Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:Jana pisze:Czy gdyby w morfologii wyszła leukocytoza nie brałabyś pod uwagę pp nadal?
Chyba leukopenia?
O ile by wyszła. Tak samo - o ile test z kału wyszedłby dodatni, też wzięłabym pod uwagę, że to jest PP. U kociaka z fundacji, u którego test z kału wyszedł dodatni nie było jeszcze leukopenii.
Agn pisze:Jana, [boh pomiłujsa]...
O co Ci właściwie chodzi?
Mam targać do weta podechłego kociaka [sory, za określenie - nie moje, ale adekwatnie oddające stan Drugiego w tej chwili] kilka dni pod rząd, by tylko ustalić, czy to na pewno PP? Kot był u weta. Jest leczony. Czy żeby zadość uczynić Twoim wymogom diagnostycznym mam z nim pojeździć po mieście?
Asia_Siunia pisze:Agn pisze:Jana, [boh pomiłujsa]...
O co Ci właściwie chodzi?
Mam targać do weta podechłego kociaka [sory, za określenie - nie moje, ale adekwatnie oddające stan Drugiego w tej chwili] kilka dni pod rząd, by tylko ustalić, czy to na pewno PP? Kot był u weta. Jest leczony. Czy żeby zadość uczynić Twoim wymogom diagnostycznym mam z nim pojeździć po mieście?
Dodam (jakby ktoś nie wiedział), że Agn dzieli od wetów ciężko przejezdny, wiecznie zakorkowany, jedyny most w Toruniu, który musi pokonać - innej drogi do weterynarza nie ma...niezależnie nawet czy samochodem, czy autobusem - trasa i czas jazdy jest znaczny!
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 156 gości