Jutro mam 4 godziny szkolenia BHP, chyba sobie wezmę książkę kupioną na bazarku i będę czytać pod stołem, bo inaczej jajko zniosę.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasdor pisze:Siostro cherry a w Łodzi chyba 13 - 14.listopad albo 12 - 13 w Łodzi jest międzynarodowa wystawa kotów , byś się na spacer wybrała i jakiegoś focika nam tu zapodała. Dla mnie koniecznie plaskate persiaste
babajaga pisze:Tak se myślę, że Cizia stosuje wobec Pompona znana metodę bombardowania miłością. To działa![]()
Jutro mam 4 godziny szkolenia BHP, chyba sobie wezmę książkę kupioną na bazarku i będę czytać pod stołem, bo inaczej jajko zniosę.
kotka doroty pisze:babajaga pisze:
Ja na czymś takim śpię z otwartymi oczami(?),a póżniej test rozwiązujemy
dlatego też do dzisiaj nie wiem ile kilogramów mogę przenosic,a ile ciągnąc po ziemi i na jaką odległośc
pomponmama pisze:Właśnie dostałam pracęzaczynam o środy
Poszło pieronem, bo dzisiaj odbyły się obie rozmowy (dwa razy mię do Katowic ciągano) i dostałam od razu plik papierów do wypełnienia.
Chyba będę musiała sobie strzelić lufę dla spokojności...
jeszcze nie do końca wierzę, że się udało...
może nie jest to szczyt moich marzeń, ale wiecie co? jak by się okazało, że będzie tak, jak obiecują, to może być!
nie będę dalej szukała. A jak się okaże że jednak nie jest tak, to trudno, ale już się zaczepię przynajmniej na razie.
villemo5 pisze:Uprzejmie przypominam, że poszukuję osłonek od niespodzianek z jajek kinder
Bydgostia pisze:Ja trochę z innej beczki... Byłam dzisiaj z Barneyem na drugim szczepieniu i miałam mozliwośc zważenia go. Według wagi u weta waży 1,7kg. Czy to dużo, czy mało? Nie mogę znaleźć w necie jakiś przedziałów wagowych dla kotów. Czy w ogóle są takie? I jeszcze jedno - jakie powinnam zrobić małemu badania. Na razie został zaszczepiony (2x) i odrobaczony wg książeczki zdrowia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, elmas, Google [Bot] i 106 gości