Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
paulinka116 pisze:Dziewczyny zgłosiła się do mnie Pani w sprawie adopcji Lori. Na jutro jestem z nią umówiona, żeby się z nią poznała. Czy muszę robić jej wizytę przedadopcyjną, czy wystarczy wywiad i wizyta poadopcyjna? Powiedzcie po krótce co robić, o co wypytać, jaką umowę podpisać itp. I trzymamy kciuki za mam nadzieję dobry domek
jimmy_lodolamacz pisze:Spokojnie. Postawimy futro na łapki. Jestem pewien, że będzie z niej jeszcze ładniutka babcia-kicia. Nie mogę uchwyć jej umaszczenia na zdjęciach ale takie buraski bardzo lubię.
Przelew doszedł. Właśnie szukam linka do bazarku. W planie mamy jeszcze raz zrobić badania krwi bo coś p.Ewie nie pasuje w tych ze schroniska. Tak za 2-3 tygodnie. No i testy też zrobimy za jakiś czas jak się trochę samopoczucie jej polepszy.
JaEwka pisze:paulinka116 pisze:Dziewczyny zgłosiła się do mnie Pani w sprawie adopcji Lori. Na jutro jestem z nią umówiona, żeby się z nią poznała. Czy muszę robić jej wizytę przedadopcyjną, czy wystarczy wywiad i wizyta poadopcyjna? Powiedzcie po krótce co robić, o co wypytać, jaką umowę podpisać itp. I trzymamy kciuki za mam nadzieję dobry domek
w razie czego pomożmy w wizyciePrawda Gibutkowa?
paulinka116 pisze:JaEwka pisze:paulinka116 pisze:Dziewczyny zgłosiła się do mnie Pani w sprawie adopcji Lori. Na jutro jestem z nią umówiona, żeby się z nią poznała. Czy muszę robić jej wizytę przedadopcyjną, czy wystarczy wywiad i wizyta poadopcyjna? Powiedzcie po krótce co robić, o co wypytać, jaką umowę podpisać itp. I trzymamy kciuki za mam nadzieję dobry domek
w razie czego pomożmy w wizyciePrawda Gibutkowa?
Ech Pani przestała się odzywać.. Nawet nie zadzwoniła jak się umówiłyśmy, nie mówiąc o przyjeździe..![]()
![]()
gabi.cezar pisze:Jimmy, czy mój przelew też dotarł? Poszedł 13. marca.
Co do zębów, to mój Ludwik, ma taką wadę zgryzu, że niczego nimi nie pogryzie, a mimo to świetnie sobie radzi.Jeśli więc Bunia ma apetyt, to z zębami czy bez będzie wcinała![]()
Dalsze kciuki za Bunię i wielkie dzięki za to co dla niej zrobiłeś.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Szymkowa i 678 gości