Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:
poklepanie po pleckach za kreatywnośćmoże akurat ale 1,5 miesięcznego nie damy, bo bez szczepień nie wypuszczę
btw, Asiu, robiłaś już może budki? 2 na pewno mają jechać w sobotę do Bochni wraz z Łapakiem. I może znalazłabyś gram czasu aby zrobić nowe fotki Borówce i Wisience, one mieszkają przy Matecznym, dla BarbAnn zostałby północny Kraków
noemik pisze:dziś do domu jedzie Hedwiga, jutro Szarbonka i, jeśli wszystko dobrze pójdzie z wizytą, Herman.
Tosza pisze:noemik pisze:dziś do domu jedzie Hedwiga, jutro Szarbonka i, jeśli wszystko dobrze pójdzie z wizytą, Herman.
Czytam i zazdrośc mnie zżera![]()
Ja wiem, że ostatnio stronniczo patrzę na świat i pewnie dlatego mam wrażenie, że wszystko jest przeciwko mnie, ale to ,że wszystkie koty znajdują domy, tylko nie moje, to to chyba nie moje urojenie
Tosza pisze:noemik pisze:dziś do domu jedzie Hedwiga, jutro Szarbonka i, jeśli wszystko dobrze pójdzie z wizytą, Herman.
Ja wiem, że ostatnio stronniczo patrzę na świat i pewnie dlatego mam wrażenie, że wszystko jest przeciwko mnie, ale to ,że wszystkie koty znajdują domy, tylko nie moje, to to chyba nie moje urojenie
Tweety pisze:Tosza pisze:noemik pisze:dziś do domu jedzie Hedwiga, jutro Szarbonka i, jeśli wszystko dobrze pójdzie z wizytą, Herman.
ekhm, ekhm, a Karmel, a dymne cudo?
kosma_shiva pisze:Tosza pisze:noemik pisze:dziś do domu jedzie Hedwiga, jutro Szarbonka i, jeśli wszystko dobrze pójdzie z wizytą, Herman.
Tosza, nie trzeba u ciebie jakichs zdjec porobic?
Krzysiek chetny!
jej siostra pisze:co jutro do roboty w kociarni? idę po południu, a odstałam trochę
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot] i 48 gości