Gibutkowa pisze:Podkładzik dla dzieci do przewijania z Rossmana proszę zanakupić i wyłożyć torbę.BabyDream chyba tak się ta seria produktów nazywa - podkłady są na dziale z pieluchami.
Mam je na stałe na wyposażeniu dla kotów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Podkładzik dla dzieci do przewijania z Rossmana proszę zanakupić i wyłożyć torbę.BabyDream chyba tak się ta seria produktów nazywa - podkłady są na dziale z pieluchami.
Gibutkowa pisze:one są od spodu foliowe więc nie powinny przemoknąć, można podwójnie położyć na spód transportera.
Tysiek pisze:Gibutkowa pisze:one są od spodu foliowe więc nie powinny przemoknąć, można podwójnie położyć na spód transportera.
Od dołu nie przemakają, ale warstwa chłonna jest bardzo cienka i pod ciężarem kota oddaje co wchłonęła. Nie martwię się już o fotele w aucie, tylko chodzi mi o komfort podróżowania kotekDo Ełku to ponad 10 godzin, ale nic więcej nie da się chyba zrobić w kwestii ich wygody.
Gibutkowa pisze:Ale to zawsze można wymienićnawet bez wyciągania kotek.
Tysiek pisze:Gibutkowa pisze:Ale to zawsze można wymienićnawet bez wyciągania kotek.
Nie wiem, czy w tej sprawie można liczyć na TŻ-taOn raczej jest od mizianek, wymyślania zabaw, karmienia, a od sprzątania - ja
No wiesz, jak to facet, ciut wrażliwy jest na zapachy
berushkaa pisze:Super:)
Dziewczyny, mam po prostu taki stres jak nie wiem![]()
3majcie kciuki żeby kicie się polubiły, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiis
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości