Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia D. pisze:Koteczka w wersji "muszkieter" czyki z malutką czarną plamką na bródce.
Ania_EN pisze:O mammmo ale akcja. Życzę szybkiego znalezienia DT.
15pietro pisze:Ania_EN pisze:O mammmo ale akcja. Życzę szybkiego znalezienia DT.
kociaki już znalazły, niezawodna Anielka raz dwa skądś wytrzasnęła maluszkowy DT![]()
alix76 Nulek ze zdjęcia jest na pierwszym planie, na bank.
Kolejne wieści o Marysi z DT:Kotka załatwia się do kuwety, je tylko suchy pokarm, prawie w ogóle nie miauczy,nawet w nocy jak zaczyna zwiedzać mieszkanie,nadal boi sie ludzi, dopiero jak już sie ja złapie, to zaczyna mruczec i sie łasic, co moglas sprawdzić sama w lecznicy, lubi bawić sie myszka, oraz oglądać telewizje - co widac właśnie na zdjęciach, jest trochę niepelnosprytna, co tez widac na zdjeciu, ze skakaniem ma problemy
oglądanie telewizji:zaczyna sie powoli oswajać, wychodzi spod łóżka jak jestem w mieszkaniu, nawet juz wskakuje przy mnie na łóżko i bawi sie kablami - właśnie, bardzo lubi je gryzc, jeszcze żadnego nie przegryzła,ale trzeba by na to uważać. Oczy caly czas ma z ta wypadnieta trzecia powieka, wiec jakby była jakaś przewidziana wizyta u dr garncarza, to by sie jej tez przydała. Lubi inne zwierzęta, koty wogole jej nie przeszkadzaja, nie syczy na nie,ani sie ich nie boi.
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 21 gości