Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 24, 2011 12:51 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:No Sylwuś. :D W końcu jesteś. :1luvu: Zaczęłam się już niepokoić o Ciebie. :roll:

Ola jest z nami. :D Pojawia się na wątku. Jest bardzo chora, ale powolutku jest już lepiej. Musi być Lepiej!!!! :ok: :ok: :ok: :ok:

od ponad tygodnia jestem zakręcona jak słoik z dżemem... znowu się przeprowadzamy, szukałam mieszkania, obejrzałam ich dokładnie 40... dziś w końcu coś wzięliśmy. Ceny w tym mieście przyprawiają o zawał :| ale co zrobić cholipka. We wtorek akcja przewożenia mebli i szpargałów.
Jak się troszkę ogarnę, to zacznę arabski bazarek. Powoli wyszperowuję i kumuluję fanty :D

Strasznie się cieszę, że z Olą lepiej... trzymam za nią wielkie kciuki! :ok:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Czw mar 24, 2011 12:59 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:Czekam tu jak na szpilkach. Jeszcze pół godzinki, tylko pól godzinki i ....będzie dla nas trochę rybki!!! :D Wow!!! :lol:

:D

Nasze, portowe kociaki też już są rybkami częstowane, bo Panowie przychodzą do portu z wędkami... ale niestety to surowe ryby :(

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Czw mar 24, 2011 13:02 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

myrzapl pisze:
iza71koty pisze:No Sylwuś. :D W końcu jesteś. :1luvu: Zaczęłam się już niepokoić o Ciebie. :roll:

Ola jest z nami. :D Pojawia się na wątku. Jest bardzo chora, ale powolutku jest już lepiej. Musi być Lepiej!!!! :ok: :ok: :ok: :ok:

od ponad tygodnia jestem zakręcona jak słoik z dżemem... znowu się przeprowadzamy, szukałam mieszkania, obejrzałam ich dokładnie 40... dziś w końcu coś wzięliśmy. Ceny w tym mieście przyprawiają o zawał :| ale co zrobić cholipka. We wtorek akcja przewożenia mebli i szpargałów.
Jak się troszkę ogarnę, to zacznę arabski bazarek. Powoli wyszperowuję i kumuluję fanty :D

Strasznie się cieszę, że z Olą lepiej... trzymam za nią wielkie kciuki! :ok:

A no to wszystko rozumiem. :D Dobrze że to już za Tobą. Powolutku i ustawicie się w nowym miejscu. :D No a jeśli chodzi o Bazarek....No to cieszę się. :D :1luvu: :D BARDZO!!!! :1luvu:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Czw mar 24, 2011 13:04 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Cudak1 pisze:
iza71koty pisze:Czekam tu jak na szpilkach. Jeszcze pół godzinki, tylko pól godzinki i ....będzie dla nas trochę rybki!!! :D Wow!!! :lol:

:D

Nasze, portowe kociaki też już są rybkami częstowane, bo Panowie przychodzą do portu z wędkami... ale niestety to surowe ryby :(

Rybka musi być gotowana. Inaczej będą robale.

Niewiele dostałam. Około 5 kilo, ale gratis. W poniedziałek może będą jakieś widoki na większa ilość.Podzieliłam to na dwie porcje i dam kociakom dla smaku. :D

iza71koty

Post » Czw mar 24, 2011 13:11 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Nawet Iza nie przeczytała mojego postu,więc i inni nie przeczytają.Widać nie ma po co pisać. Pisanie w pustkę nie ma sensu. :cry: :oops:
Dziękuję Skarbonko za mile słowa :ok: :1luvu:
Ostatnio edytowano Czw mar 24, 2011 13:22 przez welina, łącznie edytowano 1 raz

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Czw mar 24, 2011 13:17 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

welina pisze:Witam z rana wszystkich tych stałych i anonimowych co tylko czytają 8) . Głaszczę futrzaki i namawiam do wirtualnej adopcji.Sama funkcjonuję jak mysz na przednówku(ręcina,kilogramy lekarstw,żeby funkcjonować i jakoś rano zwlec się z łóżka)Ale co to za życie,kiedy tylko żyje się dla siebie i o sobie myśli.Mam domowe futrzaki.które dają mi wiele miłości i uśmiechu pomimo fizycznego bólu.Szczerze mówiąc,nie stać mnie,ale zaadoptowałam wirtualnie dwa kociaki.Wpłacam marne grosze :oops: ( inni wpłacają więcej,bo ich na to stać ) ale cieszę się,że choć w minimalnym stopniu mogę im pomóc w ciężkim losie. Oczywiście długo nad tym myślałam i wymyśliłam,że zaoszczędzę na jedzeniu.(np.kasza z jajkiem sadzonym...dobra , , tania i idzie na zdrowie :mrgreen: zupę z gwoździa też można ugotować :ryk: ).Oczywiście ja tak postąpiłam-inni nie muszą.Jestem z siebie dumna i wiem,że dobro do mnie powróci.A jak nie-to też nic się nie stanie.Najważniejsze,że za moje marne grosze które wpłacam,choć trochę napełniam ich brzuszki :catmilk: i daje mi to wielką radość :ok:
Boże,ale się rozpisałam,chyba wszystkich zanudziłam na śmierć :strach:
Pozdrawiam zaglądających na wątek,może ktoś pomyśli nad moimi słowami.Tylko nie wiem.czy będzie się chciało komuś czytać taki długi post. :roll: :wink:

Te same posty wysłałam na trzy wątki,( bliskie mojemu sercu :ok: ) które zajmują się wirtualną adopcją-może ktoś przeczyta(chodzi o anonimowych podczytywaczy 8) serce mu mocniej zabije i zakocha się w jakimś bezdomniaku
:love: :love: :love:

