Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 09, 2010 23:40 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Jestem tutaj i też trzymam bardzo mocno kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw gru 09, 2010 23:49 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

no to mi ulżyło że jesteście :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

bo Promyś aby dać radę musi mieć wasze wsparcie!!! :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Promysiu kochany-dasz radę !!!!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt gru 10, 2010 0:13 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Zmogło mnie totalnie, ale jestem przez cały czas. I trzymam :ok:
Promysiu, proszę Cię, nie poddawaj się.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt gru 10, 2010 0:16 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

jasdor pisze:No przecież kciuki som, całe mnóstwo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

No :twisted:
to ja się dołożę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt gru 10, 2010 0:17 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Oczywiście Promyczek ma wsparcie wszystkich, którzy zaglądają na jego wątek.
Pewnie nie wszyscy się odzywają, więc tak naprawdę jest nas dużo więcej niż może się wydawać.
Cały czas trzymam kciuki i wkrótce też przyślę coś na leczenie koteczka. Nie poddawajcie się :1luvu: :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Pt gru 10, 2010 0:23 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Smarti, Promysiu, jestem. Promysiu dasz radę. Dołożę się do leczenia (diagnozowania). Jeżeli chodzi o gotówkę to na chwilę obecną nie dysponuję, natomiast jeżeli chodzi o zapłacenie na SGGW kartą kredytową to dajcie znać. Najwyżej później będziemy "dzielić się" wydatkami.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt gru 10, 2010 0:32 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Bianka :1luvu:
z tego co rozumiem to rozl będzie z doktorem czyli ze Sforą,bo ja nawet nie jadę na SGGW(wiozę akurat mamę do lekarza)-doktor wiezie Promysia i będziemy podejmować dec.przez tel.
Ale ze Sforą jak najbardziej można kartą.
Ja tam jestem już rozliczona prawie w 100%
i nie martw się Blanka o rozliczenie! spłacimy Cię :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt gru 10, 2010 0:38 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Nie martwię się. Promyś jest cudownym kotem, a ludki tu zaglądające są Wspaniałymi Ludźmi.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt gru 10, 2010 0:41 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

I tak trzymać! :ok: :1luvu:
Promysiu - wiesz co :ok: :love:

Erin

Post » Pt gru 10, 2010 0:57 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Czyli jutro jakoś w dzień będą się działy ważne rzeczy - oczywiscie będę w pracy i będę zerkać jednym okiem przez net w telefonie..
Promysiu - :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt gru 10, 2010 1:03 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Erin, zdrowia życzę :ok:

Promyk! jednej nocy szykujesz się na laski, a drugiego takie coś?? wstydź się! szybko mi tu do zdrowia wracać!!!
powodzenia, smarti!
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Pt gru 10, 2010 1:42 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

nooo,a dziewczyny rozczarowane że kawaler taki niedysponowany...

jutro 9.30 Promyś zaczyna badania. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Promysiu,wiesz że Cię kochamy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Bądz najdzielniejszym z kotów :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Spij,spokojnie Kochany i nabieraj sił na jutro :ok: :ok: :ok: :ok:

smarti

Post » Pt gru 10, 2010 6:41 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Z samego rańca wpadam z :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt gru 10, 2010 7:09 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Za Promysia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Pt gru 10, 2010 7:21 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Jestem i trzymam przez cały czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

smarti pisze:Erin,może by chwilowo zmodyfikować tytuł? co o tym myślisz?

Już zmieniłam :)

Erin

[poprzednia][następna]