K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 20, 2010 17:53 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Tweety pisze:
mjs pisze:
Tweety pisze:
lutro, czy Ty widzisz jakie uczucia tu wzbudzają Twoje urodziny? i jaki luzik na wątku? :)

mjs, kucyk na pewno trzymany jest w dużym pokoju u Kasi, tam się wszystko mieści
:wink:

Czy w związku z tym lutra nie potrzebuje więcej żwirku.....? :P

myślisz, że te dwa poszukiwane worki to też ona? :roll: :wink: Noemik jest większa od Lutry ale tez nie widzę jej z workiem 40 litrowym pod każdą pachą zasuwająca do tramwaju :)

Tweety trochę wyobraźni jest kucyk są sanki to i jest zaprzęg .........

Żwirek na sanki i hajda do Noemik
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pon gru 20, 2010 17:57 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Katia, moja schorowana starucha, jest po sanacji paszczy. Większość zębów usunięta, reszta wyczyszczona. Dziwne rzeczy w pyszczku okazały się być spuchniętymi przez infekcję śliniankami. Nie ma więc mowy o żadnym nowotworze, babcia będzie musiała tylko dbać o zęby (chrupki i kontrola kamienia). Czy jeżeli zostanie tam na święta, mogę poprosić, żeby ją zaszczepili, jak się będzie do tego nadawała?
Szukam dla niej domu stałego lub tymczasowego (a nawet tymczasowego domu tymczasowego, tylko na razie nie potrafię powiedzieć, do kiedy :roll: ).

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pon gru 20, 2010 18:08 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Lutro, wszystkiego co najlepsze :)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pon gru 20, 2010 18:21 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

kochani:

a) gdzie na kocimskiej są kubecki? bo nie widziałam?

b) czy mogę ocieplacz zostawić u toszy na do po świętach, bo będę musiała zaszczańca karmelowego odebrać jakoś?

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pon gru 20, 2010 18:30 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

queen_ink pisze:Katia, moja schorowana starucha, jest po sanacji paszczy. Większość zębów usunięta, reszta wyczyszczona. Dziwne rzeczy w pyszczku okazały się być spuchniętymi przez infekcję śliniankami. Nie ma więc mowy o żadnym nowotworze, babcia będzie musiała tylko dbać o zęby (chrupki i kontrola kamienia). Czy jeżeli zostanie tam na święta, mogę poprosić, żeby ją zaszczepili, jak się będzie do tego nadawała?
Szukam dla niej domu stałego lub tymczasowego (a nawet tymczasowego domu tymczasowego, tylko na razie nie potrafię powiedzieć, do kiedy :roll: ).

uff :)
jakieś ostatnio dobre dni, czy mam się już rozglądać kto tu nam przy ...pimpka znienacka abyśmy nie popadli w zbytnią euforię? :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon gru 20, 2010 18:49 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

:piwa: wszystkiego najlepszego, lutro :1luvu:

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Pon gru 20, 2010 19:18 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Namierzyłam dzisiaj sraluszka pokątnego, znaczy Tymianka :evil: Wredota jedna na mych oczach zapaskudziła podłogę w dwóch kątach. Na szczęście nie baaardzo rzadko, ale jednak :twisted:
W związku z tym kawaler wylądował na karnym jeżyku w klatce po Pepiczkach. Przy łapaniu wyślizgnął mi się z podbieraka, wywinął salto, na mokrej podłodze rozjechały mu się łapy, ja zrobiłam szpagat i dzięki temu go dopadłam. Nie gryzie i nie drapie, ale obrażony jest. Bardzo proszę dawać mu na razie tylko suche. Jak posiedzi w zamknięciu, to może zmądrzeje. A po świętach może go od razu ciachnąć, co? Póki jest pod kluczem.

Majeranek nadal niefajna kupka, też tylko intestinal . Kminek jutro-pojutrze wróci na wolność.

Zuzi zabrałam jedzonko (wcześniej zjadła cała saszetkę miamora), zostawiłam tylko wodę.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon gru 20, 2010 19:49 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

miszelina pisze:Namierzyłam dzisiaj sraluszka pokątnego, znaczy Tymianka :evil: Wredota jedna na mych oczach zapaskudziła podłogę w dwóch kątach. Na szczęście nie baaardzo rzadko, ale jednak :twisted:
W związku z tym kawaler wylądował na karnym jeżyku w klatce po Pepiczkach. Przy łapaniu wyślizgnął mi się z podbieraka, wywinął salto, na mokrej podłodze rozjechały mu się łapy, ja zrobiłam szpagat i dzięki temu go dopadłam. Nie gryzie i nie drapie, ale obrażony jest. Bardzo proszę dawać mu na razie tylko suche. Jak posiedzi w zamknięciu, to może zmądrzeje. A po świętach może go od razu ciachnąć, co? Póki jest pod kluczem.

Majeranek nadal niefajna kupka, też tylko intestinal . Kminek jutro-pojutrze wróci na wolność.

Zuzi zabrałam jedzonko (wcześniej zjadła cała saszetkę miamora), zostawiłam tylko wodę.

Kminek wraca na wolność :?: mam nadzieję, że nie masz na myśli wypuszczenia go gdzieś na jakieś podwórko? 8O

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pon gru 20, 2010 20:06 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocuria pisze:
miszelina pisze:Namierzyłam dzisiaj sraluszka pokątnego, znaczy Tymianka :evil: Wredota jedna na mych oczach zapaskudziła podłogę w dwóch kątach. Na szczęście nie baaardzo rzadko, ale jednak :twisted:

Kminek wraca na wolność :?: mam nadzieję, że nie masz na myśli wypuszczenia go gdzieś na jakieś podwórko? 8O

Nie, do cat-roomu oczywiście.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon gru 20, 2010 20:35 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Tweety pisze:Asiu, 1 łapka jest u Namidy, druga Robert przywiezie z Wróblewskiego i ma być dla Akimy, trzecia jest w Sułkowicach, nie wiem czy uda się odebrać przed Świętami :roll:

I jeszcze jest u kogoś moja. Może już nie jest potrzebna?

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Pon gru 20, 2010 20:38 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Amelko wszystkiego naj i lepszego :) 100latek i 100 kotów ;) :birthday: :torte: :surprise: :balony:
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

Post » Pon gru 20, 2010 20:56 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Jafusia pisze:Amelko wszystkiego naj i lepszego :) 100latek i 100 kotów ;) :birthday: :torte: :surprise: :balony:

Sprezentujmy jej kota :roll:

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Pon gru 20, 2010 21:19 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Ja również życzę wszystkiego co najlepsze w dniu urodzin!!
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pon gru 20, 2010 21:26 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

queen_ink pisze:Szukam dla niej domu stałego lub tymczasowego (a nawet tymczasowego domu tymczasowego, tylko na razie nie potrafię powiedzieć, do kiedy :roll: ).

No... tego... Hmmmmm

Lutro - ja Ci dobrze życzę! Obrazek
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pon gru 20, 2010 22:39 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Ja również się dołączam do życzeń - wszystkiego najlepszego Lutro! :) :torte:
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

[poprzednia][następna]