Pakt Czarownic XIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 24, 2010 18:29 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Przepraszam, że się ostatnio nie odzywam, ale mam "niewielkie" problemy czasowe...
viewtopic.php?p=5651580#p5651580

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Śro lut 24, 2010 18:34 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Wpadam na szybciutko i prosze Siostry oraz te osoby ktore jeszcze nie klikaly o klik na coreczke Formicy - od pierwszego miejsca dziela ja tylko cztery punkty!!!!

viewtopic.php?f=8&t=106273&start=0 watek Kingi z linkiem

Niech Nadziejka wygra sliczna chuste do noszenia malucha - Formicy przyda sie teraz takie nosidelko dla malutkiego Natanielka :)
Do boju!!
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro lut 24, 2010 19:20 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

1343.1 No przecież klikamy bez przerwy, jak tylko komp się włącza. Ja na 3 (2 w pracy i 1 w domku)
Jak podawać Kośce beta-glukan. Mam taki ludzki 200 w 1 kapsułce. Jak to podzielić? Może jakieś doświadczenia macie?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro lut 24, 2010 19:30 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

jasdor pisze:Jak podawać Kośce beta-glukan. Mam taki ludzki 200 w 1 kapsułce. Jak to podzielić? Może jakieś doświadczenia macie?

niektórzy dają szczyptę do jedzenia, ja mieszam z masłem i odrobiną pasztetu, dzielę "pastę" na folii na 30 części i do zamrażalnika, potem wyciągam po jednej i dopyszcznie :twisted:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Śro lut 24, 2010 19:34 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

charm pisze:
jasdor pisze:Jak podawać Kośce beta-glukan. Mam taki ludzki 200 w 1 kapsułce. Jak to podzielić? Może jakieś doświadczenia macie?

niektórzy dają szczyptę do jedzenia, ja mieszam z masłem i odrobiną pasztetu, dzielę "pastę" na folii na 30 części i do zamrażalnika, potem wyciągam po jednej i dopyszcznie :twisted:

E tam, kto by się bawił w takie ceregiele. Kośka zeżre wszystko, bo jedzenie to jej pasja ! :mrgreen: Właśnie wypiła z łyżeczki rozpuszczone w wodzie, oblizała się i czekała na jeszcze 8)

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro lut 24, 2010 23:33 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Ja dotrę do Bydgoszczy koło 16:30 zapewne ;-) Mam starożytny, wielki śpiwór, więc będę uzbrojona w torbiszcze :mrgreen:
I w kota, którego mam wieźć z W-wy.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw lut 25, 2010 7:33 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

powoli wszystko zaczyna logistycznie dojrzewać... siostry, od około 15 będzie super luksusowa, prywatna miotła do dostarczania na miejsce Sabatu z dworców... zaraz powysyłam do wszystkich uczestniczek pw z informacjami... jakby która Siostra nie dostała, upomnieć się z wielkim krzykiem...

a jak kto chce specjalne względny u Prezeski mieć lub ewentualnie podlizać się, to niech malibu Prezesce fundnie... ulubione przez Prezeskę...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Czw lut 25, 2010 8:07 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Od rana pada deszcz, za oknem szaro, buro i ponuro.
Na szczęście jutro piątek :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lut 25, 2010 9:06 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

U mnie dzien sie zaczal szarawo ale widze niesmiale przebitki slonca...
Dzien dobry, Siostry :)

Trzymajcie kciuki prosze, jedno z moich cv jest w trakcie rozpatrywania....

A wogole to tesknie za Slaskiem, boli mnie oko i gorzej widze. Chyba jednak robi sie ta zaćma. Byle do czerwca, wyjma, zalataja i bedzie git.

pozdrawiam wszystkie Siostry serdecznie - PRZYPOMINAM O GLOSOWANIU!

solangelica

Post » Czw lut 25, 2010 9:08 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Matahari pisze:powoli wszystko zaczyna logistycznie dojrzewać...

a jak kto chce specjalne względny u Prezeski mieć lub ewentualnie podlizać się, to niech malibu Prezesce fundnie... ulubione przez Prezeskę...

taaaa...nie będę nic mówiła o prywacie i rozpijaniu Prezeski :mrgreen:
powiem tylko, że to jest spisek !!!!!!! chcecie po którymś z rzędu malibu przejąć władzę !!!!!
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw lut 25, 2010 9:12 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Melduję, że mam śpiwór i mogę użyczyć.
Siostry dolatujące na dworzec Bydgoszcz-główna - mogę odebrać spod dworca i dowieźć na miejsce sabatu.
Proszę o informację czy ktoś jest zainteresowany 8)
Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące i niepotrzebujące tego Siostry :wink: Za mnie też proszę trzymać :wink:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Czw lut 25, 2010 9:17 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Ja bym na przykład nic nie miała przeciwko temu, żeby mnie ktoś zabrał :mrgreen:
Poradzić bym sobie poradziła ale jak można się podłączyć to czemu nie :P
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw lut 25, 2010 9:19 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

8O mam w domu ciche dni :twisted: Małż nie może zcierpieć, że jadę i zostanę na noc (nie wiadomo po co? gdzie? z kim?), ale trudno, niech pocierpi, w końcu cierpienie uszlachetnia :twisted:
Czy AYO ma śpiwór?
Obrazek
Obrazek

kirke18

Od: Pt mar 31, 2006 10:17

Post » Czw lut 25, 2010 9:26 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

kirke18 pisze:8O mam w domu ciche dni :twisted: Małż nie może zcierpieć, że jadę i zostanę na noc (nie wiadomo po co? gdzie? z kim?), ale trudno, niech pocierpi, w końcu cierpienie uszlachetnia :twisted:
Czy AYO ma śpiwór?

O rany...faceci sa... dziwni 8O
Jedziesz na sabat, do Bydgoszczy, spisz z gronem innych bab - co on forum nie czyta??

O tak, cierpienie uszlachetnia :twisted:

solangelica

Post » Czw lut 25, 2010 9:29 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Jak wybierałam się na spotkanie klasowe na 20-lecie matury - wiadomo, bez żon i mężów a chłopaków w klasie było tylko pięciu, z czego jeden został księdzem :ryk: - to Andy na miesiąc przedtem opowiadał mi ze szczegółami jak to on pojedzie do Międzyzdrojów do swojej dawnej flamy i co bedą robili :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

[poprzednia][następna]