K-ów, walki popowodziowej ciąg dalszy :-[[

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 02, 2010 10:40 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

lutra pisze:Zapytam Noemik, może jej uda się przekonać Lisa do zrobienia kocurka dziś, ale musiałby zostać dowieziony przed 18 i najpierw Kasia musi to z Lisem ustalić. Pasuje Wam?

no i sie nie da :placz: zaraz sie poplacze normalnie.
Niech mu ktos da jesc chociaz!!!!! Prosze...
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Śro cze 02, 2010 11:22 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

dziewczyny, czym wy odrobaczacie swoje koty?
Ja ostatnio dowiedzialm sie, ze dla mojej Nory bylby dobry panacur.
A dla reszty nie zbyt slaby?

pomocy!
Obrazek

kosma_shiva

Post » Śro cze 02, 2010 11:41 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

kosma_shiva pisze:
lutra pisze:Zapytam Noemik, może jej uda się przekonać Lisa do zrobienia kocurka dziś, ale musiałby zostać dowieziony przed 18 i najpierw Kasia musi to z Lisem ustalić. Pasuje Wam?

Ja dopiero o 17 planowałam, mogę ewentualnie po 16 przyjść, ale wcześniej nie da rady :(

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Śro cze 02, 2010 11:47 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

_namida_ pisze:
kosma_shiva pisze:

Ja dopiero o 17 planowałam, mogę ewentualnie po 16 przyjść, ale wcześniej nie da rady :(

zmiana planow!
Zabieram go dzis. Niestety autobusem na Ruczaj. Moze ktos jedzie w tamtym kierunku dzis o 17tej z miasta?
Albo moze jedzie wieczorem do miasta?
Ostatnio edytowano Śro cze 02, 2010 12:05 przez kosma_shiva, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

kosma_shiva

Post » Śro cze 02, 2010 12:05 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

kosma_shiva pisze:

nie karmić

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro cze 02, 2010 12:29 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

PILNE! Potrzebuję jakąś szmatkę na te stoły na wystawie, najlepiej zieloną.

Koszulki chcecie na Kocimską czy u mnie w domu? 20 zł sztuka

Roman zadzwonił, że nie zgodził się na uśpienie 20-letniej zdrowej persicy i czy możemy jej pomóc. Marek po nią jedzie. Może ktoś chętny na danie dożywotniego tymczasu, śliczna, stalowa, z niemieckiej hodowli. Przyszedł młody człowiek i kazał uśpić, bo kot stary a jej opiekunowie obłożnie chorzy w szpitalu, do schronu nie odda, bo za daleko jechać ... :evil:

Tweety

Post » Śro cze 02, 2010 12:58 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

Tweety pisze:
kosma_shiva pisze:

[b]Niech mu ktos da jesc chociaz!!!!! Prosze...[/b]

nie karmić

odnosze wrażenie, że prezesom niektórych prozwierzęcych organizacji sprawia przyjemnośc okrucieństwo wobec zwierząt :wink:

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Śro cze 02, 2010 13:09 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

Tosza pisze:
Tweety pisze:
kosma_shiva pisze:

[b]Niech mu ktos da jesc chociaz!!!!! Prosze...[/b]

nie karmić

odnosze wrażenie, że prezesom niektórych prozwierzęcych organizacji sprawia przyjemnośc okrucieństwo wobec zwierząt :wink:

kryzys jest, teraz będą jeść na zmianę :D

a tak serio, serio, to jedzie na ciachnięcie

Tweety

Post » Śro cze 02, 2010 13:26 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

1) Sol: mam szczepionkę w lodówce (Wzgórza), jeśli jesteś absolutnie pewna, że kot zdrowy to możesz sama podać (tylko ciii, bo to nielegalne chyba ;)), po weekendzie uzupełni się książeczkę u weta. Szczepionka poza lodówką może być max. 1 h, więc zapraszamy albo z torbą izolacyjną i paczką mrożonki, albo ew. z kotem.
2) Jeśli do 20.06 nie znajdzie się dobry (czy jakikolwiek) dom, to seniorkę zapraszam do siebie. Nie lubię persów, zwłaszcza nie-czarnych ;), nie powinnam mieć następnego kota, niedługo bez pracy zostanę, ale co tam ;) Każda kolejna rezydentka jest starsza od poprzedniej, podobno rekord to 34 lata, więc jeszcze kilka kotów przede mną ;)

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Śro cze 02, 2010 13:54 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

Rustie pisze:1) Sol: mam szczepionkę w lodówce (Wzgórza), jeśli jesteś absolutnie pewna, że kot zdrowy to możesz sama podać (tylko ciii, bo to nielegalne chyba ;)), po weekendzie uzupełni się książeczkę u weta. Szczepionka poza lodówką może być max. 1 h, więc zapraszamy albo z torbą izolacyjną i paczką mrożonki, albo ew. z kotem.
2) Jeśli do 20.06 nie znajdzie się dobry (czy jakikolwiek) dom, to seniorkę zapraszam do siebie. Nie lubię persów, zwłaszcza nie-czarnych ;), nie powinnam mieć następnego kota, niedługo bez pracy zostanę, ale co tam ;) Każda kolejna rezydentka jest starsza od poprzedniej, podobno rekord to 34 lata, więc jeszcze kilka kotów przede mną ;)

najszybsza adopcja świata, jak się sama nie ujawni to nie zdradzę kto tak umie :D Kotka już ma dom stały, mam nadzieję, że Marek ją odda :wink:

no wiecie co? łatwiej znaleźć dom dla 20-letniej persicy niż zieloną szmatkę do roli narzuty na stoisko :mrgreen:

Tweety

Post » Śro cze 02, 2010 14:07 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

Czy maluchy Warmii mają jakąś płeć?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Śro cze 02, 2010 14:09 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

Bo to zobowiązanie tylko na chwilę, na parę m-cy, niestety :(
Szmatki mam buraczkowe, ale nie polecam, bo są tak paskudne, że odstraszą Wam "klientów" :mrgreen:

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Śro cze 02, 2010 14:16 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

queen_ink pisze:Czy maluchy Warmii mają jakąś płeć?

chlopcy lub dziewczynki, :mrgreen: mnie wygladaly na 3 dziewczyny i jednego chlopaka, ale to nie jest potwierdzona informacja
Obrazek

kosma_shiva

Post » Śro cze 02, 2010 14:23 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

kosma_shiva pisze:

chlopcy lub dziewczynki, :mrgreen: mnie wygladaly na 3 dziewczyny i jednego chlopaka, ale to nie jest potwierdzona informacja

A czy może ktoś to ustalić?
To ostatnie koty, jakie mi została do zrobienia i idę drukować.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Śro cze 02, 2010 14:31 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

queen_ink pisze:
kosma_shiva pisze:

A czy może ktoś to ustalić?
To ostatnie koty, jakie mi została do zrobienia i idę drukować.

Pani Kinga musialaby z nimi do weta podejsc zeby to stwierdzic.
Obrazek

kosma_shiva

[poprzednia][następna]