nie podoba, bo ma jakoweś grudki
d. wyczesałam Personę........to czysta przyjemność naprawdę. Odkryłam strupa w uchu - na obserwację, bo jak się drapie znaczy swędzi .....a ona ma skłonnośc do zapaleń - taki urok

e. wyczesłam Teosia i mnie zatkało......jak on się ofutrzył skubaniec.........Ciała nabrał......ale jak sobie przypomne tego łysawego, ze scuzym ogonkiem, chudzielca.........Pokrytego jakby puchem. I tak sobie po cichu myslałam - no pers.....ale imponująco długiego włosa to on miał nie będzie. Kurde to trzeba zobaczyc.........Zuzka dziś powiedziała, ze on się robi granatowy. i to jest świetnie okreslenie......Naprawdę ładnego kota se hmm stiuningowałam?

Obrazek

Neigh

Post » Nie cze 10, 2012 13:53 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Neigh pisze:Naprawdę ładnego kota se hmm stiuningowałam?

No! :ok: Zdjęcia? :mrgreen:
Obrazek

MariaD

Post » Nie cze 10, 2012 17:45 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Tiaaaa...ja wydobywam Czesława co nie śpiewa spod łóżka.Melon bardzo chce pomagać...szkoda słów.

Mówiłam,że 48 godzin???Hormony sa bosssskie, jak Fio miała ruję to Małż był bliski mordu!

To mówisz,że Czedarski owłosi się jak Amelia???
A pokażże Teosia, on jest jakby trochę mój, a ja się domagam!
Zaraz zacznę robić jak Alkaida...miauuuuu!!!!!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie cze 10, 2012 19:23 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Rodzina zabrała aparaty i pojechała na Prodigy czy jakoś tak......

Ale zamówię sesję Wytrzeszcza.......tylko go najpierw jakąś szczotką przejadę .........

Pamiętasz Kotkinsie futro Persony? Teo ma chyba powoli takie.........

Obrazek

Neigh

Post » Nie cze 10, 2012 19:24 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Neigh pisze:Rodzina zabrała aparaty i pojechała na Prodigy czy jakoś tak......

Ciebie nie zabrali? 8O Za co? 8O Ja bym się nie dała zostawić :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Nie cze 10, 2012 20:06 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Weź............leje jak z cebra, dziecko poszło chore - a w środę na wycieczkę ma jechać.........

Do tego nie lubię koncertów, bo jest tam dla mnie za głośno. Biorę sobie Polakową ( siem Zabersa posłuchałam ). i idę się uwalić i sobie wreszcie SPOKOJNIE poczytam.

Obrazek

Neigh

Post » Nie cze 10, 2012 20:10 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

U was leje 8O U nas susza się pomału robi.....
Prodigy klimatyczne jest, fajnie się słucha a już na koncercie.....na pewno super.
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Nie cze 10, 2012 20:12 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

shira3 pisze:U was leje 8O U nas susza się pomału robi.....
Prodigy klimatyczne jest, fajnie się słucha a już na koncercie.....na pewno super.

Leje jak cholera........a ja się ide moczyć wannie - w domu cisza,spokoj.......faaajnie.

Obrazek

Neigh

Post » Nie cze 10, 2012 20:24 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

A u nas fajny mecz, nie lubie piłki kopanej ale Chorwatów lubię.
To ja też idę poczytać,

U nas pada, na meczu też.
Trawa rośnie.

Neigh nie chciałam na wątku dwóch persów,ale tu powiem: nie wiem czy te koty są z ...ekm...legalnego źródła.I coś mi tu śmierdzi.I niech one znikną jak najszybciej w otchłanich forum.Żeby pan co je oddaje nie odnalazł.Bo jakoś mi się to nie podoba.Mam takie jakieś dziwne przeczucie...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie cze 10, 2012 21:00 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

kotkins pisze:A u nas fajny mecz, nie lubie piłki kopanej ale Chorwatów lubię.
To ja też idę poczytać,

U nas pada, na meczu też.
Trawa rośnie.

Neigh nie chciałam na wątku dwóch persów,ale tu powiem: nie wiem czy te koty są z ...ekm...legalnego źródła.I coś mi tu śmierdzi.I niech one znikną jak najszybciej w otchłanich forum.Żeby pan co je oddaje nie odnalazł.Bo jakoś mi się to nie podoba.Mam takie jakieś dziwne przeczucie...

Ja też. Ale jakos nie mam siły całemu światu tłumaczyć, że najlepiej byłoby gdyby:

a. Pan się oficjalnie zrzekł - udowadniając prawo własności
b. równe oficjalnie przejęła np. Fundacja
c. jeszcze oficjalniej przekazała do dt - pod warunkiem wydania na prawach własnej umowy do ds...

To wiesz co napisano?? "ze tylko pokłony bić że się dt zdecydował". A co komu bedzie po pokłonach jak się za pól roku zrobi cyrk gigant?? I jakoś tak nikt nie chce zauważyć, ze przemiła skądinad dziewczyna została ds zaledwie miesiąc temu że o persach, dt, adopcjach nie ma pojecia. do czego się zresztą przyznaje.......Jest tradycyjne HURRRRRRRRAAAAAAAAAAA - nagłośniejsze od osób co palcem nie kiwnęły....

jestem za konkretna na to forum. Zdecydowanie.

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]