cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 13, 2012 18:29 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

kingusiak pisze:pisze do mnie Pani w sprawie adpcji Jankesa. Wysłałam jej ankiete adopcyjną narazie czekam na odpowiedz. czy mam ją odesłac do Baśki lub Marty? czy dalej ja mam sie z nia kontaktowac w sprawie adopcji??

aha, i czy on w sprawie z tym wszechobecnym grzybem moze isc do adopcji w najblizszym czasie czy nie??

Kinga skontaktuj się z tą panią zainteresowaną adopcjią podeslij jej ankietę i zobaczymy.Jankes to trudny przypadek więc adopcja nie będzie łatwa.Choć jak usłyszałam że wiiwii wyczyściła mu uszy to jestem w szoku bo ja się go boję :roll:

Uzupełniłam album Mysior i Kseni

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lut 13, 2012 19:49 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Luuudziee, co mar_tika narobiła w picasie z fotkami Mysiora!!!!! Kto chce zobaczyć super foty, to tam je znajdzie. Marta przez skromność to nic nie napisze, więc ja zachęcam. Trudno się nie uśmiechnąć, takie słodkie .

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Pon lut 13, 2012 19:58 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pon lut 13, 2012 20:07 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

marta tyle fotek co jedna ladniejsza a najladniejsza to z tym szkrabem ludzkim jak kiedys pisalas ale cie wzielo :ryk:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Pon lut 13, 2012 20:18 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

szkrab też cudny :1luvu:
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Pon lut 13, 2012 20:20 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

mar_tika ja nigdy już nie uwierze ze ty fot niepotrafisz, cudny mysior, przepiękniasty i z młodą karmioącą miód na serce:)

ela pamietam o Tobie jeno znowu mam samochód u mechanika :ryk: juz nic mi nie pozostaje tylko się śmiać

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Pon lut 13, 2012 20:30 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

filcowasova pisze:ela pamietam o Tobie jeno znowu mam samochód u mechanika juz nic mi nie pozostaje tylko się śmiać

Podobno lepiej się śmiać niż płakać, ha ha ha

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Pon lut 13, 2012 21:20 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Klękajcie narody! Mrozika rodzice to mistrzowie fotografii! Wstrzelam się w temat
Mrozik skacze gdzie się da, zwiedza nowy dom i gardzi chrupkami. Oto fotki, piękne jak wiosenne niebo:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

W dużej rozdzielczości, tapetę można sobie zrobić :1luvu:
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Wto lut 14, 2012 10:15 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Czy ktoś może przekazać (smsem np) Marcie (martika), że zapomniałam dziś telefonu :<

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Wto lut 14, 2012 10:29 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

hidi pisze:Czy ktoś może przekazać (smsem np) Marcie (martika), że zapomniałam dziś telefonu :<

Przekazałam, o ile nr jest dobry (z 1. strony).
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Wto lut 14, 2012 10:36 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Axa76 pisze:
hidi pisze:Czy ktoś może przekazać (smsem np) Marcie (martika), że zapomniałam dziś telefonu :<

Przekazałam, o ile nr jest dobry (z 1. strony).

Dzięki :*

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Wto lut 14, 2012 13:44 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

MAMY NA KOCIARNI PODZUTKA :roll: zamiatam sobie podloge nagle jakis rumor zanim sie zorientowalam co to uslyszalam przerazliwy placz koci wychylam sie a na schodach placze bialo rudy kot albo kotka ja nie wiem nie ptajcie skad sie wziol 8O rany dobrze ze bylam na kociarni.trzas sie z zimna albo strachu trzymalam go az sie uspokoil strasznie przymilasty..jest w boksie nr 4 niestety nie je i nie pije mam nadzieje ze to tylko stres....
bronek- jego rozpiska konczy sie na dniu dzisiejszym i w pudelku skonczyl sie immunodol mam pytanie co jutro czy dalej mam podawac leki?
kozak- co za kot sprzatanie w domu przy nim nie bedzie proste...wlazl mi na kark i gryzl wlosy pod kucykiem i lapal wisiorek :ryk:
co robi sie z nosem filemony cos jej trzeba dac na to?
a moze mi ktos powiedziec cos o czarnym kocie w boksie jeden bo umknelo mi info o nowym kocie :oops:
ewa kochanie jak zmieniasz miejsce pobytu klucza to wyzuc stara kartke pierwsze w oko wpadlo mi info o kluczu w strzykawkach i oproznilam szuflady w poszukiwaniu,poddalam sie i wyciagajac worek mnie olsnilo wiem ze pisalas na kartce o tym ale nie doczytalam do konca myslac ze piszesz to samo :oops: zrobilam karteczke z czerwonym napisem na tablicy ale napisze tez tu KLUCZ JEST TAM GDZIE WORKI i musze pochwalic wiiwii ze to bardzo dobry pomysl byl :ok:
przepraszam za poranne smsy ale mam nowy telefon i dopiero jak mi zezarl caly abonament a nie jest maly zadzwonilam zeby wiedziec co jest grane, tak wiec do konca lutego jestem bez kasy :oops:
Basia = pomyslowy dobromir brawo za uszczelnienie kociarni :ok:
Ostatnio edytowano Wto lut 14, 2012 15:05 przez herzpl, łącznie edytowano 1 raz

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Wto lut 14, 2012 14:02 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

wiiwii pisze:Klękajcie narody! Mrozika rodzice to mistrzowie fotografii! Wstrzelam się w temat
Mrozik skacze gdzie się da, zwiedza nowy dom i gardzi chrupkami. Oto fotki, piękne jak wiosenne niebo:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

W dużej rozdzielczości, tapetę można sobie zrobić :1luvu:
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: ojeeeeeeeejjkuuuuuu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: cudne zdjecia cudnego kiciusia :ok: Widze, ze nowy domek przypadl kotkowi do gustu :) :ok: Pyszczek zadowolony :)
Badz szczesliwy, skarbie slodki :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lut 14, 2012 14:03 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Obrazek wszystkim podopiecznym KP z okazji walentynek zycze, by kazdy znalazl swojego czlowieka, ktory pokocha go na dobre i zle :1luvu:

Kociara82

Post » Wto lut 14, 2012 14:04 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

no, macie artyste fotografika w grupie :D sesja buraska wymiata :ok:

Kociara82

[poprzednia][następna]