Moje czternaście skarbów cz.1 ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 17, 2012 15:01 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

ja tu czegoś chyba nie rozumiem
Paulina na dogo pisze ,że mają wpłacać na konto Fundacji
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Wto sty 17, 2012 15:18 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

To jest opcja na Norkę. Że na moje konto, ja na Fundację , oni do weta i dokładają.
Ja piszę tutaj ile kto itd. - jak w poprzednich postach.

Tak - na dogo pani z Fundacji prowadzi konto. POza tym mają kilka akcji jednocześnie i jest im niewygodnie zbierać wszystkie pojedyncze wpłaty. Ja nie mogę na dogo bo jak pisałam nie mogę się zalogować :twisted:

Natomiast pomyślałam, że jeśli ktoś chce wspomóc Lidkę na koty, te dojazdy itp. to może na jej konto lub tak samo do mnie - wg uznania ale z zanaczeniem w tytule - tylko ja wtedy do niej, a tu też rozliczam, czy raczej zdaję relację.
Ale wszytko wg życzenia.

A poza tym zauważyłam, że na dogo jest duzo więcej ludzi do tej sprawy... :? Może - bo to psa? :?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto sty 17, 2012 15:19 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

to ja zacytuję w "kociej sprawie" :wink: :ok: :ok: :ok:

smarti pisze:.....

i jeszcze jedno-zadzwoniła do mnie sensownie brzmiąca pani poszukująca dwupaczku.
wymarzony dwupaczek ma być:
rodzeństwem lub przyjaciółkami wychowanymi razem,
płci żeńskiej,
jedna czarnulka a druga burania.
w wieku ok pół roku

Pani oferuje kiciom dostatnie i długie (zwroty nie są brane pod uwagę) życie w towarzystwie rodziny z dwojgiem kilkunastoletnich dzieci w domku zdecydowanie niewychodzącym oraz zabezpieczonym, w bloku w Warszawie.
Pani nie ma jak pojechać po kotki do innego miasta dlatego preferuje warszawianki ewent. przyjezdne z dowozem)

czy ktoś dysponuje podobnym dwupaczkiem na wydaniu
:D :kotek: :kotek: :?:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto sty 17, 2012 15:34 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

a jakiś bazarek może dla Lidki ?
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Wto sty 17, 2012 15:42 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Ruda - ładny banerek, ale jakby jeszcze link do niego...?

Pani od dwupaczku ma bardzo konkretne wymagania kolorystyczne , ale cóż... Jeśli zrobić taki wątek to się pewnie trochę dwupaczków zgłosi..

Lidka , zmień tytuł, coś w rodzaju 'zbieramy na połamaną, cierpiącą sunię'. POtem wrócisz do swojego :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Wto sty 17, 2012 15:50 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hjmvp][img]http://tiny.pl/hjpbb[/img][/url]
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Wto sty 17, 2012 15:51 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

morelowa pisze:Ruda - ładny banerek, ale jakby jeszcze link do niego...?

Pani od dwupaczku ma bardzo konkretne wymagania kolorystyczne , ale cóż... Jeśli zrobić taki wątek to się pewnie trochę dwupaczków zgłosi..

Lidka , zmień tytuł, coś w rodzaju 'zbieramy na połamaną, cierpiącą sunię'. POtem wrócisz do swojego :D

to mój drugi banerek w życiu wiem trochę duży ale może bardziej zauważalny :ryk:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Wto sty 17, 2012 17:09 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

ja prowadzę bazarek dla Filusia w tytule, ale przecież wiadomo, że dla wszystkich kotków Lidki, link do wątku podałam wyżej, ale jak ktoś jeszcze chce to proszę bardzo, będzie więcej :P
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto sty 17, 2012 18:13 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

alab108 pisze:ja prowadzę bazarek dla Filusia w tytule, ale przecież wiadomo, że dla wszystkich kotków Lidki, link do wątku podałam wyżej, ale jak ktoś jeszcze chce to proszę bardzo, będzie więcej :P

a to ja nie dopatrzyłam :oops: przepraszam
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Wto sty 17, 2012 18:46 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Więc nie mam czarnej kotki mam starszą z białaczką , kotke szara mam ale z tym chorym przełykiem i serduszko do badania .Mam czarnego kocurka ale on ma chory móżdżek , mam jeszcze młodzieńca ale ma białaczke .Więc nie mam kotów dla pani .
Sunie zostawiłam u weta wet dzwonił do mnie i powiedział ze zrobił jej badania i uważa że sunia powinna być na silnych lekach przeciwbólowych , w małym pomieszczeniu bo operacja może wyrządzić jej więcej szkód , gdyby przestała robić kupe to operacja musi być koniecznie .Mam jutro znów po sunie jechać muszę znów załatwić auto załamka .Sunia ma jeszcze coś nie tak z kością chyba kulszowa wet przesłał zdjęcia do specjalisty gdzieś chyba w Gdańsku ale tamta operacja by kosztowała prawie 2000 zł ;( .Wet mówi żeby sunie przetrzymać tak jak on mówi i zobaczymy .Mam ja obserwować dziękuje dziewczyny za troskę o nas , jesteście naprawdę wspaniali.

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Wto sty 17, 2012 18:49 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

A mała robi kupkę ?
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Wto sty 17, 2012 18:52 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Tak robiła kupke i siku pod siebie i strasznie przy tym wyła stąd ma być teraz na silnych lekach przeciwbólowych .A od wczoraj wieczora z siku wytrzymała do dziś to dobrze .

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Wto sty 17, 2012 19:24 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Jaśniejszy obraz sprawy jest na dogo na tej stronie
http://www.dogomania.pl/threads/221034-Zbieramy-na-połamana-cierpiącą-sunie-..../page4
79 post

Tam został zmieniony tytuł, Tu- powtarzam - tez by się przydało, bo jak widać kasa jest potrzebna duża.
I chyba głównie po to, bo osoby zaangażowane są na dogomanii.

Nie bardzo rozmiem - co to znaczy wytrzymała z sikaniem? Tzn zrobiła już dziś i nie pod siebie, czy nie zrobiła wcale??? Pije??

Obrazek

morelowa

Post » Wto sty 17, 2012 19:37 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

już doczytałam na dogo
koszty będą spore wizyta 120. karma 95
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Wto sty 17, 2012 20:40 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

A, ruda, sprawdziłam teraz - można by dopisać na banerku stronę z sunią, bo tak to przekierowuje na pierwszą...i jak ktoś ma szukać gdzie początek :?

Obrazek

morelowa

[poprzednia][następna]