Caragh pisze:Kociara82 pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
no to pijemy zdrowko cioci Moni
Aaaa dziekuje, chetnie wypije![]()
![]()
![]()
My z opóźnieniem

Gromadka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:Kociara82 pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
no to pijemy zdrowko cioci Moni
Aaaa dziekuje, chetnie wypije![]()
![]()
![]()
phantasmagori pisze:Kociara mała podpowiedź handlowca: W tym przypadku koleżanka niech nie korzysta z gwarancji, lecz z rękojmi sprzedawcy za towar niezgodny z umową (2lata). Trzeba się tylko uprzeć i wykłócić. Klient ma prawo wyboru czy skorzysta z gwarancji czy z rękojmiW każdym przypadku sprzedawca MA OBOWIĄZEK wypisać druk reklamacyjny (czas na odpowiedź 14 dni, po tym czasie w przypadku braku odpowiedzi reklamację uznaje się za uznaną)
![]()
Już samo pokazanie że zna się przepisy działa, można też postraszyć sądem konsumenckim.
bozena640 pisze:My z opóźnieniemale szczerze życzymy Cioci 100 lat w zdrowiu i duużżżoooo pieniążków
Gromadka
Justa&Zwierzaki pisze:Co robićWydaje mi sie ze trzeba by założyć temu kotu watek , ale najpierw trzeba by to sprawdzić , tylko ze ja mieszkam w Tychach i nie dam rady podjechać aby zbadać sprawę do Mysłowic , może Ty Caragh dała byś rade
![]()
Caragh pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Co robićWydaje mi sie ze trzeba by założyć temu kotu watek , ale najpierw trzeba by to sprawdzić , tylko ze ja mieszkam w Tychach i nie dam rady podjechać aby zbadać sprawę do Mysłowic , może Ty Caragh dała byś rade
![]()
To zalezy gdzie dokladniej? Mysłowice jednak wielkie sa...
Kociara82 pisze:haha, Justa, tak myslalam, ze to ty bylaswidzialam cie z tylu
stalas kolo piekarni
tylem do informacji
ze tez ci sie chcialo stac w tych kolejkach
a cos dawno nie widzialam wystawy w realu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości