Misiu FIP ['] Krawatek FIP ['] Snickers FIP ['] ;(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 22, 2010 22:17 Re: Misiu FIP['] Krawatek ['] Snickers chory - FIP ? :(

Naprawde? Jeszcze jednego Bog potrzebuje kolo siebie? Jak by nie mial dosc...

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto lis 23, 2010 10:17 Re: Misiu FIP['] Krawatek ['] Snickers chory - FIP ? :(

Takie wiadomości dostałam wczoraj od Magdy na pw, :( mam nadzieję, że Madzia nie ma nic przeciwko ich ujawnieniu.

madziszkie pisze:Witaj Aniu. Mam złe wieści. Snickersowi sie pogorszyło... Pojawiły się u niego problemy neurologiczne. Dziś siusiał pod siebie, jak się załatwia to jego tylne łapki są bezwładne i jak chodzi to ustawia je inaczej..
To jakiś koszmar, miałam wielką nadzieję,że wszystko będzie dobrze. Siedzę przy nim i płaczę:(
Jutro idę do doktora. Dam znać, jak będę wiedziała co dalej

madziszkie pisze:Już wszystko wiem.. czekałam 4 godziny, biegałam od doktora do doktora. Nie mam dobrych wieści. Dr okulista nie może nic zrobić,bo stan kicia się pogorszył. Poszłam na konsultacje do pani dr od chorób zakaźnych, jej zdaniem objawy potwierdzają fip. Byłam też na badaniu neurologicznym, Snickers ma zmiany w móżdżku, ataksję i przeczulicę, jego stan jest bardzo zły. Pani dr zaproponowała rezonans z kontrastem i pobranie płynu rdzeniowego,żeby potwierdzić fip lub wykryć nowotwór(to druga opcja diagnozy). Nie wiem, czy zdecyduję się na to badanie, da tylko rozpoznanie, a jest drogie, nie chcę też go męczyć niepotrzebnie.

to okrutne, mój mały rudzielec, najkochańszy kot na świecie..

Słów brak na to wszystko Madziu.... :cry:

Dzwoniłam przed chwilą zapytać o rudą siostrzyczkę tego rodzeństwa i ona ma się bardzo dobrze.
Odradziłam tylko jej sterylizację do roku - półtora.
Ostatnio edytowano Czw lis 25, 2010 8:29 przez Anna61, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto lis 23, 2010 12:16 Re: Misiu FIP['] Krawatek ['] Snickers bardzo chory - FIP :(

:cry: I jednak... Przez te wszystkie smutki odechciewa sie w ogule juz na forum wchodzic. Jak mozna sie jeszcze czyms cieszyc, jak tyle sie dzieje i tyle cierpien?
Biedulka mala.

SecretFire

Post » Wto lis 23, 2010 18:07 Re: Misiu FIP['] Krawatek ['] Snickers bardzo chory - FIP :(

Brak słów :(

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Wto lis 23, 2010 21:04 Re: Misiu FIP['] Krawatek ['] Snickers bardzo chory - FIP :(

:1luvu: Jestem z Wami...

SecretFire

Post » Śro lis 24, 2010 15:57 Re: Misiu FIP['] Krawatek ['] Snickers bardzo chory - FIP :(

:( :(
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Śro lis 24, 2010 19:38 Re: Misiu FIP['] Krawatek ['] Snickers bardzo chory - FIP :(

Mam wiadomość od Madzi :cry: :cry: :cry:
madziszkie pisze:Witaj Aniu.

Właśnie rozmawiałam z panią doktor, która opiekowała się Snickersem, nie będziemy robić mu rezonansu, maluszek jest w zbyt złym stanie.
Umówiłam się na jutro, kiciuś dołączy do swoich braciszków. Dla niego to tylko męczarnia, a ja nie chcę,żeby cierpiał. to najtrudniejsza decyzja, jaką musiałam podjąć,ale wiem,że tu nie chodzi o mnie, a kicia.

