PRYMULKA..KRETKA!! :(( nim będzie za późno..sch.Łódź

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 24, 2010 15:28 Re: LOLA..nim będzie za późno...powolutku lepiej i lepiej:)

dodzwoniłam się i umówiłam na 19tą
może to ta błona co ją na oku miała, może to nic takiego- oby
dobrze,że do okulisty tylko 25km, koleżanka nas zawiezie- musi być dobrze !
Obrazek

Mylić jest rzeczą ludzką,
przyznanie do błędu wymaga wysiłku, na który nie każdego niestety stać.

niebieskawck

Od: Śro wrz 15, 2010 18:17

Post » Pt wrz 24, 2010 15:39 Re: LOLA..nim będzie za późno...powolutku lepiej i lepiej:)

o nie.... :( - to na pewno nic złego.... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

MUSI BYĆ DOBRZE!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt wrz 24, 2010 15:51 Re: LOLA..nim będzie za późno...powolutku lepiej i lepiej:)

do takiego zaklejonego czka to nawet jak leków podawać nie będę miała...
może histeryzuje i panikuję, ale to jej jedyne oczko :cry:
Obrazek

niebieskawck

Post » Pt wrz 24, 2010 16:03 Re: LOLA..nim będzie za późno...powolutku lepiej i lepiej:)

niebieskawck pisze:do takiego zaklejonego czka to nawet jak leków podawać nie będę miała...
może histeryzuje i panikuję, ale to jej jedyne oczko :cry:

Wiem, ze małym kotkom z kk to się silą otwiera takie oczka, żeby nie zarosly, ale to wet zarządza
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt wrz 24, 2010 16:23 Re: LOLA..nim będzie za późno...powolutku lepiej i lepiej:)

no właśnie, ja już dużo spokojniejsza czekam :ok: koleżanka ma nas zawiezie :1luvu:
Obrazek

niebieskawck

Post » Pt wrz 24, 2010 17:49 Re: LOLA..nim będzie za późno...powolutku lepiej i lepiej:)

ojej,
bardzo dobrze, niech lekarz interweniuje
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt wrz 24, 2010 21:06 Re: LOLA..nim będzie za późno...powolutku lepiej i lepiej:)

martwię się, czy wszystko dobrze?
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Pt wrz 24, 2010 21:10 Re: LOLA..nim będzie za późno...powolutku lepiej i lepiej:)

Również czekam na wieści, dobre wieści :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt wrz 24, 2010 21:12 Re: LOLA..nim będzie za późno...powolutku lepiej i lepiej:)

gosiaa pisze:Również czekam na wieści, dobre wieści :ok:
przyłączam się :ok: :ok: :ok: z całych sił
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pt wrz 24, 2010 21:40 Re: LOLA..nim będzie za późno...powolutku lepiej i lepiej:)

ale wieści nie są dobre :cry:
niby sytuacja opanowana :?: :?: :?:
powtórka z historii, drugie-jedyne już oczko pękło :cry: :cry: :cry:
za względu na jej bardzo słaby stan narkoza jest zbyt dużym ryzykiem, więc więcej antybiotyków i tej znienawidzonej atropiny i obserwacja... no właśnie miałam patrzeć czy jej się z tego oczka nie leje i dzwonić...a z oczka widzę,że się siączy, telefonu nie odbierają...ledwo zdążyłam się uspokoić i znów nie wiem co dalej...niby jestem spokojna...
Lola bardzo płakała w samochodzie-bała się okropnie i nie chciała się uspokoić, a w swoim pokoiku od razu pobiegła do miseczki, wtrąbiła puszeczkę , ożyła i biegała po pokoju zachaczając kołnierzem...ale widać ,że cierpi, jest niespokojna... no i ma takie 'tiki' główką, bagatelizowałam je bo krople bo osłabienie bo antybiotyki ale...
teraz wreszcie się ułożyła- ufff, niech śpi maleńka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

niebieskawck

Post » Pt wrz 24, 2010 21:51 Re: LOLA..nim będzie za późno...powolutku lepiej i lepiej:)

Ma być już tylko lepiej! I już! Mocno, mocno zaciskamy :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt wrz 24, 2010 21:55 Re: LOLA..nim będzie za późno...powolutku lepiej i lepiej:)

boję się jednak co TO za świństwo sieje w niej takie spustoszenie :evil:
[ kotka ma i sierść lepszą niż tydzień temu -wg okulistki i mój vet zauważył dużą poprawę, krwawy wysięk z noska zniknął, do dziś- w drodze trochę wrócił]
leczenie dało bardzo dobre wyniki i jest duża poprawa, ale jest też dziura w oku :?: :?:
zagadkowa jak poprzednia, tyle że wtedy mógł być to uraz zewnętrzny(jak obcy koci pazur na kociarni) ale dziś to wykluczone :!: Więc :?:
Patrząc na wyniki badań, przy pierwszej wizycie u okulisty, vet rozważała co to może być za paskudztwo. Padł FIP ale przecież wyniki badań z 15.09 ujemne i koniec tematu.
Tyle,że Shiba też miała ujemne testy, a jednak :cry: :cry: :cry:
Obrazek

niebieskawck

Post » Pt wrz 24, 2010 21:58 Re: LOLA..nim będzie za późno...powolutku lepiej i lepiej:)

tfu, tfu, tfu, niebieskawck, wypluj to słowo trzyliterowe, nic z tych rzeczy, musi być dobrze :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt wrz 24, 2010 22:01 Re: LOLA..nim będzie za późno...powolutku lepiej i lepiej:)

właśnie - bardzo proszę żadnych dwu- trzy- i czteroliterowych skrótów!!!!! nic z tych rzeczy!!!!!!!!!

wierzę, że Loli się uda - i to kompletnie nie ważne z iloma oczkami - byleby przetrwała!!!!!!!!!!! :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt wrz 24, 2010 22:54 Re: LOLA..nim będzie za późno...powolutku lepiej i lepiej:)

Biedna Lola :( :( :(
Biedna niebieskawck :( :( :(
bądźcie dzielne
i musi być dobrze :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

[poprzednia][następna]