GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 19, 2010 21:23 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatnik na tymczasie szuka DS.

ssb pisze:na stronie pkdt można umieszczać "ogłoszenia grzecznościowe" (no chyba że to kot z PKDT wtedy lądują w innej szufladce).

My nie szufladkujemy kotów. :wink:

U mojego weta też wisi stare ogłoszenie Herbatnika.
KaleidoStar tak naprawdę czemu mu nie zrobisz fotek ?

A może KaleidoStar po prostu nie chce go oddać. :mrgreen:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Śro paź 20, 2010 4:56 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatnik na tymczasie szuka DS.

Bo ja nie lubie pokazywac nieudanych zdjęć, a jak ten durak za pralką ciągle siedzi, to musze go walić lampą. A czarny kot plus kafelki plus lampa błyskowa równa się zło...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Śro paź 20, 2010 7:16 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatnik na tymczasie szuka DS.

Kaleidostar, spiesz się ze zdjęciami, bo może niedługo nie będziesz miała komu ich robić :D
Pozdrawiam serdecznie, ucałuj ode mnie Troję i Herbatniczka. I powiedz mu, żeby się nie wygłupiał z tym siedzeniem za pralką. Świat jest przecież taki duży i czasami piękny :ok:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Śro paź 20, 2010 10:11 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatnik na tymczasie szuka DS.

A co z tym pomysłem Fanszety na sesję zdjęciową Herbatnika u niej z opcją posypania brokatem :wink:

ogłoszenia to jedno, a drugie to my tu wszyscy wygłodniali kocich zdjęć... :)
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Śro paź 20, 2010 17:08 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatnik na tymczasie szuka DS.

Herbatnik przyczajony - z fochem http://i52.tinypic.com/34q4vfb.jpg

"No co no... weź już skończ.." http://i53.tinypic.com/5u0e45.jpg

"Duże, czarne, straszne oko..ja się boję. Idę." http://i55.tinypic.com/fwr5ow.jpg
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Śro paź 20, 2010 17:41 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatnik na tymczasie szuka DS.

Jaki pysio okrągły cudny!!

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Śro paź 20, 2010 18:24 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatnik na tymczasie szuka DS.

ale oryginalna uroda - fajny gość!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro paź 20, 2010 18:27 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatnik na tymczasie szuka DS.

Fascynują mnie oczy Herbatnika. Czasami są miodowo żółte, aż zlote... a innym razem idealnie, jadowicie zielone, z trucizną się kojarzące...

KaleidoStar

Post » Śro paź 20, 2010 18:46 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatnik na tymczasie szuka DS.

Jakie ma policzki okrągłe ;)

I jakie futerko już ładne :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Śro paź 20, 2010 18:49 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatnik na tymczasie szuka DS.

..o matko... sądząc po tym, co właśnie usłyszałam, nadal ma sraczkę :/ Aż się boję iść do lazienki. A pierwszy raz od kilku dni postanowilam akurat coś zjeść, bo mi trochę katar zelżał :/
No nic, idę..zanim caly dom zagazuje...

KaleidoStar

Post » Śro paź 20, 2010 18:51 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatnik na tymczasie szuka DS.

pytanie - czy już sie odrobaczył?
co je?
jak wygląda ta kupa? czy nie wskazuje np na wątrobę?
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro paź 20, 2010 19:02 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatnik na tymczasie szuka DS.

Herbatnik dostaje teraz tylko suche. Zero urozmaicenia, żeby mu się ustabilizowało.
Byl drugi raz odrobaczony w niedzielę. Tabletki na pewno zjadł, nic nie zostało. Zero śladu po robalach.
Qpa jest rzadka, mocno wodnista, ale nie idealna woda.. na płaskiej powierzchni tworzy ten.. menisk wypukły? Kolor.. rudy.

KaleidoStar

Post » Śro paź 20, 2010 19:17 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatnik na tymczasie szuka DS.

kupa na wątrobę nie wskazuje.
je suche - ale jakie?
może włączyć suche intestinal rc albo hills i/d?
One konkretnie nie zapierają tylko wspomagają regenerację kosmków jelitowych = poprawiają wchłanianie
może podać "zapieracz" - taninal ? oczywiście po konsultacji z wetem.
po karmach leczniczych zwykle szybko sprawa wraca do normy.
A jesli nie wraca , to wiadomo, że przyczyna tkwi gdzie indziej - zapalenie jelit ...itd itp
Czy pod rurą miał ten problem? Na przykład brudne podogonie?
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro paź 20, 2010 19:28 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatnik na tymczasie szuka DS.

Dostaje suche z Lidla pomieszane z Puriną One dla wrażliwych żołądków.
Jak było pod rurą, to Fanszeta będzie musiala powiedzieć..

KaleidoStar

Post » Śro paź 20, 2010 19:30 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatnik na tymczasie szuka DS.

zapytaj weta - mają próbki karm na zaburzenia żołądkowe. Często 2 - 3 dni już pomagają.
Czasem też mają na wagę. Spróbuj.
On zmienił warunki, to jest stres i może tak zareagować.
Myślę, że pod rurą by to Fanszeta zauważyła.
Obrazek

czarno-czarni

[poprzednia][następna]