KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 29, 2010 15:02 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

........... chociaż miejscowość.... zrobi się w wiosce taką "reklamę" że się na kilka pokoleń do przodu odechce...

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Śro gru 29, 2010 15:02 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

felisaquatica pisze:jeśli to bydlę jest niepełnoletnie, to pierdyknąć, pardon my french, taką grzywnę jego starym, żeby się obesrali po same uszy - nic tak nie działa na głąbów, jak kara finansowa, żadne tam humanitarne gadki, bo dla takich to dym w oczy, nic więcej - złapać za ryj i o ścianę, w sensie niestety metaforycznym, bo choć łapy świerzbią, żeby całej familii spuścić wpieprz jak kozie za obierki, to - ah, cóż za szkoda!.. - nie można.. Ale jak starzy bekną ciężką kasę za wyczyn pomiotu, to sami mu spuszczą taki łomot, że się nie pozbiera do wakacji, co daj boże jakikolwiek, amen...
grzywna, publikacja we wszelkiej możliwej prasie - halo, halo, może by tak przywrócić instytucję PRĘGIERZA??? i srał pies ochronę danych, na ochronę to sobie trzeba zasłużyć - i ja bym jeszcze dorzuciła tak z 3 lata publicznych robót, np oczyszczenie rowów melioracyjnych, praca na wysypisku śmieci, itp..
No i oczywiście dożywotni zakaz posiadania jakiegokolwiek zwierzęcia - m.in dlatego postulowałabym upublicznienie danych osobowych..

No właśnie, jak sąd uzna go za za winnego to chyba można legalnie publikować jego dane, a przynajmniej imię i nazwisko, prawda?

Tak przez kilka lat...
Jak będzie chciał szkołę zmienić...
Jak będzie pracy szukał...

Tak, jestem cholernie mściwa. Ale należy się, sku****lowi

Bryska4

Od: Sob paź 25, 2008 17:59

Post » Śro gru 29, 2010 15:03 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

Oj nie tylko Ty. Co ja bym mu zrobila to chyba bym mogla wlasny horror napisac :evil:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Śro gru 29, 2010 15:04 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

Bryska4 pisze:No właśnie, jak sąd uzna go za za winnego to chyba można legalnie publikować jego dane, a przynajmniej imię i nazwisko, prawda?

Nie. Tylko jeśli sąd zezwoli na ujawnianie danych. Jest to traktowane jako dodatkowa kara.

Bryska4 pisze:Tak przez kilka lat...
Jak będzie chciał szkołę zmienić...
Jak będzie pracy szukał...

Tak, jestem cholernie mściwa.

Phi. U mnie to miałby do pogrzebu.

Albo sam na sam ze mną i moim zszywaczem biurowym....

Poker71

Post » Śro gru 29, 2010 15:05 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

pamiętam że była taka sytuacja z pieskiem a la huski gówniarze go podpalili... mieszkańcy tej miejscowości sami wymierzyli karę tym ścierwom...
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Śro gru 29, 2010 15:05 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

Poker71 pisze:........... chociaż miejscowość.... zrobi się w wiosce taką "reklamę" że się na kilka pokoleń do przodu odechce...

Wchodzę w to :twisted:

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Śro gru 29, 2010 15:07 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

Poker71 pisze:
Bryska4 pisze:No właśnie, jak sąd uzna go za za winnego to chyba można legalnie publikować jego dane, a przynajmniej imię i nazwisko, prawda?

Nie. Tylko jeśli sąd zezwoli na ujawnianie danych. Jest to traktowane jako dodatkowa kara.

Szkoda.
Widzę, że nie tylko ja jestem gotowa łamać prawo, żeby go przykładnie ukarać...
Mam nadzieję, że właśnie znajomi pokażą mu jak się kończą takie zabawy..
Ostatnio edytowano Śro gru 29, 2010 15:08 przez Bryska4, łącznie edytowano 1 raz

Bryska4

Post » Śro gru 29, 2010 15:07 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

Skąd wiadomo,że go złapali???
ObrazekObrazek

Ivanow

Od: Wto gru 28, 2010 21:21

Post » Śro gru 29, 2010 15:09 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

Ivanow pisze:Skąd wiadomo,że go złapali???

SyberyjskiSen pisze:WŁAŚNIE ODBYŁAM ROZMOWĘ Z PANIĄ RZECZNIK POLICJI W GDYNII.

SPRAWCA JEST ODNALEZIONY, ZLOKALIZOWANY W MAŁOPOLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u D A Ł O SIĘ KOCHANI, U D A Ł O.

NIE TRZEBA ZBIERAĆ PIENIĘDZY, BO PORADZONO SOBIE BEZ NAGRODY (z resztą odzwe na ten pomysł był tak mizerny...dziękuje serdecznie tym zainteresowanym i deklarującym pomoc finansową z całego serca).

Niestety jak każda sprawa i ta będzie szalenie trudna, sprawca nie jest pełnoletni........

Bryska4

Post » Śro gru 29, 2010 15:10 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

zaznaczę.Nie oglądałam.Nie miałam odwagi.Do Prezydenta napiszę.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro gru 29, 2010 15:11 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

Dzięki Bogu!!!!!!!Oby tak mu się oberwało!!!!!!!!!!!!Życzę mu wielu przykrości w życiu!!
ObrazekObrazek

Ivanow

Od: Wto gru 28, 2010 21:21

Post » Śro gru 29, 2010 15:12 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro gru 29, 2010 15:13 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

Znaleźli? Super, super!!

Nie napiszę czego mu życzę :evil:

KAsia Amy

Od: Nie sty 03, 2010 21:17

Post » Śro gru 29, 2010 15:13 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

Gdyby to byl ktos kogo znam (z widzenia np., bo ze zwyrodnialcami sie nie zadaje mam nadzieje) to bym juz szykowala zbrodnie doskonala.

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Śro gru 29, 2010 15:18 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

SyberyjskiSen pisze:WŁAŚNIE ODBYŁAM ROZMOWĘ Z PANIĄ RZECZNIK POLICJI W GDYNII.

SPRAWCA JEST ODNALEZIONY, ZLOKALIZOWANY W MAŁOPOLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u D A Ł O SIĘ KOCHANI, U D A Ł O.

NIE TRZEBA ZBIERAĆ PIENIĘDZY, BO PORADZONO SOBIE BEZ NAGRODY (z resztą odzwe na ten pomysł był tak mizerny...dziękuje serdecznie tym zainteresowanym i deklarującym pomoc finansową z całego serca).

Niestety jak każda sprawa i ta będzie szalenie trudna, sprawca nie jest pełnoletni........

ok, pytanie do osoby z ramienia OTOZ ktora się tym zajmuje i ontatem z prokuratorem. W jaki sposob doprowadzic do przeprowadzenia badan psychologicznych dziecka i tego [piii]? Chodzi o ustalenie czy gnój nie zmuszał wcześniej dziecka do takich zachowań przemocą, czy w związku z wyształceniem takiego, nazwijmy stanu umysłu, rodzine w ogóle jest wydolna wychowawczo i czy nie rozpatrzyć odebrania lub ograniczenia praw do dzieci.

I czy "Zdolnego kamerzysty" w jakimś ośrodku nie zamknąć.

Poker71

[poprzednia][następna]