Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
myszka007 pisze:A może by tak nowy wątek?
'cala prawda o "fundacji" kocia Mama" z banerkami i info na pierwszej stronie..
Dulencjo? Ja-Ba? Co wy na to?
ASK@ pisze:obejrzałam foty Dulencji i nie moge przestać płakać.I jeszcze ten kot!Przecież my z takich miejsc zabieramy koty,a tam trafiły te niewygodne i niechciane.Współczuję Koninowi bo teraz zżera je zgryzota.
KM to jest ta bezpieczna komórka?Przecież tam strach wejść?Znaleziona ruina, wykorzystana do sobie wiadomych celów.A ile tam ciałek moze lezy pod tymi gruzami, szmatami...
Straszne i okrutne!
Jak potem patrzeć innym kociarzom w oczy i nie zastanawiać sie...Skoro fundacja robi takie "numery". Czy ci wolontariusze to serca i sumienia nie mają?
Głupie pytanie.
NIE MAJĄ![]()
KM gdzie Tika?Gdzie Spacja?
Dulencja pisze:izydorka pisze:na stronie KM jest włożony punkt o prawach autorskich, był tam zawsze? czy go teraz dano?
siem pojawił
villemo5 pisze:Ciekawością, być może niezdrową,powodowana
a) Zacytuję:Aktualnie jestem Skarbnikiem Fundacyjnym, czyli trzymam rękę na pulsie oraz dwoję się i troję, żeby bilans zawsze wyszedł na plus.
b) podam źródło: http://www.kociamama.pl/?iza-szostak,1048
c) i grzecznie zapytam o ten fragmencik:dwoję się i troję, żeby bilans zawsze wyszedł na plus.
Czy organizacja non profit może mieć bilans na plus
vega36 pisze:villemo5 pisze:Ciekawością, być może niezdrową,powodowana
a) Zacytuję:Aktualnie jestem Skarbnikiem Fundacyjnym, czyli trzymam rękę na pulsie oraz dwoję się i troję, żeby bilans zawsze wyszedł na plus.
b) podam źródło: http://www.kociamama.pl/?iza-szostak,1048
c) i grzecznie zapytam o ten fragmencik:dwoję się i troję, żeby bilans zawsze wyszedł na plus.
Czy organizacja non profit może mieć bilans na plus
Podobno każdy bilans musi wyjść na zero...
Tajemniczy Wujek Z. pisze:
Nie czepiajmy się tego, co Pani piszę na stronie www, tam może pisać, co jej ślina na język przyniesie. Ważne jest to co w papierach idzie do urzędu. ten trop bym na razie porzucił.
Ja-Ba pisze:myszka007 pisze:A może by tak nowy wątek?
'cala prawda o "fundacji" kocia Mama" z banerkami i info na pierwszej stronie..
Dulencjo? Ja-Ba? Co wy na to?
Hm... nie mam nic przeciwko, ale nie chciała bym by nam się po drodze Tika zagubiłaciągle nic nie wiemy o niej
Femka pisze:mieszkanko w sam raz dla p. Milińskiej.
Femka pisze:to jeszcze niech w zachwytach wystarczy czasu, żeby rzucić okiem na ten wątek
viewtopic.php?f=1&t=105924&start=615
Dla zwycięzcy bazarku i pozostałych obserwujących.
magdaradek pisze:ja myślę, że może na razie zostać przy tym wątku dopóki Tikunia i Spacja ne będą bezpieczne.
A późńiej można założyć nowy wątek o KM.
Ale to tylko moje zdanie
ASK@ pisze:KM gdzie Tika?Gdzie Spacja?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 152 gości