Zmogło mnie totalnie, ale jestem przez cały czas. I trzymam Promysiu, proszę Cię, nie poddawaj się.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Oczywiście Promyczek ma wsparcie wszystkich, którzy zaglądają na jego wątek. Pewnie nie wszyscy się odzywają, więc tak naprawdę jest nas dużo więcej niż może się wydawać. Cały czas trzymam kciuki i wkrótce też przyślę coś na leczenie koteczka. Nie poddawajcie się
Smarti, Promysiu, jestem. Promysiu dasz radę. Dołożę się do leczenia (diagnozowania). Jeżeli chodzi o gotówkę to na chwilę obecną nie dysponuję, natomiast jeżeli chodzi o zapłacenie na SGGW kartą kredytową to dajcie znać. Najwyżej później będziemy "dzielić się" wydatkami.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Bianka z tego co rozumiem to rozl będzie z doktorem czyli ze Sforą,bo ja nawet nie jadę na SGGW(wiozę akurat mamę do lekarza)-doktor wiezie Promysia i będziemy podejmować dec.przez tel. Ale ze Sforą jak najbardziej można kartą. Ja tam jestem już rozliczona prawie w 100% i nie martw się Blanka o rozliczenie! spłacimy Cię
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Czyli jutro jakoś w dzień będą się działy ważne rzeczy - oczywiscie będę w pracy i będę zerkać jednym okiem przez net w telefonie.. Promysiu -
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
smarti pisze:Erin,może by chwilowo zmodyfikować tytuł? co o tym myślisz?
Już zmieniłam