bardzo dzięki za pomysły, kazdy dobry
każdy może przynieść dom
W silesii kiedys wisiały nasze ogłoszenia, ale sklep na czas poza akcjami juz nie wyraził zgody
Jesli ktos umiałby załatwic takie miejsca, faktycznie z ładnymi fotami to byłoby super
wiadomo ,że to wszystko byłoby fundacyjne, albo mogłoby byc firmowane po prostu Schroniskiem dla bezdomnych Zwierzat w Katowicach
Były gdzieś nawet takie fajne plakaty
Fajnie byłoby dodawac nasze
http://www.niekochane.org,ale tu problem, nie ma komu aktualizowac kotów
ja po prostu nie wyrabiam
Jakby znalazł sie ktos , kto umiałby dodawac nawet bez opisu wiekszego, tylko z podstawowymi danymi i fotkami ładniejszymi niz te moje robione na szybko-to byłoby super-opisy od czasu do czasu uzupełniłabym ,albo mniej wiecej mogłabym opisac kota tu na wątku
A w kontaktach z Dziennikiem Zachodnim nie zapomnijcie o karee-ona wiele kotów niekochanych tam ogłosiła juz.
Można jej popytac gdzie uderzać
Koniecznie na jesień musimy ruszyc z realizacja naszego planu na reklamę
trzebaby powoli szukac jakis sponsorów
zbiórki w szkołach jak najbardziej mile widziane
darów-tylko z zaznaczeniem co potrzebne
przepraszam ,że to piszę, ale mnóstwo ludzi mysli ,że kot zje wszystko i maniacko kupowane sa totalnie tanie marketowe karmy suche , których koty nie jedzą zupełnie
KK albo whiskasa zjedzą , ale takich zupełnie nie ,,firmowych,, z ryzem juz nie
, a jesli np kasy to trzeba wpłacac na konto nasze, nie bezpośrednio do ręki-tak nie wolno
Na bank komus teraz nie odpowiedziałm na wpis,sms, wybaczcie, po prostu nie wyrabiam ostatnio z uwaznym bardzo czytaniem
AgaPap-trzymam za małego
Bardzo kogos proszę o pomoc bettysolo w ogłaszaniu Filonka-jest o nim na tymczasach
miała go mieć tylko tydzień. Pomózcie
Łucjii nibydom chyba sie rozmysli-ona musi znależć na cito tymczas
Niezawodny ostatnio zespół transportowy( tangerine, siostry S) zawiezie byc moze w sobote Figarusie i karlika do domków w Nowym Sączu
oczywiście jeśli domki okażą sie takie jakie przez tel brzmią

Dzieki dziewczynym tak tu, publicznie
Wiem , że macie tez strasznie mało czasu dla siebie, a to kolejny dzień w aucie
Figarusia moze bedzie miec dom dzieki korciaczkom
i Niania dzieki nim też ma jakiś zainteresowanych na razie nie konkretnie
o Erin nikt na razie nie dzwonił niestety, ale ona nie sprawia wielkiego kłopotu
em.em-przykro mi, kompletnie teraz nie mam jak pomóc
zaciskam za odnalezienie kocinki, wyobrazam sobie ten stres
matko, powinnam pewnie jeszcze napisac duzo-ale mi wszystko sie juz miętoli w tym moim małym móżdżku

Boena-trzymaj się