Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 03, 2011 11:36 Re: Wariatkowo 11. TWT. Polski Śmietnikowy? s. 31

tillibulek pisze:
Caragh pisze:
kalair pisze:
OKI pisze:Ja tego nie znosze :x
Nawet nie bardzo umiem, myle sie bez przerwy :?

Przyzwyczaisz sie. Ja tez nie znosze, pod tym wzgledem staram sie byc perfekcjonistka, ale nie da sie na razie. Za to razi niezmiennie. :twisted:

Czepiacie sie :twisted: W internecie piszac nie ma czasu na takie bzdury jak polskie znaki :twisted: :twisted: :twisted:

ba! nawet na czatach jest to uwazane za faux-pas! :twisted:

Pewnie dlatego nie bywam na czatach :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon paź 03, 2011 11:41 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

ja tez teraz nie bywam, ale gg chetnie ;)

to nie balas sie, ze Gringus ucieknie na pikniku? tam nie bylo psow?

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon paź 03, 2011 11:55 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

On cały czas na rękach był, nie znalazłam uprzęży w jego rozmiarze :lol: A on na rękach się nie wyrywa kompletnie - przytula się i mruczy, albo śpi. Albo mruczy przez sen :lol:
Psy były - każdemu powiedział, co o nim myśli :twisted: Ale on nawet na widok psa nie próbuje się wyrywać ;)

OKI

Post » Pon paź 03, 2011 11:57 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

Za to ślicznie pluje :1luvu:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon paź 03, 2011 12:01 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

Prawda? :ryk:

OKI

Post » Pon paź 03, 2011 12:08 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

ja bym miala schizulca, ze ucieknie, albo, ze pies skoczy... no ok ok, wazne, ze wszystko dobrze :)

a o co chodzi z tym pluciem? :mrgreen:

tillibulek

Post » Pon paź 03, 2011 12:15 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

tillibulek pisze:ja bym miala schizulca, ze ucieknie, albo, ze pies skoczy... no ok ok, wazne, ze wszystko dobrze :)

a o co chodzi z tym pluciem? :mrgreen:

Ja już widziałam w lecznicy, jak on reaguje na psy, a co do skoków psa, to ja akurat się średnio boję :twisted:
Gringo wie, że nie ucieknie, dlatego się tylko stroszy, syczy, warczy i pluje :mrgreen:
Na psy pluje :lol: Celem wystraszenia :mrgreen:
Nie był tam jedynym kotkiem, ale zdecydowanie robił furorę ;)

OKI

Post » Pon paź 03, 2011 12:17 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

och genialne to musi byc :lol: :lol: zaluje, ze nie widzialam

tillibulek

Post » Pon paź 03, 2011 13:27 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

Według mnie Fullowi dobrze by zrobiła koleżanka, z którą by wariował. On od najmłodszych lat z innym kotem, a teraz sam i na obczyźnie...
Niech ona już wraca :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon paź 03, 2011 13:34 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

Wróci za parę dni ;)
Ja myślę, że to dobrze, że do pakietu "obcy dom, obcy ludzie, obcy wet ( ;) )" nie dołożono mu jeszcze opcji "obcy kot" :roll:
Pewnie, że on na pewno źle się czuje i pewnie mu smutno bez towarzystwa, ale lepiej żeby nowe towarzystwo poznawał już na terenie odrobinę chociaż "oswojonym".

OKI

Post » Pon paź 03, 2011 15:20 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

Gringo jako kobra plujaca.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon paź 03, 2011 15:38 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

Niom ;)

Full już lepiej - dalej jest przestraszony, ale już nie froteruje podłogi, pozwolił się pogłaskać, wziąć na kolana i nieśmiało, ale otwarcie zwiedza dom. Oczywiście najbardziej go interesują tereny zamknięte :twisted: Pani się tylko martwi, że nie je - ale myślę, że już po tej nocy pani się może zdziwić ;)
Małe uff :lol:

OKI

Post » Pon paź 03, 2011 19:34 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

Ufff.....no wreszcie doczytałam.A tu tyle się działo. :ok: za Fulika w nowym domku. :ok: Za kastrację dziecka specjalnej troski. :ok: za mojego chrześniaka Gringunia niech łapinki zdrowieją.Ciotka nie płacz...ugotuję Ci zupki grzybowej :mrgreen: Tylko jeszcze nie wiem kiedy.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto paź 04, 2011 9:35 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

Cześć :)

Telefon dzisiaj rano: "Pani Olgo, chyba już jest dobrze!" :D
I dalej - w nocy troszkę zjadł, załatwił wszystkie sprawy w kuwecie, a jeszcze wieczorem znalazł drogę na kanapę :mrgreen: I w związku z tym wywala brzuchol do głaskania i mruczy :lol: W tym kontekście bardzo mnie rozbawiło to "chyba" na początku rozmowy ;)
Po kolejnych ustaleniach z wetem państwo są chyba u weta częściej, niż ja w kiosku po fajki :mrgreen: kwarantanna potrwa do piątku i jak się nic nie wykluje, dopiero przyjedzie kocica z działki.
Coraz bardziej jestem pewna, że Fullowi dobrze zrobi ta kwarantanna. Jakby miał teraz zajęcie w postaci innego kota, to nie byłby zainteresowany kontaktami z obcymi ludźmi. A tak nie ma wyjścia, pieszczoch jeden ;)
Pan mówi, że wywiezienie ich kotki na działkę to też był dobry pomysł, bo od razu się uspokoiła - w domu podobno strasznie płakała i szukała koleżanki :(

Jest już tylko jeden problem - tajemnicza kropla, która Fullowi spadła z nosa :twisted:

Reszta w normie.
Foster pokichuje, ale na razie nie widzę żadnych ropnych glutów czy podejrzanych wycieków, więc obserwuję - antybiotyków to on już nabrał za stado kotów :(
Gringo coraz bardziej szaleje :) Ależ to jest fantastyczne dziecko :lol: Jest tak słodki i rozbrajający, że nie sposób mu się oprzeć :1luvu:
Bawi się coraz fajniej z Browarkami i Brzdącem. I obrywa - bo jest na etapie gryzienia na ile sił w szczękach. Na szczęście obrywa wyłącznie wychowawczo, więc krzywda mu się nie dzieje ;) I dobrze mu robi większa ilość kotów, bo zawsze któryś się nim zajmie. W gonitwach Gringo nie jest dobrym kompanem, więc zabawy z nim ograniczają się do kilkuminutowych przerywników.
Poza tym jest świrkiem - jak dorwie jakąś zabawkę albo coś wykombinuje, to może bez końca ;) Dziś już nie nocował w łazience, tylko na pokojach. Znalazł 2 kartony po butach i pół nocy bawił się we wskakiwanie i wyskakiwanie :lol: Jak na sprężynce :lol:

OKI

Post » Wto paź 04, 2011 10:31 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

och, ale numer... to cudownie, ze Full poczul sie juz jak u siebie :D :D :D myslalam, ze dluzej mu to zajmie... choc rozumiem tez niepewnosc w glosie nowej panci, to jest tak jak czlowiek sie boi zapeszac, bo wiadomo, ze poczatki bywaja trudne :) :) ale jest brzucho do glaskania, to podobno przejaw zaufania :1luvu:

a co do kropli... to moje koty nigdy nie mialy kk, a tez czasem jakas zblakana kropla skapnie, nie jest to zadna anomalia, tak jak u czlowieka, jak jest chlodniej, to nosek robi sie mokry na chwile

to Gringuś musi sie juz swietnie trzymac na nogach jesli tak skacze jak pchla!! :mrgreen:

tillibulek

[poprzednia][następna]