Wielki kot Kapitan Bryś - szuka swojego portu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 14, 2011 17:33 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Ja obiecałam pomagać Brysiowi i swoją obietnicę podtrzymuję.

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Wto cze 14, 2011 18:09 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Wiem, że ty nie porzucasz Bryśka. :1luvu:
Myślę, że na razie musimy się starać utrzymać Brysia tak jak jest nie narażając go na niepotrzebne zmiany...
Jednak chyba na DS u Danusi trudno liczyć... Domek w jakiś sposób przywiązany pewnie do kosmacza, ale w jakichkolwiek kosztach nie uczestniczy, co też stanowi potwierdzenie faktu, że uważa sytuację za przejściową i tylko na wyraźną prośbę Basi...
Ale kot jest szczęśliwy i dopóki nie znajdzie się wspaniały dom trzeba stawać na głowie, żeby tam został.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto cze 14, 2011 18:29 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Jak będzie nas kilka osób to jakoś sobie poradzimy ,musi być dobrze.Jeżeli nawet ktoś nie jest w stanie pomagać finansowo to proszę z nami trwać. Inne wsparcie też jest ważne a reszta jakoś się ułoży i Bryś będzie wiódł szczęśliwe życie wśród wielbicieli i pokazywał się na fotkach .Rozumiem ,ze finansowo nie zawsze możemy pomóc .Bryś wszystkim odwiedzającym jest wdzięczny bardzo i oczywiście czeka na swoich wielbicieli. :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto cze 14, 2011 19:00 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Bryniu, ślemy miziaki dla Ciebie :) :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Wto cze 14, 2011 19:05 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Nio, Brysiak na pewno się ucieszy, bo to taki wspaniały kot... pełen szlachetności i godności mimo... przeciwności losu
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto cze 14, 2011 19:22 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

caldien pisze:Bryniu, ślemy miziaki dla Ciebie :) :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bryś się cieszy bardzo i dziękuje. :1luvu:

horacy 7

Post » Wto cze 14, 2011 20:18 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Brysiu, jesteś wspaniałym kotem. Bryś, Kot Wspaniały. Czuj się dobrze, kochany kocie, bo wiesz, dom na Ciebie gdzieś czeka, chociaż może jeszcze o tym nie wie.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto cze 14, 2011 20:53 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Za domek :ok: Bryniu. Musi nam się udać, tyle osób Ci kibicuje :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Wto cze 14, 2011 21:03 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Dziewczyny miałam dzisiaj okropny telefon w sprawie adopcji kotki z woj.Lubuskiego.Facet chciał by kotka przesłać przesyłką,jak powiedziałam ,że to żywe zwierzę i coś takiego nie wchodzi w gre ,odpowiedział ,że to i tak kot do walk.Nie wiem czy to głupi kawał czy rzeczywiście koty są przynętą dla psów.Końcówka tel .komórkowego ......221.Jestem wstrząśnięta. :cry:

horacy 7

Post » Wto cze 14, 2011 21:17 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

horacy 7 pisze:Dziewczyny miałam dzisiaj okropny telefon w sprawie adopcji kotki z woj.Lubuskiego.Facet chciał by kotka przesłać przesyłką,jak powiedziałam ,że to żywe zwierzę i coś takiego nie wchodzi w gre ,odpowiedział ,że to i tak kot do walk.Nie wiem czy to głupi kawał czy rzeczywiście koty są przynętą dla psów.Końcówka tel .komórkowego ......221.Jestem wstrząśnięta. :cry:

8O 8O 8O
Było ostatnio o gościu co zbiera szczeniaki do walk, do tresury jakichś ras agresywnych... :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto cze 14, 2011 21:20 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Tak dane faceta do walk psów znam,tutaj jest tylko nr.telefonu,nie wiem czy to makabryczny żart czy prawda.

horacy 7

Post » Wto cze 14, 2011 21:20 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

ja bym to zgłosiła zdecydowanie...! tylko nie wiem gdzie. Ktoś się może zajmuje takimi sprawami????
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Wto cze 14, 2011 21:23 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

RudyiSrebrnyKot pisze:ja bym to zgłosiła zdecydowanie...! tylko nie wiem gdzie. Ktoś się może zajmuje takimi sprawami????
Dziewczyny może ktoś pomoże ,bo nie wiem gdzie zgłosić.

horacy 7

Post » Wto cze 14, 2011 23:50 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

horacy 7 pisze:Dziewczyny miałam dzisiaj okropny telefon w sprawie adopcji kotki z woj.Lubuskiego.Facet chciał by kotka przesłać przesyłką,jak powiedziałam ,że to żywe zwierzę i coś takiego nie wchodzi w gre ,odpowiedział ,że to i tak kot do walk.Nie wiem czy to głupi kawał czy rzeczywiście koty są przynętą dla psów.Końcówka tel .komórkowego ......221.Jestem wstrząśnięta. :cry:

8O 8O 8O
Słyszałam o walkach psów, ale żeby na koty je przy okazji szczuć :strach:
Straszne!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Śro cze 15, 2011 4:41 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Zgłoś na policję. Walki są zakazane. TOZ też zawiadom. Choć uważam, że to "żart", bo taki organizator nie mówi, do czego potrzebne zwierzę, ale zgłoś, jak z nim porozmawiają, odechce się kretynizmów.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]