PAKT CZAROWNIC XVIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 28, 2010 19:18 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Tak se myślę, że Cizia stosuje wobec Pompona znana metodę bombardowania miłością. To działa :wink:

Jutro mam 4 godziny szkolenia BHP, chyba sobie wezmę książkę kupioną na bazarku i będę czytać pod stołem, bo inaczej jajko zniosę.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw paź 28, 2010 19:18 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Pomponmamo ale Ty wiesz, że to niebieskooka tak rzeczywistość zaczarowała, żebyś ją mogła na stałe przyjąć :mrgreen: No bo jak jest praca to i na papu i żwirek dla kotka będzie :mrgreen:

A ja znalazłam dokumenty. W busie jeździły. A kierowca twierdził, że na pewno nie ma. Tak szukał, pipa nie poszukiwacz :lol:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Czw paź 28, 2010 19:19 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Dzyśka, gratulacje za całokształt :mrgreen:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Czw paź 28, 2010 19:22 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Dzyśka brawo!! Ufffffffffffffffff!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw paź 28, 2010 19:23 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

jasdor pisze:Siostro cherry a w Łodzi chyba 13 - 14.listopad albo 12 - 13 w Łodzi jest międzynarodowa wystawa kotów , byś się na spacer wybrała i jakiegoś focika nam tu zapodała. Dla mnie koniecznie plaskate persiaste

W Poznaniu też, bodajże 19-20 listopada.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw paź 28, 2010 19:26 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

babajaga pisze:Tak se myślę, że Cizia stosuje wobec Pompona znana metodę bombardowania miłością. To działa :wink:

Jutro mam 4 godziny szkolenia BHP, chyba sobie wezmę książkę kupioną na bazarku i będę czytać pod stołem, bo inaczej jajko zniosę.

Ja na czymś takim śpię z otwartymi oczami(?) :mrgreen: ,a póżniej test rozwiązujemy :mrgreen: dlatego też do dzisiaj nie wiem ile kilogramów mogę przenosic,a ile ciągnąc po ziemi i na jaką odległośc :roll:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw paź 28, 2010 19:39 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

kotka doroty pisze:
babajaga pisze:
Ja na czymś takim śpię z otwartymi oczami(?) :mrgreen: ,a póżniej test rozwiązujemy :mrgreen: dlatego też do dzisiaj nie wiem ile kilogramów mogę przenosic,a ile ciągnąc po ziemi i na jaką odległośc :roll:

A powinnaś wiedzieć, dla Twojego własnego dobra Dorotko. tylko, że to niestety często bywa tylko czystą teorią :evil:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw paź 28, 2010 19:43 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Uprzejmie przypominam, że poszukuję osłonek od niespodzianek z jajek kinder :!:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw paź 28, 2010 19:47 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Tylko nawet jak mi powiedzą to i tak zapomnę :roll:
Zreszta po co mam pamiętac takie rzeczy jak nikt się do nich nie stosuje :!:
Pamietam że,worek powinien ważyc 15 kg :mrgreen:
Yhyyy,jednego dnia ważyłyśmy worki,z 30 które przyszły 2 miały po 15 kg,reszta od 20-32 8) a póżniej lekarz się dziwi że,mój kręgosłup jest w gorszym stanie niż u 70 -latki :roll:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw paź 28, 2010 20:01 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Ja trochę z innej beczki... Byłam dzisiaj z Barneyem na drugim szczepieniu i miałam mozliwośc zważenia go. Według wagi u weta waży 1,7kg. Czy to dużo, czy mało? Nie mogę znaleźć w necie jakiś przedziałów wagowych dla kotów. Czy w ogóle są takie? I jeszcze jedno - jakie powinnam zrobić małemu badania. Na razie został zaszczepiony (2x) i odrobaczony wg książeczki zdrowia.

Bydgostia

Od: Sob paź 16, 2010 22:31

Post » Czw paź 28, 2010 20:03 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Jeśli jest zdrowy, nie ma żadnych dolegliwości, to daj mu spokój. :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw paź 28, 2010 20:06 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Pomponmamo, gratulacje ! ;)
Qrde, muszę umyć lodówkę, bo w sobotę ją sprzedaję, ale mam lenia :oops: Jak zmusić się do mycia lodówki? Hę?
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw paź 28, 2010 20:14 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

pomponmama pisze:Właśnie dostałam pracę 8O zaczynam o środy 8O Poszło pieronem, bo dzisiaj odbyły się obie rozmowy (dwa razy mię do Katowic ciągano) i dostałam od razu plik papierów do wypełnienia. 8O Chyba będę musiała sobie strzelić lufę dla spokojności... :roll: jeszcze nie do końca wierzę, że się udało... :dance: może nie jest to szczyt moich marzeń, ale wiecie co? jak by się okazało, że będzie tak, jak obiecują, to może być! :ok: nie będę dalej szukała. A jak się okaże że jednak nie jest tak, to trudno, ale już się zaczepię przynajmniej na razie.

GRATULACJĘ :!: :piwa: ja czuję, ze błękitnookie Nowe Cudo przyniosło Ci szczęście i bym się go nie pozbywała, jakieś korzyści za wyciągnięcie ze schronu muszą być :wink: :mrgreen:

Villemo - ja mam te pudełeczka od kinder jajek. Robiłam też w nich losy. Zobaczę czy da się z nich zmyć marker bo opisałam kilka...Podaj adres na PW.

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw paź 28, 2010 20:50 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

villemo5 pisze:Uprzejmie przypominam, że poszukuję osłonek od niespodzianek z jajek kinder :!:

Ja mam dwie osłonki po kinder jajkach ale one są ofutrzone i przyczepione na stałe do właścicieli :mrgreen:
Obrazek

babajaga

Post » Czw paź 28, 2010 21:05 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Bydgostia pisze:Ja trochę z innej beczki... Byłam dzisiaj z Barneyem na drugim szczepieniu i miałam mozliwośc zważenia go. Według wagi u weta waży 1,7kg. Czy to dużo, czy mało? Nie mogę znaleźć w necie jakiś przedziałów wagowych dla kotów. Czy w ogóle są takie? I jeszcze jedno - jakie powinnam zrobić małemu badania. Na razie został zaszczepiony (2x) i odrobaczony wg książeczki zdrowia.

Osobiście jestem zwolenniczką robienia kotom profilaktycznych badań krwi co roku, ale to chyba, jak będzie dorosły :wink: - moim zrobiłam przy kastracji.

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

[poprzednia][następna]