Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 08, 2012 20:26 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon wrz 10, 2012 17:20 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

Kaprys jest straszny :(
Ale nadciągnął właśnie..

Maluchy są przecudne, pluszowe, szalone, zdrowe i naprawdę szczęśliwe!
Czasem niestety dają się we znaki, Nelusia z rzadka robi jakieś brzydkie niespodzianki, ale generalnie są kochane i Opiekuna nie dziwią żadne tłuczone czy zniszczone rzeczy, harmider, bieganie pod sufitem, ganianie się czy gadanie :ryk:
A napawajcie się moją sesją!

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

ObrazekObrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Zwróćcie uwagę na zbieżność dat:
dzisiaj jest 10 września, to rocznica przyjścia Maluchów do Kasi, ale też - urodziny ich Opiekuna :D

I zgadnijcie kto był taki hojny w tym wątku.. :piwa:
viewtopic.php?f=1&t=145616&start=165

Serdecznie Was pozdrawiam :D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon wrz 10, 2012 18:17 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

Kasiulku kochany-dziękuję za cudne zdjęcia pluszowych burasiów! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Boże, aż się wierzyć nie chce, że to juz rok! 8O 8O 8O

Złóż ode mnie najwspanialsze zyczenia Panu B.!-cudownemu Człowiekowi-Opiekunowi dzieciaków!
Za Jego siłę woli, za miłość i poświęcenie, za serce, za dobroć-niech zawsze Mu dobry los sprzyja, niech spełniają się marzenia!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto wrz 11, 2012 10:17 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

Bardzo dziękuję w imieniu nieświadomego jeszcze Jubilata. Z radością przekażę tak ciepłe słowa :D

Kaprys2004

Post » Wto wrz 11, 2012 15:47 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

A wątek wpisz sobie do zakładek-masz u samej góry taką opcję, to nie będzie Ci umykał! :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto wrz 11, 2012 16:50 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

Mnie jakoś nie umknął....Ale dzieciaki wyrosły...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro wrz 12, 2012 5:30 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

A z jaką miłością Pan patrzy na koty, jak je mizia!!!
Poznałam Pana osobiście-uroczy Człowiek! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I nie bez kozery napisałam to z duzej litery-Pan walczył o kocieta, by mogły zostac wszystkie razem i zostały!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro wrz 12, 2012 8:15 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

Szczególnie walczył o pozostawienie Nelusi, która najpodlej z nim postępowała sikając i robiąc kupy na łóżku.. "Bo najbardziej nieśmiała, bo zestresowana, a jak strasznie byłaby zestresowana, gdyby znowu musiała przechodzić do nowego domku.." Nie pomogły namawiania, że może w innym domku będzie jej lepiej, może tam się odstresuje.. On jest.. konsekwentny :lol: jak jego Ojciec i dokonał cudu! Nel z nim zawsze śpi i jest w niego wpatrzona, pozostałe zresztą też :D Tylko że chłopcy są bezstresowi :lol:

Kaprys2004

Post » Śro wrz 12, 2012 16:46 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

Uwielbiam Go za to co zrobił!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dobrze wiem ile Go ta walka kosztowała, a jednak dokonał cudownej rzeczy-pozostawił maluchy razem, nawet kosztem siebie!!!!
Widziałam na zdjęciach jak na Nel patrzy :1luvu: :1luvu: :1luvu: -moja dziewunia !
Potrafię nawet dzisiaj je rozpoznać-Maciuś-Orzeszek ma okrągłe pysio, Filipek-Migdałek ma pysio szczupłe, a Nel ma strzałkę białą na noniu!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro wrz 12, 2012 18:36 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

Ja do tej pory nie wiedziałam, które jest które....Teraz już wiem...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Śro wrz 12, 2012 18:45 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

Cudne burasie :1luvu: pan przez nie kochany i w nich zakochany :1luvu: żeby wszystkie kocie sierotki miały tyle szczęścia...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Śro wrz 12, 2012 19:04 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

Ech gdyby wszystkie biedy miały tyle szczęścia!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro wrz 12, 2012 19:29 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

Wydać buranie w trójpaku...To był nie lada wyczyn.... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Śro wrz 12, 2012 22:09 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

To zasługa tylko i wyłącznie Kasi Kaprys!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw wrz 13, 2012 9:48 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

Piękne foty pięknych koteczków :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

[poprzednia][następna]