lutra pisze:Zapytam Noemik, może jej uda się przekonać Lisa do zrobienia kocurka dziś, ale musiałby zostać dowieziony przed 18 i najpierw Kasia musi to z Lisem ustalić. Pasuje Wam?
no i sie nie da

Niech mu ktos da jesc chociaz!!!!! Prosze...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Zapytam Noemik, może jej uda się przekonać Lisa do zrobienia kocurka dziś, ale musiałby zostać dowieziony przed 18 i najpierw Kasia musi to z Lisem ustalić. Pasuje Wam?
kosma_shiva pisze:lutra pisze:Zapytam Noemik, może jej uda się przekonać Lisa do zrobienia kocurka dziś, ale musiałby zostać dowieziony przed 18 i najpierw Kasia musi to z Lisem ustalić. Pasuje Wam?
no i sie nie dazaraz sie poplacze normalnie.
_namida_ pisze:kosma_shiva pisze:lutra pisze:Zapytam Noemik, może jej uda się przekonać Lisa do zrobienia kocurka dziś, ale musiałby zostać dowieziony przed 18 i najpierw Kasia musi to z Lisem ustalić. Pasuje Wam?
Ja dopiero o 17 planowałam, mogę ewentualnie po 16 przyjść, ale wcześniej nie da rady
kosma_shiva pisze:lutra pisze:Zapytam Noemik, może jej uda się przekonać Lisa do zrobienia kocurka dziś, ale musiałby zostać dowieziony przed 18 i najpierw Kasia musi to z Lisem ustalić. Pasuje Wam?
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:lutra pisze:Zapytam Noemik, może jej uda się przekonać Lisa do zrobienia kocurka dziś, ale musiałby zostać dowieziony przed 18 i najpierw Kasia musi to z Lisem ustalić. Pasuje Wam?
[b]Niech mu ktos da jesc chociaz!!!!! Prosze...[/b]
nie karmić
Tosza pisze:Tweety pisze:kosma_shiva pisze:
[b]Niech mu ktos da jesc chociaz!!!!! Prosze...[/b]
nie karmić
odnosze wrażenie, że prezesom niektórych prozwierzęcych organizacji sprawia przyjemnośc okrucieństwo wobec zwierząt
Rustie pisze:1) Sol: mam szczepionkę w lodówce (Wzgórza), jeśli jesteś absolutnie pewna, że kot zdrowy to możesz sama podać (tylko ciii, bo to nielegalne chyba), po weekendzie uzupełni się książeczkę u weta. Szczepionka poza lodówką może być max. 1 h, więc zapraszamy albo z torbą izolacyjną i paczką mrożonki, albo ew. z kotem.
2) Jeśli do 20.06 nie znajdzie się dobry (czy jakikolwiek) dom, to seniorkę zapraszam do siebie. Nie lubię persów, zwłaszcza nie-czarnych, nie powinnam mieć następnego kota, niedługo bez pracy zostanę, ale co tam
Każda kolejna rezydentka jest starsza od poprzedniej, podobno rekord to 34 lata, więc jeszcze kilka kotów przede mną
queen_ink pisze:Czy maluchy Warmii mają jakąś płeć?
kosma_shiva pisze:queen_ink pisze:Czy maluchy Warmii mają jakąś płeć?
chlopcy lub dziewczynki,mnie wygladaly na 3 dziewczyny i jednego chlopaka, ale to nie jest potwierdzona informacja
queen_ink pisze:kosma_shiva pisze:queen_ink pisze:Czy maluchy Warmii mają jakąś płeć?
chlopcy lub dziewczynki,mnie wygladaly na 3 dziewczyny i jednego chlopaka, ale to nie jest potwierdzona informacja
A czy może ktoś to ustalić?
To ostatnie koty, jakie mi została do zrobienia i idę drukować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 78 gości