K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 05, 2011 21:51 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

Tweety, dzwoniłaś do mnie?
Nie miałam chyba zasięgu, a nie mam nic na karcie tel...zapomniałam doładować.
A dziś wydaje mi się było mniej ludzi niż przed rokiem, ale może przez to, że weekend wypadł w ferie.

keria

Od: Wto gru 01, 2009 21:10

Post » Sob lut 05, 2011 22:00 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

Kocuria pisze:uratuje mnie ktoś? proooszę? jutrzejszy wieczór, kocimska? mogę odpracować w dowolnym innym terminie :)

my niestety nie możemy :(

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Sob lut 05, 2011 22:03 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

Kocuria pisze:
uratuje mnie ktoś? proooszę? jutrzejszy wieczór, kocimska? mogę odpracować w dowolnym innym terminie :)

Przyjdę jutro wieczorem. Kuruj się, Kocurio i wygrzewaj :)
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Sob lut 05, 2011 22:11 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

Pasibrzucha pisze:Witam serdecznie :)
Było mi bardzo miło poznać Panie, które jak dotąd widywałam tylko tu, na forum :D
Stoisko świetnie zorganizowane, koszulki nie do przeoczenia :ok: ale przede wszystkim muszę powiedzieć, że afnowskie kotuchy biją na głowę te wszystkie rasowce, które dzisiaj się prezentowały - jestem dumna, że jeden z nich mieszka u mnie :1luvu:
Pozdrawiam :)
Dominika z Tasmanią (Rihanną z Singing Cats)

Obrazek

Dzięki serdeczne za miłe słowa. To najświętsza prawda - koty z AFN są najfajniejsze! Zapraszamy do dokocenia :wink:
Obrazek

Kinga Warmijska

Post » Sob lut 05, 2011 22:26 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

Kinga Warmijska pisze:
Kocuria pisze:
uratuje mnie ktoś? proooszę? jutrzejszy wieczór, kocimska? mogę odpracować w dowolnym innym terminie :)

dziękować :1luvu:
jakbyś potrzebowała kiedyś zastępstwa, uderzaj do mnie :)

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Sob lut 05, 2011 22:32 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

Kocuria pisze:
Kinga Warmijska pisze:
Kocuria pisze:

dziękować :1luvu:
jakbyś potrzebowała kiedyś zastępstwa, uderzaj do mnie :)

nie ma sprawy :) miej się ciepło
Obrazek

Kinga Warmijska

Post » Sob lut 05, 2011 22:42 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

anna09 pisze:
Annazoo pisze:Kochana Tess, dzięki niej wzięłam Leosia i Dorunię :)
I poznałam najsympatyczniejsze edit_f i annę09 :)

Bardzo dziękuję :oops:
Dorcia i Leoś nie mogły znaleźć lepszego domu :D Są kochane i rozpieszczane :1luvu:

dla miłośników Dorci i Leona:)
Obrazek
Ostatnio edytowano Sob lut 05, 2011 23:22 przez edit_f, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Sob lut 05, 2011 22:50 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

edit_f pisze:
anna09 pisze:
Annazoo pisze:Kochana Tess, dzięki niej wzięłam Leosia i Dorunię :)
I poznałam najsympatyczniejsze edit_f i annę09 :)

Bardzo dziękuję :oops:
Dorcia i Leoś nie mogły znaleźć lepszego domu :D Są kochane i rozpieszczane :1luvu:

dla miłośników Dorci i Leona:)
Obrazek

coś nie tak z fotką, czy to tylko u mnie...?

Kocuria

Post » Sob lut 05, 2011 23:05 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

U mnie też niepełna.
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Sob lut 05, 2011 23:09 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

Bo to fotka dla ludzi z wyobraźnią-nie zdałyście testu :mrgreen:

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Sob lut 05, 2011 23:11 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

zdjęcia grupowe dwa wysłane do lutry i szefowej
zdjęcia gwiazd (dwa) tez
Gwiazd bylo wiecej -w sensie -zdjec gwiazd-jeszcze będą
wysłałam też widoczki z wystawy z naciskiem na koty do momentu siostrzyczek-krówek (tyle zdazylam teraz zmniejszyc)
Plus Jarus na poczcie u Toszy

Reszta to raczej w poniedzialek bo jutro schron a wieczorem wiecie, opera
juz sie chwalilam ;)
damradedamradedam

idę spac bo mi się mysli plączą
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Sob lut 05, 2011 23:22 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

już poprawiłam..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Sob lut 05, 2011 23:26 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

dopełzłam (dureń ze mnie okrutny ale za to przez 8 godzin wyższy niż zazwyczaj :twisted: )

Odpracowaliście taką robotę 8O 8O 8O , że liczyliśmy dwa razy kasę, bo nie wierzyliśmy, że tyle jest - ponad 4700 zł. Oczywiście pisząc o ciężkiej orce nawiązuje też do reklamowania naszych kotów, ogólnego działania i wszystkiego co tam się działo. Pani Agnieszka też jest pełna podziwu dla Waszego zaangażowania. Mówiła, że dawno nie widziała tak świetnie zorganizowanych i dających z siebie wszystko ludzi :) Prosiła o przekazanie szczególnych wyrazów uznania za to co i w jaki sposób robicie.
Indywidualnie - niekwestionowana fachura to Katgral, prawie 650 zł, potem chora Kosma 430 zł, nasze, jakże sympatyczne, rodzeństwo miało wspólnie ciut ponad 700 zł w 2 puszkach więc nasze dziewczyny górą :1luvu: Prosili o przekazanie gratulacji zwyciężczyniom co niniejszym czynię :)
Do tego faktycznie jest szansa aby 7 kotów poszło do domu, właśnie napisała pani o Flipa, że go widziała i potwierdza chęć adopcji.
Oczywiście wszystkie domu musimy zweryfikować do końca

a to na koniec dnia rodzinna fotka :)

Obrazek

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob lut 05, 2011 23:33 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

:ok: dziewczyny (i mężczyzno sztuk jeden :P ), jesteście boscy! :piwa:

Kocuria

Post » Sob lut 05, 2011 23:39 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

Kocurio, na zdjęciu nie widać drugiego mężczyzny, bez którego AFN nie miałby ręki i nogi :).
A tak w ogóle, to imponujący wynik.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

[poprzednia][następna]