S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 07, 2010 10:36 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Witam Wszystkich :1luvu:
Ja też poproszę o numer konta : :?: idea:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Nie mar 07, 2010 10:42 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Kicia_Kluska pisze:Hallo z rana :)
dziewczyny prześlijcie mi nr konta to też coś przeleję-niewiele, bo niewiele, ale mam nadzieję, że się przyda dla :kotek:

Kochani nie chodzi o "kokosy" złotówka do złotówka do zlotówki a znowu troszkę zbierzemy na kociaki.Ostatni od dzieciaków ze szp.nr 42 dostałyśmy 380 zł w 1,2,5,10 i 20 groszówkach :mrgreen:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie mar 07, 2010 10:51 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Przelałam :)
Moja koleżanka też chciałaby się dołożyć, ale nie wiem czy lepiej żeby wysłała pieniążki na konto (na sterylki) czy lepiej żeby jakąś paczuszkę?

Pomóżcie, bo sama nie wiem :)
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Nie mar 07, 2010 13:00 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Bona44 pisze:Witam Wszystkich :1luvu:
Ja też poproszę o numer konta : :?: idea:

Wysłałam na pw :D

mar_tika pisze:
Kicia_Kluska pisze:Hallo z rana :)
dziewczyny prześlijcie mi nr konta to też coś przeleję-niewiele, bo niewiele, ale mam nadzieję, że się przyda dla :kotek:

Kochani nie chodzi o "kokosy" złotówka do złotówka do zlotówki a znowu troszkę zbierzemy na kociaki.Ostatni od dzieciaków ze szp.nr 42 dostałyśmy 380 zł w 1,2,5,10 i 20 groszówkach :mrgreen:

To prawda, liczy sie każda złotówka :ok:
Ostatnio edytowano Nie mar 07, 2010 13:04 przez Iweta, łącznie edytowano 1 raz
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie mar 07, 2010 13:04 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Wiosna za pasem, wysyp kotów niestety też :evil: więc pomyślałam , ze dobrze by było zrobić nowa akcję. Ostatnią akcją, była "Akcja Świąteczna", na Boże Narodzenie, a tu już za cztery tygodnie będą Święta Wielkanocne Obrazek
Jeśli u schyłku zimy już jest tyle kotów w "schronisku" to strach pomyśleć, co się będzie działo na wiosnę :roll: Proszę więc o datki na zapewnienie sterylizacji i leczenie kotów, które zawitają na wiosnę do Kociej Chatki. Każda złotówka to krok do lepszego życia dla tych pokrzywdzonych przez los i ludzi zwierząt .
Obrazek

Rozpoczynam więc :ok:

Akcja Wiosenna na Kocią Chatkę :D

Axa76 - 25 zł - jest wpłata :D
Mar_tika -
Kicia_Kluska -
Bona44 -
Bubor -

Proszę się nie wstydzić :wink: AKCJA WIOSENNA rozpoczęta :P

Jesli ktoś potrzebuje nr mojego konta prosze pisać :D
Ostatnio edytowano Nie mar 07, 2010 19:59 przez Iweta, łącznie edytowano 1 raz

Iweta

Post » Nie mar 07, 2010 13:20 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Dzień dobry srana :mrgreen: I jutro znowu poniedziałek :roll:
MIKUŚ

Post » Nie mar 07, 2010 14:43 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Dzięki za numerek
Przelałam :1luvu:
Żyto dla Futer też już posiane może urośnie na zajączka. :ok:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Nie mar 07, 2010 15:35 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Ja się też dorzucę ale w naturze :mrgreen: bo już zrobiwszy zakupy. Czekam tylko na organizację transportu. A i mam pytanie czy wymieniacie palnik w lampie bakteriobójczej ?
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie mar 07, 2010 16:09 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

majencja pisze:... A i mam pytanie czy wymieniacie palnik w lampie bakteriobójczej ?...

A masz nowy?
MIKUŚ

Post » Nie mar 07, 2010 18:40 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Nie mam , bo się nie muszę wypalać. :twisted: Celem wygrzania chodze do szkodliwego solariuma :mrgreen: Natomiast jeżeli przekroczy się czas życia podany na lampie to nie działa bakteriobójczo - tylko tak se świeci :twisted: Palnik musi być wymieniony jak wyświeci swoje.
A zawsze można się coś postarać / tzn zakupić/tylko trzeba znać parametry właściciela czyli oprawki i wkladu :kotek:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie mar 07, 2010 19:26 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Akcja Wiosenna na Kocią Chatkę :D

Proszę się nie wstydzić :wink: AKCJA WIOSENNA rozpoczęta :P

Iweta

Post » Nie mar 07, 2010 19:36 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Tu nie o wstyd chodzi tylko o brak kasy w kasie :oops:
Pod koniec tygodnia postaram sie coś podesłać 8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie mar 07, 2010 19:57 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

bubor pisze:Tu nie o wstyd chodzi tylko o brak kasy w kasie :oops:
Pod koniec tygodnia postaram sie coś podesłać 8)

Paweł, że Ty się nie wstydzisz dokładać do zbiórek pieniężnych, to wszyscy dobrze wiedzą i mają namacalny dowód tego w postaci kasy z Twojej kasy :wink: :D

Iweta

Post » Nie mar 07, 2010 22:23 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Chciałam poinformować ze jeśli ktoś chciałby psa - husky to są juz 2 w Naszycm "cudownym schronisku". Ktoś przywiózł Psa ok. 2 lat.

:evil: :evil: :evil:

Kompletnie nieodpoiwedzialni ludzie biorą psa a potem out....

Husky są wspaniałymi psami, ale dla energicznych osób. A ludzie biorą wspaniałego małego wilczka, a kiedy dorośnie to przerasta ich mozliwości i najlepiej jak zabawka wyrzucić na śmietnik!!!!!!!!!!

Jestem wściekła.
MIKUŚ

Post » Nie mar 07, 2010 22:29 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Basiu może jest jakaś stronka miłosników tych psiaków tak jak było w przypadku Atlanty beagla - niestety suni nie dało się uratować i została uśpiona :)
mozna tam powklejać zdjęcia i prosić o pomoc, chocby sama informacja wystarczy że psiak tej rasy jest w schronisku miłośnicy danej rasy też potrafią się zmobilizować

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

[poprzednia][następna]