K-ów, maluchy z Kryspinowa - kto przygarnie przed zimą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 10, 2010 10:11 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

czytam
widzę
jako że regularnie bywam w schronisku, boję się chodzic tam gdzie są nieszczepione maluchy
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro lis 10, 2010 10:14 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Tweety pisze:
poklepanie po pleckach za kreatywność :wink: może akurat ale 1,5 miesięcznego nie damy, bo bez szczepień nie wypuszczę
btw, Asiu, robiłaś już może budki? 2 na pewno mają jechać w sobotę do Bochni wraz z Łapakiem. I może znalazłabyś gram czasu aby zrobić nowe fotki Borówce i Wisience, one mieszkają przy Matecznym, dla BarbAnn zostałby północny Kraków :wink:

Bez szczepień jasne, że nie.
Ozdjęciuję, tylko podaj mi proszę nr do vanji, bo ona rzadko bywa na forum.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Śro lis 10, 2010 10:37 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

noemik pisze:dziś do domu jedzie Hedwiga, jutro Szarbonka i, jeśli wszystko dobrze pójdzie z wizytą, Herman. :-)

Czytam i zazdrośc mnie zżera :oops:
Ja wiem, że ostatnio stronniczo patrzę na świat i pewnie dlatego mam wrażenie, że wszystko jest przeciwko mnie, ale to ,że wszystkie koty znajdują domy, tylko nie moje, to to chyba nie moje urojenie :cry:

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Śro lis 10, 2010 10:49 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Tosza -kropla drązy skałę
Podsyłaj regularnie info o kotach plus zdjęcia do ogłaszarek.
Ogłoszenia mają to do siebie że po pewnym czasie wygasają.
Email z ogloszeniem-dwa tyg -wrzucasz nowy email-i tak do skutku
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro lis 10, 2010 11:57 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Tosza pisze:
noemik pisze:dziś do domu jedzie Hedwiga, jutro Szarbonka i, jeśli wszystko dobrze pójdzie z wizytą, Herman. :-)

Ja wiem, że ostatnio stronniczo patrzę na świat i pewnie dlatego mam wrażenie, że wszystko jest przeciwko mnie, ale to ,że wszystkie koty znajdują domy, tylko nie moje, to to chyba nie moje urojenie :cry:

ekhm, ekhm, a Karmel, a dymne cudo? :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro lis 10, 2010 14:18 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Tosza pisze:

Tosza, nie trzeba u ciebie jakichs zdjec porobic?
Krzysiek chetny!
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Śro lis 10, 2010 15:17 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

przypominam, że jutro przywozimy cztery 6-tygodniowe szczylki, wszystko biało-bure, 3 pannice i 1 kawaler. Gdzieś je dać muszę a do dzisiaj do 15:13 nie mam chętnego na przetymczasowanie ani jednego :( Szczylki zdrowiutkie, od urodzenia pod okiem wetek, rozbrykane, kuwetkowe i w ogóle ...

Montana z kociarni przeprowadza się na tymczas do Karalucha, pooswajać się troszkę, bo zaczęła dobrze rokować

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro lis 10, 2010 17:29 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

co jutro do roboty w kociarni? idę po południu, a odstałam trochę

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Śro lis 10, 2010 17:35 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Hej wróciłam...

Tylko nie wiem po co tu weszłam :cry: :cry: Same smutne wieści :cry:

Dla tych co odeszły (*)

Karaluszku Tweety przytulam ......
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Śro lis 10, 2010 17:53 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Tweety pisze:
Tosza pisze:

ekhm, ekhm, a Karmel, a dymne cudo? :wink:

Kiedy to było....

Tosza

Post » Śro lis 10, 2010 17:56 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

kosma_shiva pisze:
Tosza pisze:

Tosza, nie trzeba u ciebie jakichs zdjec porobic?
Krzysiek chetny!

Przydałyby sie nowe zdjęcia Dupka i partyzantów. Dupek wydoroślał, a partyzanci mają stare, nieciekawe zdjęcia, a bardzo się wzbudzają, jak przychodzą goście. Gucio tez da sie juz sfotografować, chociaż on miał naprawdę śliczne zdjęcia. Może trzeba nowy opis zrobić.

Tosza

Post » Śro lis 10, 2010 18:07 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

jej siostra pisze:co jutro do roboty w kociarni? idę po południu, a odstałam trochę

Wszystko po staremu, znaczy karmimy, sprzątamy i miziamy :wink:
Leków chyba nie ma żadnych.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro lis 10, 2010 18:09 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

dzięki, miszelino

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Śro lis 10, 2010 19:35 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Reklamujcie koty od Pani Heleny!!!!!!!!

Tam jest 20 kotów na 30 metrach. To nie są warunki!!!

Quin_ink widziałą dzisiaj Puzona. Rodzeństwo jest o połowę mniejsze!!

Nie mogę ich zaszczepić, nic nie moge póki tam są! Teraz mają największą szansę!

Mi powoli zaczyna brakować nerwów. Tweety wie o czym mówię.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro lis 10, 2010 21:37 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Rihanna (najmniejsza czarnulka) poszła dzisiaj do domu, bardzo fajnego. Przed chwilą dostałam wiadomość, że nie schodzi z kolan swojej pani i pięknie mruczy :)
Tweety, dla porządku, kotka, która poszła do domku w poniedziałek to Whitney.
A najważniejsze, że Prince, jedyny chłopak Murzynek, jest już całkiem zdrów :D
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

[poprzednia][następna]