smarti pisze:mała,bo zauważ że dwa się wkleiły a chyba trzy wykasowały i to nie wiem jakim cudem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No nie... jak mam zauważyć że trzy się wykasowały??

to się uśmiałam w tym swoim oceanie smutku..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:mała,bo zauważ że dwa się wkleiły a chyba trzy wykasowały i to nie wiem jakim cudem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smarti pisze:Kocha,kocha,proszę Joli![]()
na wątku była,jak się obrobiła,
..ale zawsze tak to jest że jak już kotek bezpieczny i w kochającym domku to nowej bidzie trzeba pomóc i to człowieka pochłania.
ale tych które były w DT nigdy się nie zapomina,na zawsze już kocha i zawsze za nimi tęskni...
i zazdrości się domkom stałym że mogą je przytulać i przytulać i patrzeć na ich szczęśliwe pysie i wesołe zabawy....a ja już nie..
spokojnej nocki od DT Smarti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kurcze,jak słowo honoru wszystkich kocha!! i to bardzo!!
to Was tu cały dzień nie było a ja czekałam![]()
![]()
..a tak w ogóle to do 16-tej w ogródku zasuwałam..i jutro też mam w planie
Marzenia11 pisze:JolaJ pisze:Ciocia Smarti już nie kocha Buri, nawet na wątek nie zajrzała![]()
Zapomniała już...
i nie kocha Edisi, Trisi, Promyka, Melanii oraz Toma i Jerryego.... w idee się zaplatała, a my tu samotnie coś działamy.... ech..
smarti pisze:ni niestety Marzenia na 1-szej str. widać co mój mąż "sprytnie" wczoraj wykasował![]()
Chatte pisze:ale pędzicie z postami![]()
ledwie cos naskrobię, wyloguję się, pospię - a tu juz dwie strony nowych wpisów![]()
smarti - ja oczary wsadziłam dopiero w lipcu ub. roku, one takie malutkie jeszcze są, ale dzielne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], luty-1 i 671 gości