Ewuś oczywiście ze przeczytałam. :1luvu: To Bardzo ważne co napisałaś. :ok: :ok: :ok: Przypomniałam sobie przy okazji moją wiecznie pusta lodówkę z okresu sprzed forum. :| Strach ze zaraz przyjda odłączą gaz czy prąd.... :| Mam trochę roboty. Zaglądam z doskoku. Jednocześnie podnoszę Bazarki na szybciutko, bo dzisiaj koniec.Wszystko przeczytałam. :D Dziękuje Ci. :1luvu: :D :1luvu: Zwykle wieczorem odnoszę sie bardziej szczegółowo do innych postów bo mam więcej luzu. :wink:

iza71koty

Post » Czw mar 24, 2011 13:17 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

welina pisze:Nawet Iza nie przeczytała mojego postu,więc i inni nie przeczytają.Widać nie ma po co pisać. :cry:
Dziękuję Skarbonko za mile słowa :ok: :1luvu:

Jak to nie przeczytali 8O przeczytali ...ja też ....ale on jest dla mnie dość "smutny" :? i nie bardzo wiedziałam co napisać w tej sprawie :roll: i nadal nie wiem :oops: Przepraszam.
Ale jestem pełna podziwu dla Twojej Osoby.... i trzymam kciuki żeby sie pozmieniało na lepsze :ok:
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Czw mar 24, 2011 13:20 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Ewa wierz mi zaznałam w życiu co to głód. Wiele razy. :| Kiedy ostatnie resztki z lodówki, cokolwiek miałam oddawałam kotom. Byle przetrwały. Nie raz chodziłam głodna spać.... :| Najgorsze ze nie tylko ja :|
Ostatnio edytowano Czw mar 24, 2011 13:21 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz

iza71koty

Post » Czw mar 24, 2011 13:21 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Izka odpisze wieczorkiem na pw.
Coś mnie zaczyna "rozbierać" choróbsko ....głowa mi pęka i z nosa cieknie....chyba pójdę do domu sie położyć ....dam innym szansę popracować :wink:

serum

Post » Czw mar 24, 2011 13:22 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Dobrze. :wink: Wyleż może troszeczkę.

iza71koty

Post » Czw mar 24, 2011 13:29 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Bazarek z fantami od Serum :1luvu: :1luvu: :1luvu: idzie nam nieżle. :D Zatem i będzie następna Bozita dla kociaczków. :D

iza71koty

Post » Czw mar 24, 2011 13:34 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Łomatkokochana to teraz przyszło mi przepraszać,bo jednak czytacie :oops:

PRZEPRASZAM :roll:

SERUM-Ten post wcale nie jest smutny,tylko optymistyczny.Że pomimo marnych zarobków można dzielić się z innymi.Głodna nie chodzę-jestem dobrą gospodynią.A krewetek,czy kawioru(uwielbiam :mrgreen: ) nie muszę jeść. :ryk: :ryk: :ryk:

welina

Post » Czw mar 24, 2011 13:55 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

welina pisze:Łomatkokochana to teraz przyszło mi przepraszać,bo jednak czytacie :oops:

SERUM-Ten post wcale nie jest smutny,tylko optymistyczny.Że pomimo marnych zarobków można dzielić się z innymi.Głodna nie chodzę-jestem dobrą gospodynią.A krewetek,czy kawioru(uwielbiam :mrgreen: ) nie muszę jeść. :ryk: :ryk: :ryk:

A to odwrotnie niż ja :wink: nie lubię kawioru ani krewetek (zbędne produkty w moim menu) :wink:

ale te kilogramy lekarstw to jednak trochę smutne :roll: a zupę z gwoździa to tylko Pipi Lansztrung mogła jeść :wink:
Widzisz gdyby każdy tak myślał jak Ty nie było by tyle głodnych kocich brzuszków...jestem pełna podziwu dla twojej osoby :1luvu:

serum

Post » Czw mar 24, 2011 14:02 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

serum pisze:
welina pisze:Łomatkokochana to teraz przyszło mi przepraszać,bo jednak czytacie :oops:

A to odwrotnie niż ja :wink: nie lubię kawioru ani krewetek (zbędne produkty w moim menu) :wink:

ale te kilogramy lekarstw to jednak trochę smutne :roll: a zupę z gwoździa to tylko Pipi Lansztrung mogła jeść :wink:
Widzisz gdyby każdy tak myślał jak Ty nie było by tyle głodnych kocich brzuszków...jestem pełna podziwu dla twojej osoby :1luvu:

Moje tzw. zupy z gwoździa smakują nawet tym co nie lubią zup.-ja też za zupami nie przepadam.A kawior mogłabym jeść łyżkami-był taki czas :ryk: :ryk: :ryk:

Fakt lekarstwa dobijają mnie finansowo. :(

welina

Post » Czw mar 24, 2011 14:53 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Myrzapl, 40 mieszkań do obejrzenia 8O ? Jesteś superdzielna :D Ja bym padła po 3
Welino, też jesteś dzielna. Chociaz kaszę z jajkiem i zupę z gwoździa lubię :mrgreen: Jak mam czas/energię ugotować. Całe życie żyję kanapkami. Od pewnego czasu chodzi mi po bloku żebrak (lekko trącony zazwyczaj) i prosi o zupkę. Ja mu proponuję kanapkę - nie chce, prosi o złotóweczke na chlebek, ale to raczej na chlebek w płynie, bo chleba w orginale nie chce. Ostatnio na sam mój widok mruknął zawiedziony "a, to pani". Myśli, że się chciwię, a ja nie mam... No, w sobotę gotowałam rosół, ale akurat nie zajrzał :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]