Dostałam po oczach tą "Panią" ! 
Nie dziwię się, że leciały łzy!
Nawet dzisiaj pomyślałam chwile, cobym czuła gdybym miała teraz Odiego wyadoptować - nie dałabym rady !!!

Nasze ciche dokocenie doprowadziło mnie dzisiaj do Schroniska - wymyśliłam sobie, że Kociaki z forum na pewno dużo szybciej znajdą domki niż te z "Promyka". Na miejscu byłam zaskoczona bo futrzastych "na wydaniu" było sztuk 5 w tym 1 maluteńki rudasek zarezerwowany

1 Maluch - czarny Kocurek i 3 dorosłe Koty, jak posągi - ani drgnęły

Wszytskie piękne oczywiście, w tym jeden jak odbicie Odiego! Też bezogoniasty, o pięknych zielonych oczach.
Wróciłam sama..
Tym razem jestem "wymagająca". Ponieważ Odi jest absolutnie tylko moim Kotem

chcę aby drugi był bardziej towarzyski,może być nawet nachalny - najważniejsze, żeby lubił dzieci i Odinusa

Psa wystarczy, że będzie tolerował

Doszłam też do wniosku, że jednak tym razem niech będzie to wysterylizowana Panna - czuję się osaczona! Nawet jaszczurka okazała się samcem!!
Seja zdziwiona byłam bardzo Jego zbuntowaniem bo przecież mieszkał z tyyyyyyyloma Futrami i z domownikami nie ma żadnego problemu. Rozpaczał po stracie swojej Kumpeli Świnki Lejli (ja do dzisiaj w żałobie, kochana odeszła nagle , w ciągu 3 godzin

((( ) , z psem się uwielbiają , nawet Jaszczura toleruje choć pewnie wolałby Go na swoim talerzu :p (łowna bestia z Niego

Nadal przynosi mi zdobycze do łóżka!!! ) , Rybka nareszcie przestała Go interesować bo z Tą akceptacją było najwięcej problemów. Myślę więc, że w przyszłości nie będzie problemu z nowym współlokatorem ale też mam wrażenie, że szybciej dogada się z koleżanką

Żałuje bardzo, że dopiero teraz odkryłam wątek Jego siostry, choć z drugiej strony nie byłoby pewnie łatwo bo Ona jeszcze bardziej niż Odi uprzedzona do ludzi
Ogólnie przeglądam wątki adopcyjne już od jakiegoś czasu i serce boli, że nie można wszystkim pomóc. Otuchy dodają te wszystkie szczęśliwe zakończenia, szkoda tylko, że to taka syzyfowa praca bo durnych ludzi nie ubywa a mam dziwne wrażenie, że jest wręcz na odwrót :/
Pozdrawiamy !!