Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinia098 pisze:A taki odkażacz nie wypali styropianu ?
Najprawdopodobniej w poniedziałek będę miała Virkon.
Agłaja^..^ pisze:kinia098 pisze:A taki odkażacz nie wypali styropianu ?
Najprawdopodobniej w poniedziałek będę miała Virkon.
Nie wiem do końca, mi odkazacze nic nie wypaliły, a i ręce często spryskam, więc chyba nic budkom nie będzie.
anka1515 pisze:Zalałam styropian mocnym virkonem na razie nic się nie dzieje.
Jak zniknie to Ci napiszę .
kinia098 pisze:Po raz kolejny przychodzę z podziękowaniami dla wspaniałej osoby- Pani Aniktóra ponownie wsparła finansowo moje działania. Tym razem szansę na sterylizację otrzymały psiaki
Pani Ania przekazała na ten cel 600zł ! To bardzo duża kwota, za którą będę mogła wysterylizować 3/4 potrzebujące, nieduże suczki. Naprawdę jestem przeszczęśliwa, że kolejne zwierzaki zostaną wysterylizowane! Gdyby nie Pani Ania- nie wiadomo, jak długo czekałyby jeszcze na swoją kolej, dziękuję
kinia098 pisze:kinia098 pisze:Po raz kolejny przychodzę z podziękowaniami dla wspaniałej osoby- Pani Aniktóra ponownie wsparła finansowo moje działania. Tym razem szansę na sterylizację otrzymały psiaki
Pani Ania przekazała na ten cel 600zł ! To bardzo duża kwota, za którą będę mogła wysterylizować 3/4 potrzebujące, nieduże suczki. Naprawdę jestem przeszczęśliwa, że kolejne zwierzaki zostaną wysterylizowane! Gdyby nie Pani Ania- nie wiadomo, jak długo czekałyby jeszcze na swoją kolej, dziękuję
kinia098 pisze:Czy ma ktoś może odstąpić Oridermyl dla kociaka z wioski z mega świerzbem w uszkach ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 532 gości