Szyszu jest moją największą radością, jak to możliwe,że niewinne stworzonko spotyka taki los..
Jak będę zasypiać bez jego mruczenia, rozpychania się na poduszce?

Przepraszam,że Ci smucę, ale nie umiem opanować łez..

Aniu podarowałaś mi najwspanialszego kociego przyjaciela, jakiego mogłam sobie wymarzyć.
Dziękuję,że wtedy na dworcu zdecydowałaś się oddać go pod moją opiekę. Bałam się,że się rozmyślisz, a ja pokochałam go od pierwszego wejrzenia, był taki malutki, mieścił się w jednej dłoni i tak zabawnie piszczał.
Przepraszam,że nie mogłam podarować mu długiego życia, oddałabym wszystko by to zmienić.

Mam nadzieje,że trafi do lepszego świata..

Nie ma takich słów, które mogłabym wyrazić na to wszystko co spotyka te niewinne, kochane koteczki. :cry:

Madziu, bardzo mi przykro....ucałuj go ode mnie i mojej córki po raz ostatni. :cry:

Dorotko i Ewa, dziękuję Wam, za to że w tych trudnych chwilach jesteście z nami.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Śro lis 24, 2010 20:10 Re: Misiu FIP['] Krawatek ['] Snickers bardzo chory - FIP :(

Ostatnio malo bylam, ale tez walczymy nadal o Promyka. Byl zatruty i bardzo zle bylo. Moze sie z tego wykaraska.
Zrobilam bazarek i chociaz nie na miejscu, ale odwiedz nas chociaz, sumy w lecznicy tez sa ogromne. viewtopic.php?f=20&t=120566

Snikersik bardzo mi przykro, ze nie mozesz byc szczesliwy, tak jak Ania dla Ciebie chciala i Twoja mama tez.

SecretFire

Post » Śro lis 24, 2010 20:11 Re: Misiu FIP['] Krawatek ['] Snickers bardzo chory - FIP :(

Nic nie piszę,czytam i serce mi pęka.......... :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro lis 24, 2010 20:43 Re: Misiu FIP['] Krawatek ['] Snickers bardzo chory - FIP :(

Bardzo mi przykro :cry: Ale mimo swojego krótkiego życia doznał tyle ciepła i miłości, ile wielu kotom się nawet nie śniło.
To bardzo trudna decyzja. Ja cały czas kibicuję Snikersowi i ciężko mi się pogodzić z myślą, że happy endu nie będzie.
Madziszke - trzymaj się dzielnie.

Ozymandias

Od: Pon maja 18, 2009 8:41

Post » Śro lis 24, 2010 21:09 Re: Misiu FIP['] Krawatek ['] Snickers bardzo chory - FIP :(

Jutro bedziemy przy Was, zeby mu droge ulatwic i zle duchy rozgonic w drodze, ktora musi isc.

SecretFire

Post » Czw lis 25, 2010 8:30 Re: Misiu FIP['] Krawatek ['] Snickers bardzo chory - FIP :(

:cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw lis 25, 2010 8:32 Re: Misiu FIP['] Krawatek ['] Snickers bardzo chory - FIP :(

Jestem i czuwam ze swieczka na biurku, zeby droge oswietlila.

SecretFire

Post » Czw lis 25, 2010 14:48 Re: Misiu FIP['] Krawatek ['] Snickers bardzo chory - FIP :(

Serce peka....
Madziszkie to tylko pokazuje jak BARDZO TY KOCHASZ TO MALUTKIE STWORZONKO!
Jestesmy z Wami! :(
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Czw lis 25, 2010 14:53 Re: Misiu FIP['] Krawatek ['] Snickers bardzo chory - FIP :(

Jak Ty masz na to wszystko siłę? :( :cry:
Ja już nie mogę czytać o tym nawet... Kompletnie się rozkładam :cry:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]