PearlRain pisze:lesna pisze:Jako osoba, która po rzeczowej lekturze wątku, ma wątpliwości, nie zamierzam się tłumaczyć, jeśli macie takie same dowody, jak tu przedstawione, na błędy KM wyniku sprawy prawnej, jestem pewna, jak i tego, ze to Was po tym wszystkim oskarżę, za to że powstrzymujecie ludzi od wsparcia tej organizacji, działającej na rzecz zwierząt o których w tej nagonce nawet nie pomyślicie..
jak pisałam, liczą się dowody, a nie emocjonalne wpisy, chciałam zrozumieć ten wątek, nie daliście mi, nadal jestem NIBY obrońcą KM, choć nadal dobijam się o coś więcej niż wpis który sama bez konsekwencji mogłabym tu popełnić.. obawiam się, ze cała sprawa to kwestia lokalnych animozji między ludźmi, z oczywistą szkodą dla zwierząt.. pożyjemy, zobaczymy, ja się wstrzymam od wpisów, bo mi to na nic, a wiem już, po kolejnej próbie, że wyjaśnień tu , na tym wątku się nie doczekam![]()
![]()
![]()
![]()
Obstawiam wygraną KM w każdej sprawie karnej.. bo ktoś kto wydał kotki o ich status prawny nie zadbał, a wypuszczenie kotów dzikich nie jest przestępstwem, większość organizacji to robi, tuż po sterylece![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()